View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
Liboro

|
Posted: Wed Mar 18, 2009 7:44 pm Post subject: |
|
|
Ja som za posledný týžden obišiel všetkých žilinských dílerov, všetky značky a keby som teraz mal kupovať auto tak mi vyšli tri: Seat Ibiza, Škoda Superb a Ford Fusion. Po zvážení kúpnej ceny a správnej alternatívy vyšiel jednoznačne Fusion. A podotýkam, že to tak zhodnotili aj nestranní ľudia, čo Fusiona nemajú.
No a novinka C3 Picasso, je drahá nepodarená kópia Fusiona v škaredej karosérii. Ľudia, keď pôjdete okolo predajcu Citroen, zastavte sa vyskúšajte si do toho sadnút a uvidíte nápadnú podobnosť riešení ako u Fusiona, ale totálne nedotiahnutú, napr. operadlo spolujazdcovej sedačky, je tiež sklopné, ale zabudli mu dať niečo tvrdé, je potiahnuté látkou a teda ani zdaleka nemôže slúžiť ako stolík a takto, od poličiek, systému sedačiek až po charakter auta je to fakt čistá kópia Fusiona,akurát poriadne drahá. _________________ EX:Fusion 1,4 TDCI Comfort Family,Deep blue metalíza,r.v.12/2004,Fusion 1,6 16V GHIA,blue jeans met.,r.v.5/2005,
Now:BMW X3 20xD,r.v.2010,červená met.,VW Polo 1,2TSI,7st.DSG,r.v.2011,červená žiarivá |
|
Back to top |
|
 |
duves

|
Posted: Wed Mar 18, 2009 8:35 pm Post subject: |
|
|
Liboro wrote: | No a novinka C3 Picasso, je drahá nepodarená kópia Fusiona v škaredej karosérii. Ľudia, keď pôjdete okolo predajcu Citroen, zastavte sa vyskúšajte si do toho sadnút a uvidíte nápadnú podobnosť riešení ako u Fusiona, |
Este som to nevidel a fakt!
http://img.topky.sk/autoviny/big/157111.jpg
Asi zavidia fordu predajne uspechy. Len je možne, že teraz to budu potrebovat predavat 8 rokov a už to nebude nik kupovat. No...ale zaleži na cene a spolahlivosti. _________________ FoFu 1.4 Duratec 59 kW, RIVAL X, metaliza Tango
 |
|
Back to top |
|
 |
Horal

|
Posted: Tue Mar 24, 2009 3:09 pm Post subject: |
|
|
Počul som kdesi v mediach, že teraz po zavedeni šrotovneho sa najdlhšie čaka na Fusion- do juna. _________________ Ford Fusion 1.4i 16V Duratec 05/2008
http://picasaweb.google.sk/scootiphoto/FordFusion |
|
Back to top |
|
 |
Liboro

|
Posted: Tue Mar 24, 2009 7:44 pm Post subject: |
|
|
Je to možné, už ani akciový cenník nie je na web-stránke fordu! _________________ EX:Fusion 1,4 TDCI Comfort Family,Deep blue metalíza,r.v.12/2004,Fusion 1,6 16V GHIA,blue jeans met.,r.v.5/2005,
Now:BMW X3 20xD,r.v.2010,červená met.,VW Polo 1,2TSI,7st.DSG,r.v.2011,červená žiarivá |
|
Back to top |
|
 |
Silver

|
Posted: Thu Mar 26, 2009 8:55 am Post subject: Novy kus |
|
|
Ahojte! Vcera som si bol vyzdvihnut noveho fusiona 1.4 16V Black panther.Rozhodol som sa prenho aj vdaka tomuto webu a tak som si povedal ze sa budem s vami delit o svoje dojmi a skusenosti.
Takze k mojmu prvemu dojmu.Necitil som sa vobec nadsene,nie ze bi bolo nieco v neporiadku ,ale presiel som z favorita rovno na fusion a bol to sok.Bol som zviknuti na tvrdeho favorita kde som musel vsetko riesit silou napr pretlacat volant,richlostku,pás som vitahoval z navijaku po milimetroch na stlacenie spojki bolo treba riadne stupit a ine vimozenosti.Naproti tomu vo fu bolo vsetko ako pierko az som mal pocit ze sedim v aute prvi krat.A hlavne vsetkeho som sa bal dotknut,lebo som mal pocit ze to moje neohrabane favoritacke ruky pokazia _________________ Ford Fusion 1.4 16V Black Panther |
|
Back to top |
|
 |
Silver

