Ford Auto Web

Fusion Forum - Forum majitelov a priaznivcov auta Ford FUSION   |  Pozri si Ford Auto Web

FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   UsergroupsUsergroups   RegisterRegister 
 ProfileProfile   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages   Log inLog in 

Nove auto
Goto page Previous  1, 2, 3 ... 18, 19, 20 ... 35, 36, 37  Next

Post new topic   Reply to topic     Forum Index -> Nákup auta, servisy, vrakoviská
View previous topic :: View next topic  
Author Message
HelaS
Guest

PostPosted: Wed Nov 12, 2008 10:49 pm    Post subject: Reply with quote

Tož oni by možná přibývali, kdyby se jim odpovídalo... Sad

Najeto od 6/08 9500 km.
Back to top
makx

PostPosted: Fri Nov 14, 2008 7:41 pm    Post subject: Z vlastnej skusenosti.. Reply with quote

Zdravim takze zacnem. V Prahe je teraz isto vo Forde busy, a v Nemecku este urcite viacej. Uz mesiac cakame na Fusion a teraz nam povedali ze sa nase auto dostane do vyroby asi az v januari...
Samozrejme ponukli nejake skladové zasoby,ktoré budu do 2 tyzdnov,tak dam vediet. Bude ale priplatok za metalizu a este si teraz k tomu vsetkemu musim zmenit popis na Tango
Fjodor

PostPosted: Fri Nov 14, 2008 8:37 pm    Post subject: Reply with quote

Ved akciove modely su uz vyrobene... To si si objednaval podla standardneho cennika?!? To sa neoplati! My sme kupovali v aprili, auto bolo vyrobene este v decembri... V podstate by sa malo cakat len na transport - ako suseda, ze ich fusion bol na hraniciach, ked platili zalohu...
Ivašek a spol.

PostPosted: Fri Nov 14, 2008 8:41 pm    Post subject: Reply with quote

Fjodor wrote:
Ved akciove modely su uz vyrobene... To si si objednaval podla standardneho cennika?!? To sa neoplati! My sme kupovali v aprili, auto bolo vyrobene este v decembri... V podstate by sa malo cakat len na transport - ako suseda, ze ich fusion bol na hraniciach, ked platili zalohu...

Všechny nejsou...například my jsme si nechávali vyrobit podle sebe,ale akčního EBONY...dají se koupit skladové i si nechat vyrobit podle sebe (musí se čekat) Wink

http://picasaweb.google.sk/Ivasekaspol/FordFusion#
Back to top
View user's profile Send private message
Fjodor

PostPosted: Fri Nov 14, 2008 8:55 pm    Post subject: Reply with quote

Hajzlici...!!! Evil or Very Mad Ja som chcel s ESP a povedali, ze sa to neda domontovat... Vobec mi nedali moznost nechat si vyrobit "akciovy" model + ESP... Crying or Very sad A pokojne by som teda pockal, i ked to avetko mi od aprila uz tolko pomohlo a keby som ho nemal, mal by som dost velke problemy co-to poriesit... Pozicovna by ma na to vsetko vysla velmi draho...
Ivašek a spol.

PostPosted: Fri Nov 14, 2008 8:59 pm    Post subject: Reply with quote

Fjodor wrote:
Hajzlici...!!! Evil or Very Mad ...

Hmmm...tak to je divné..normálně nám nechali "si udělat" vlastní model...na akciový výbavu na přání (popsano jinde,nebo níže v podpisu Wink )

http://picasaweb.google.sk/Ivasekaspol/FordFusion#
Back to top
View user's profile Send private message
Fjodor

PostPosted: Fri Nov 14, 2008 9:07 pm    Post subject: Reply with quote

Hmmm... Nevadi... Nabuduce... Wink Laughing
makx

PostPosted: Fri Nov 14, 2008 11:48 pm    Post subject: Ide o to ze... Reply with quote

Fjodor no co neni v akcnom cenniku, to sa domontovat neda...

nepaci sa mi ze nas kontaktovali po mesiaci ze auto bude v januari, mohli skor zavolat.... Vysvetlujem si to tak ze asi niesme dost lukrativny klienti kedze platime za auto v hotovosti Smile

Nas najprv nechali si akcne auto nakonfigurovat z akcneho cenniku, a potom sme mali mesiac cakat az auto dojde,a ked som zavolal ze kedy bude,tak mi povedali ze v januari...v podstate mi to povedali za tri dni ked som tam po 3x volal...asi aby ma nekleplo ...
Fraga

PostPosted: Thu Nov 20, 2008 9:04 pm    Post subject: Re: Ide o to ze... Reply with quote

makx wrote:
Vysvetlujem si to tak ze asi niesme dost lukrativni klienti kedze platime za auto v hotovosti Smile..

