View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
duves
|
Posted: Tue Feb 28, 2017 1:30 pm Post subject: |
|
|
Robili ste to teda niekto v domacich podmienkach? Tento rok ma čaka vymena. _________________ FoFu 1.4 Duratec 59 kW, RIVAL X, metaliza Tango
|
|
Back to top |
|
|
Fordeda
|
Posted: Tue Feb 28, 2017 6:20 pm Post subject: |
|
|
Robil jsem to, když jsem měl Škodu stodvacítku. A ani tam to nebylo triviální, potrubí měla dlouhý jak rypadlo. Mně (auto) to čeká příští rok a nechám to udělat u Fordů. Ne z rozežranosti, ale sichr je sichr, jak říkal starej Primeros. Kdo má hledat skrytý šrouby a lámat si ruce aby se tam dostal. A taky abych tam nenalil něco, co mi rozežere za půl roku blok. _________________ Fusion + 1.6 schwarze Katze |
|
Back to top |
|
|
duves
|
Posted: Wed Mar 01, 2017 10:36 am Post subject: |
|
|
Ja pojdem do oilpartner.sk koli tej klime (píšem o tom inde) a spytam sa ich na cenu vymeny chladiacej kvapaliny vratane materialu. Napr. sa cez nich neoplatí vymena motor.oleja, ja kupim olej za dvacku a praca je tiež tak za 20, takže za to dam aj s filtrom do 50€.
Vymenu oleja za 85/resp.81€ určite nie: http://www.oilpartner.sk/sluzby/vymena-oleja _________________ FoFu 1.4 Duratec 59 kW, RIVAL X, metaliza Tango
|
|
Back to top |
|
|
Ivašek a spol.
Joined: 29 Mar 2008 Posts: 3292 Location: Dětmarovice, okres Karviná
|
|
Back to top |
|
|
bosyriso
|
Posted: Wed Apr 19, 2017 8:20 am Post subject: |
|
|
pokial nespozorujes nejaky problem, tak kludne mozes menit podla toho ako je predpisane |
|
Back to top |
|
|
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum
|