View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
pnboss
|
Posted: Tue Apr 17, 2012 3:30 pm Post subject: Bezpečnostní pás KOUPÍM |
|
|
Bezpečnostní pás KOUPÍM (zadní pravý) samozřejmě nepoškozený, ne po havárii, prosím. Nabídněte...
pnboss@seznam.cz _________________ Fusion 1,4 58kw, r.v. 2008., LPG, nejporuchovější vůz v moravskoslezském kraji. |
|
Back to top |
|
|
duves
|
Posted: Tue Apr 17, 2012 6:48 pm Post subject: Re: Bezpečnostní pás KOUPÍM |
|
|
pnboss wrote: | Bezpečnostní pás KOUPÍM (zadní pravý) samozřejmě nepoškozený, ne po havárii, prosím. Nabídněte...
pnboss@seznam.cz |
Najlepšie vrakovisko. _________________ FoFu 1.4 Duratec 59 kW, RIVAL X, metaliza Tango
|
|
Back to top |
|
|
pnboss
|
Posted: Wed Apr 18, 2012 7:43 am Post subject: |
|
|
to jsem samozřejmě zkoušel jako první možnost....
Fusionů na vrakovištích v Ostravě a okolí příliš není a když už jsem "měl to štěstí" a na nějaký havarovaný vůz narazil, tak měl právě ten pás, který potřebuji seknutý po havárii...
takže zkouším vrakoviště dále, no teď i možnost inzerce tady..... _________________ Fusion 1,4 58kw, r.v. 2008., LPG, nejporuchovější vůz v moravskoslezském kraji. |
|
Back to top |
|
|
Odinson
Joined: 31 Oct 2010 Posts: 112 Location: Cinobana, okres Poltar
|
Posted: Thu Apr 19, 2012 4:50 pm Post subject: |
|
|
Pozri sa aj sem a skus tomu cloveku napisat co potrebujes... Ja som uz nieco od neho bral, a ked mi to aj nesedelo, nebol problem to vymenit...
http://www.fordnahradnediely.sk/sk/articles/3/Nahradne-diely _________________ Fo Fu comfort - 1,6 - 16V, cierna metaliza, 8x airbag... normalna cierna 2003 |
|
Back to top |
|
|
duves
|
Posted: Thu Apr 19, 2012 6:00 pm Post subject: |
|
|
pnboss wrote: | to jsem samozřejmě zkoušel jako první možnost....
Fusionů na vrakovištích v Ostravě a okolí příliš není a když už jsem "měl to štěstí" a na nějaký havarovaný vůz narazil, tak měl právě ten pás, který potřebuji seknutý po havárii...
takže zkouším vrakoviště dále, no teď i možnost inzerce tady..... |
Nuž to je zle. U nas je v Trebaticiach. Dcera mi tam bola po predny lavy pas. _________________ FoFu 1.4 Duratec 59 kW, RIVAL X, metaliza Tango
|
|
Back to top |
|
|
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum
|