View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
voto
|
Posted: Sun Dec 09, 2007 1:15 pm Post subject: |
|
|
POZOR nevím to přesně, ale u nás na St.Hrozenkově je každý rok setkání Čechů a Slováků tzv. Kopaničářské slavnosti - předpokládám, že příští rok budou asi o víkendu 12. - 13.7.2008, a to tady bývá spousta lidí, spíše bych viděl ten termín setkání víkend před nebo po. _________________ Poďme z vesela,promile dve celá... |
|
Back to top |
|
|
durco
|
Posted: Sun Dec 09, 2007 2:40 pm Post subject: |
|
|
A čo tak májoví termín,tesne pred ME vo futbale,samozrejme cez víkend.Ak nie, môže byť jún, tak ako si navrhoval. |
|
Back to top |
|
|
dulius Site Admin
|
Posted: Mon Dec 10, 2007 10:21 am Post subject: |
|
|
ten termin, no mali by sme sa ujednotit, maj, jun, jul? .. kazdy pise nieco ine ... _________________ admin Fusion webu |
|
Back to top |
|
|
KK
|
Posted: Thu Dec 13, 2007 10:03 pm Post subject: |
|
|
navrhuji druhou polovinu května. To bývá hezky a teplo, tak doufám že bude i nyní. _________________ KK
nyní C-MAX 1,6 Tdci GEN-X - 5/2010 - metalická šedá sea
a ještě stále dál Fusion - nyní Cukáček 1,4 Tdci Trend - 8/06 - Stříbrná Mondust |
|
Back to top |
|
|
roror
|
Posted: Sun Dec 16, 2007 7:01 pm Post subject: |
|
|
Ten kemp je otevřený ale od 7.měsíce (myslím ten St.Hrozenkov) |
|
Back to top |
|
|
Robert
|
Posted: Thu Dec 20, 2007 9:07 pm Post subject: sraz |
|
|
Ahoj, nějak z toho všeho tady nechápu, jestli teda nějakej ten sraz bude a kde nakonec? Pokud už budu mít Fusika ,rád bych se zúčastnil taky. |
|
Back to top |
|
|
dulius Site Admin
|
Posted: Fri Dec 21, 2007 5:22 pm Post subject: |
|
|
Robo, zraz bude, miesto uz je vybrane, je tu debatka o case zrazu.
Comu nerozumies? _________________ admin Fusion webu |
|
Back to top |
|
|
Robert
|
Posted: Fri Dec 21, 2007 8:10 pm Post subject: sraz |
|
|
Nějak jsem si nebyl jist zda to bude v tom St.Hrozenkově. Vidím, že už ano. Takže čekám že čas se ještě upřesní. Myslím, že je ještě docela času dost. Motivuje mě k dotazu snaha abych to nakonec nezmeškal atd. Dík |
|
Back to top |
|
|
dulius Site Admin
|
Posted: Fri Dec 21, 2007 9:19 pm Post subject: |
|
|
pohodka ... no musime sa rozhodnut, v akom mesiaci to bude. Ja by som sa aj rad okupal, takze uprednostnim mesiac, v ktorom to uz bude mozne _________________ admin Fusion webu |
|
Back to top |
|
|
scorsese
|
Posted: Sat Dec 22, 2007 1:10 pm Post subject: |
|
|
Taky bych byl radsi kdyby uz bylo teplo na koupani. V kvetnu to jeste neni s teplym pocasim moc jiste, v cervnu je ten sampionat ve fotbale a v cervenci uz ma dost lidi dovolenou. navic nekdo psal, ze je tam ten kemp otevreny az v cervenci....tak nevim. Kdyz prijde na vec, ja bych ten fotbal mozna i ozelel a navic se muzeme divat na zapasy nekde tam v hospode. _________________ Peugeot Partner Tepee - 1,6 Vti
ex : Peugeot 308 SW - 1,6VTi
ex : Fusion 1,4 16V - modrá ocean |
|
Back to top |
|
|
dulius Site Admin
|
Posted: Sat Dec 22, 2007 6:47 pm Post subject: |
|
|
scorsese wrote: | ....tak nevim. Kdyz prijde na vec, ja bych ten fotbal mozna i ozelel a navic se muzeme divat na zapasy nekde tam v hospode. |
ale ved ja som ten futbal pekne rozpisal a su tam pekne vikendy, ked sa hra len jeden zapas ... takze nevidim v tom problem kamo ...
a krcmy samozrejme tam budu, tak uz ked chce niekto vidiet vsetky zapasy sampionatu, tak ani ten jeden mu neujde _________________ admin Fusion webu |
|
Back to top |
|
|
dulius Site Admin
|
Posted: Sun Jan 06, 2008 9:40 am Post subject: |
|
|
vlapo: Zdravím .Ještě jsem nikdy na srazu nebyl.Nevím co to obnáší a Fusion mám od 20.11.07.Rád bych se přijel podívat a termín pro mne je lepší v červnu (květen marodím-pravidelné infuse). Budu sledovat fórum a podřídím se.St. Hrozenkov je myslím dobrá volba. _________________ admin Fusion webu |
|
Back to top |
|
|
KK
|
Posted: Fri Jan 11, 2008 8:37 pm Post subject: |
|
|
To ROROR, nemohl by jsi to na ten květen zjistit jestli bude otevřeno či ne ( nebo někdo kdo bydlí blízko) Možná by i na ten víkend otevřeli, kdy by nás bylo víc.
Myslím si, že ten konec května je nejlepší. Koupat se stejně nebudeš, protože budeš koukat na jiná auta a klábosit s ostatníma a fotbal dopadne taky stejně. Viděl bych to na oheň a nějaké klobásky a pivo. _________________ KK
nyní C-MAX 1,6 Tdci GEN-X - 5/2010 - metalická šedá sea
a ještě stále dál Fusion - nyní Cukáček 1,4 Tdci Trend - 8/06 - Stříbrná Mondust |
|
Back to top |
|
|
voto
|
Posted: Fri Jan 11, 2008 9:21 pm Post subject: |
|
|
Navrhl jsem to já, myslím místo srazu Starý Hrozenkov. A přímo na Hrozenkově bydlím, takže můžu zjistit možnost otevření kempu ubytování atd., ale napište mi někdo kdy - přesný termín. _________________ Poďme z vesela,promile dve celá... |
|
Back to top |
|
|
dulius Site Admin
|
Posted: Sat Jan 12, 2008 8:09 pm Post subject: |
|
|
voto wrote: | Navrhl jsem to já, myslím místo srazu Starý Hrozenkov. A přímo na Hrozenkově bydlím, takže můžu zjistit možnost otevření kempu ubytování atd., ale napište mi někdo kdy - přesný termín. |
jasne ...
skus to omrknut v termine ked nie su MS ... povedzme hned po MS ... _________________ admin Fusion webu |
|
Back to top |
|
|
|