Nie nie ste Laughing My sme tiež neboli Laughing povedal, ze mu je jedno ako zaplatíme škoda ze to povedal uz ked som v ruke mala prachy nechala by som ho čakat minimalne tolko aby si to aj zaslužil Wink
duves

PostPosted: Fri Nov 21, 2008 8:56 am    Post subject: Reply with quote

Im je to jedno, či leasing, alebo platiš zo svojho. Dokonca ja som pred kupou obiehal aj inych predajcov a uvažoval som nad berlingom. Lenže akcia (velmi vyhodna zlava) sa tykala iba na auta cez leasing. Ked som argumenroval, že mam svoje peniaze a platim hned, povedali mi, že to nie je žiadna výhoda. V podstate im je to jedno.
makx

PostPosted: Tue Nov 25, 2008 9:52 am    Post subject: Preberanie auta Reply with quote

Ahojte, som rad ze vecsina vas uz auto preberala Smile
Ako to je ked som si u nich uz auto zaplatil, a nakoniec som si este doobjednal zasterky a zimne gumy na diskoch. Za 2 dni auto snad uz bude a doplatit to mame v hotovosti. No a moja otazka:
Je cena 10200Kc za gumy a 2300Kc za zasterky uz aj s montazou,alebo mi pripocitaju aj nejaku montaz, napriklad 750Kc za hodinu???

Dik za info, mozno sa to tu uz preberalo lebo som cital, ale co si poriadne vsimat pri preberani? Ma niekto aktualne skusenosti? Napriklad ak najdem zavadu,mam auto vziat,alebo neprevziat a nechat opravit??

Dik za info este raz Razz
Fjodor

PostPosted: Tue Nov 25, 2008 10:33 am    Post subject: Reply with quote

Cena by mala byt bez montaze - aspon ja som to tak mal /lapace necistot/.
Pri preberani si urcite pozri veci, ktore sa tu na fore breberaju ako nedostatky /"torpedo"-plast pod celnym sklom ci neodstava, ochranne listy na dverach ci sa neodlepuju, funkcnost zamku na palivovej nadrzi, rezervu a udaj v OEV, ci tam taky rozmer je-ak nie, daj si hned vystavit papier na svoje VIN s alternativnymi rozmermi, pri prihlaseni vozidla to priloz, policajti Ti to dopisu do OEV, interier, ci niekde nieco neodstava, exterier - poskodenie laku, funkcnost el. okien a zrkadiel... Ak som na nieco podstatne zabudol, niekto to urcite doplni... Wink
MyTB

PostPosted: Tue Nov 25, 2008 11:55 am    Post subject: Re: Preberanie auta Reply with quote

makx wrote:
...mozno sa to tu uz preberalo lebo som cital, ale co si poriadne vsimat pri preberani?

Precti si TRETI stranu primo tohoto vlakna... je tam seznam nekolika bodu, uspesne jsem ho pouzil i ja + zdravy rozum (a kousek stesti) s sebou Cool
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail
makx

PostPosted: Tue Nov 25, 2008 12:05 pm    Post subject: OK Reply with quote

JJ to som cital, cele forum skoro mam precitane... podla toho ci ma to zaujimalo....
No ale este toto nemam poriesene. Co spravit ked najdem nejaku vadu? prevziat si auto ked ho potrebujem,alebo im ho nepodpisem a necham opravit? Mali ste niekto takyto problem?
makx

PostPosted: Wed Nov 26, 2008 7:27 pm    Post subject: jupi Reply with quote

Ahojte vsetci, dnes sme si ho vyzdvihli. Cool
Mame krásne Tango Smile dufam ze aj zajtra rano ho budeme mat Smile zatial sice iba na docasnych znackach(zelenych) ale uz zajtra budu normalne Smile
Dakujem vsetkym za rady, zavadu som ziadnu neobjavil,skoda ze v pneuservise kam som zasiel rovno z fordu nemali dobre poistne matice na fusiona... tak sa bojim o kola.. Inac dostali sme snad Hankok-y
Post new topic   Reply to topic     Forum Index -> Nákup auta, servisy, vrakoviská All times are GMT + 1 Hour
Goto page Previous  1, 2, 3 ... 18, 19, 20 ... 35, 36, 37  Next
Page 19 of 37

Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum