Ford Auto Web

Fusion Forum - Forum majitelov a priaznivcov auta Ford FUSION   |  Pozri si Ford Auto Web

 FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   UsergroupsUsergroups   RegisterRegister 
 ProfileProfile   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages   Log inLog in 

Pravidlá fóra

 
Post new topic   Reply to topic     Forum Index -> Pravidla fóra, informacie od administrátorov
View previous topic :: View next topic  
Author Message
dulius
Site Admin


Joined: 11 Jan 2007
Posts: 4426

PostPosted: Mon May 28, 2007 11:03 am    Post subject: Pravidlá fóra Reply with quote

Pravidlá:

Na toto fórum dohliada vedenie fóra a platia tu nižšie uvedené pravidlá. Porušenie pravidiel môže znamenať odstránenie príspevku, zablokovanie účtu, alebo IP adresy. Členstvo na tomto fóre je bezplatné. Námietky na členstvo, alebo pravidlá budú ignorované. Fusion Fórum si vymedzuje právo poslať jeden e-mail za mesiac. E-mail môže mať informačný, alebo reklamný charakter. Konto je možné zmazať iba s nulovým počtom príspevkov, ináč je možná len deaktivácia konta. Kopírovanie akýchkoľvek textov, grafických prvkov, alebo nápadov z tejto stránky bez písomného povolenia majiteľa stránky je zakázané. Porušenie je chápane ako trestný čin.

1. Každý člen je povinný sledovať a brať na vedomie správy v kategórií Správy od vedenia fóra. Taktiež ma povinnosť prečítať a dodržiavať pravidlá fóra. Taktiež sa zakazuje vytváranie a používanie viacerých účtov na fóre. Pokiaľ chcete zmeniť nick, napíšte niekomu z vedenia fóra.

2. Všetky príspevky a užívateľom publikované názory sú vyjadrenia jeho vlastného názoru a nevyjadrujú názor predstaviteľov fóra.

3. Fórum nezaručuje pravdivosť publikovaných príspevkov.

4. Každý užívateľ je povinný sledovať správy a upozornenia administrátorov a moderátorov fóra.

5. Užívateľom je dovolené používať len jeden účet, v opačnom prípade môže dôjsť až k vylúčeniu z fóra.

6. Pri registrácii udávajte pravdivé kontaktné údaje. Administrátor pri nezmyselných registračných údajoch daný účet zmaže.

7. Zakázané je akékoľvek urážanie, osočovanie, rasistické narážky, rasistické a vulgárne vyjadrovanie, vtipkovanie s tematikou postihnutia, sexuálnej orientácie, náboženstva alebo rasovej diskriminácie ...

8. Rovnako je prísny zákaz prílišného používania veľkých obrázkov, prípadne veľkého množstva smajlíkov v jednom príspevku.

9. Pred založením novej témy skúste použiť funkciu "Hľadaj" a vyvarujete sa tým založeniu už prebratej, alebo začatej témy. Užívateľ je povinný dodržiavať rozdelenie fóra na sekcie a umiestnovať nové témy a svoje príspevky do príslušných tém a sekcií.

10. Propagácia webových stránok s podobným ale aj iným zameraním je zakázaná okrem profilu a odkazu na Vašu www stránku. Toto sa netýka uvádzania odkazov v bežnej diskusii, kde má daný odkaz informačnú hodnotu. V prípade že máte záujem o reklamu, napíšte mail na marek.dula@gmail.com

11. "Off Topic" príspevky, príspevky bez informačnej hodnoty, príspevky s rovnakým obsahom, môžu byť zmazané moderátorom, alebo administrátorom fóra.

12. Porušovanie predchádzajúcich zásad môže viesť k vylúčeniu používateľa a v horšom prípade až k zakázaniu jeho IP adresy.



Práva:

1. Každý registrovaný užívateľ má právo používať pri svojom mene aj obrázok postavičky o veľkosti 100x150 bodov. Musí si ho však umiestniť na niektorom z www serverov.

2. Každý registrovaný užívateľ si môže zadať do svojho profilu kontaktné údaje, ktoré uzná za vhodné pre uverejnenie (ICQ, AOL, MSN a pod.)

3. Každý registrovaný užívateľ si môže zadať aj svoj osobný podpis, ktorý sa bude zobrazovať pod jeho každým príspevkom kde to povolí. Umiestnenie a povolenie obrázku do podpisu bude posudzované podľa veľkosti moderátormi fóra. Pre naše fórum je odporúčaný podpis, v ktorom uvediete informácie o vašom aute.

4. Užívatelia majú tiež povolené vytvárať "Ankety" a používanie internej pošty formou "Súkromných správ".

5. Zakazuje sa používať avatar s reklamným, rasistickým alebo sexuálnym motívom.

6. Zakazuje sa používanie avataru, ktorý je v rozpore s akýmkoľvek pravidlom. Takýto avatar alebo podpis bude odstránený a užívateľ potrestaný.

7. Zakazuje sa v profile užívateľa odkazovať na erotické stránky, warez stránky, taktiež warez fóra a stránky porušujúce autorské práva a zákony.

8. Fusion Fórum si vyhradzuje právo na zmazanie či úpravu podpisu a avataru ak porušuje niektoré z pravidiel fóra.


Obvinovanie administrátorov, moderátorov, alebo normálnych užívateľov bez dôkazov bude znamenať vylúčenie z fóra. Neoprávnené výhrady k práci administrátorov, alebo moderátorov budú ignorované a odstránené. Nežiadajte administrátorov a moderátorov o udelenie funkcie administrátora, alebo moderátora. Vedenie fóra si všíma užívateľov, ktorý sú prínosom pre toto fórum. Neotravuje administrátorov a moderátorov ohľadom pomoci s phpBB fórom. Nebudeme Vám posielať preklady, návody... Ak máte záujem, navštívte oficiálne fórum na www.phpbb.com ( www.phpbb.sk ). V prípade dôležitej správy je možné použiť ICQ, MSN, alebo iný instant messenger(napr. nefunkčné fórum a iné problémy s fórom). Neotravujte prosím administrátorov a moderátorov zbytočnými súkromnými správami, mailami prípadne správami na instant messengre (ICQ, MSN...). Žiaden administrátor a moderátor nemá povinnosť Vám robiť podporu na ICQ, MSN a pod.


s pozdravom administrator dulius
_________________
admin Fusion webu


Last edited by dulius on Tue Feb 23, 2010 12:10 pm; edited 1 time in total
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail
destroy



Joined: 19 Jan 2007
Posts: 560

PostPosted: Mon May 28, 2007 1:17 pm    Post subject: Reply with quote

Cool! Ze sa ti to chcelo Dulius Wink

Prelozim to do ludskej reci aj pre ostatnych. Dulius chcel vlastne povedat:
Spravajme sa ako normalni ludia, nech mame pekne, slusne a prehladne forum. Wink
_________________
Ford Fusion 1.4 TDCi 7/2006

Nové aktuálne testy na vodičák len tu:
https://www.kvizmajster.sk/
https://www.kvizmajster.sk/vodicak/
Back to top
View user's profile Send private message
Display posts from previous:   
Post new topic   Reply to topic     Forum Index -> Pravidla fóra, informacie od administrátorov All times are GMT + 1 Hour
Page 1 of 1

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group