|
Posted: Thu Mar 26, 2009 9:14 am Post subject: akciovi cennik |
|
|
Akciovi cennik fo fu je aktualizovaní od 25.03.09 Zostal skoro nezmeneni.Akurat metalicki lak je za priplatok 300eur a predtim bol vo vibave _________________ Ford Fusion 1.4 16V Black Panther |
|
Back to top |
|
 |
vbalko
|
Posted: Thu Mar 26, 2009 9:32 am Post subject: Re: akciovi cennik |
|
|
Silver wrote: | Akciovi cennik fo fu je aktualizovaní od 25.03.09 Zostal skoro nezmeneni.Akurat metalicki lak je za priplatok 300eur a predtim bol vo vibave |
A klesla cena o 1000 E na 1.4 - az na to, ze ostala v akcii jedina motorizacia _________________ Ford Fusion 1.6i 16V 100k, Flair X, Black Panther, Folie
 |
|
Back to top |
|
 |
dulius Site Admin

|
Posted: Thu Mar 26, 2009 11:54 am Post subject: Re: Novy kus |
|
|
Silver wrote: | Ahojte! Vcera som si bol vyzdvihnut noveho fusiona 1.4 16V Black panther.Rozhodol som sa prenho aj vdaka tomuto webu a tak som si povedal ze sa budem s vami delit o svoje dojmi a skusenosti. |
vitaj medzi nami a dakujem ... som rad ze web pomohol, ze ma zmysel ...
prajem vela stastnych km _________________ admin Fusion webu |
|
Back to top |
|
 |
haplo602
|
Posted: Thu Mar 26, 2009 2:54 pm Post subject: Re: akciovi cennik |
|
|
vbalko wrote: | Silver wrote: | Akciovi cennik fo fu je aktualizovaní od 25.03.09 Zostal skoro nezmeneni.Akurat metalicki lak je za priplatok 300eur a predtim bol vo vibave |
A klesla cena o 1000 E na 1.4 - az na to, ze ostala v akcii jedina motorizacia |
no pozrel som si aktualny cennik ... 319 636,86 Sk ... sice za svoj FoFu som dal o 150k viac, ale pozeram ze do cennika uz vopchali kazdu kravinu aby to vyzeralo ako vybava
len skoda ze ostal uz fakt len 1.4 benzin ... _________________ Ford Fusion 1.6 TDCI Urbanite-X (Tango) / 2008
Kia Carnival III 2.9 CRDi EX /2006 |
|
Back to top |
|
 |
Beatle
|
Posted: Thu Mar 26, 2009 6:36 pm Post subject: |
|
|
Tak jsme si FF objednali. Budeme na nej cekat az do cervna. Pry jsou totalne vyprodane sklady a nase objednavka spada az do kvetnove vyroby...no coz, aspon bude cas na prodej stareho auta.
Spis mi ted uplne kazi radost procitani ruznych uzivatelskych recenzi a zkusenosti tady na foru, ale i jinde. Nove auto kupujeme kvuli tomu, aby jsme meli na par let klid od ruznych oprav, mohli se na auto spolehnout a ne s nim jezdit kazdy mesic do servisu.
Doufam tedy, ze tolik negativnich zkusenosti majitelu je zpusobeno velkou oblibou tohoto modelu a tim padem tim, ze jich je opravdu hodne.  |
|
Back to top |
|
 |
dodo50
|
Posted: Thu Mar 26, 2009 7:52 pm Post subject: |
|
|
Beatle wrote: | Spis mi ted uplne kazi radost procitani ruznych uzivatelskych recenzi a zkusenosti tady na foru, ale i jinde. ......... |
Zdravím Beatle, no je mi líto, že si musíš prožít nastávající těžké období... mít objednané auto a k tomu se trápit, zda jsem udělal správnou volbu. Nejsem znalec aut, jsem typ, co má auto jako dopravní prostředek, ale dovolím si říci, že není stoprocentně správná volba. Kritiky si nevšímej (ostatně já na fóru většinou kritizuji.. ), každé auto je kusovka, záleží na tvém štěstí. Každé auto je v záruce, tak tipuji, že 90% závad bys měl vychytat v tomto období. Když se podíváš na jiná fóra, tak aspoň já to tak vidím, když si zakryješ značku a čteš témata, komentáře, chvály, stezky, kritiky, tak je to všude stejné, každé má svoje mouchy, hold je to bohužel jen spotřební zboží. když mám hodnotit fusiona, tak bych se rozhodl stejně, ikdyž mám výhrady, jsem přesvědčen, že výhrady bych měl u každého nového auta na trhu u každé značky. Vůbec si nemyslím, že když si koupíš auto za 600tis. tak že bude vychytané. no nesralo by tě pětkrát víc, kdyby jsi koupil auto za tuto částku a poruchy by byly také? Vždyť auto má několik tisích součástek, a člověk je tak nedokonalý, všechna se vyrábí dle skoro stejného technologického postupu, součástky se dělají ve stejných montovnách, jako laik nejsi schopen posoudit, co je nejmenší zlo. vem v úvahu, že v recenzích a testech jsou informace tendenční a neobjektivní (vždy jsou v pozadí něčí pohnutky a předsudky, ostatně jako ve všem kolem nás.) Přeji ti hodně štěstí na kus, neměj přehnané nároky, nestojí to za to, když to dáš do spojitosti třeba s tím, že to můžeš rozflákat za prvním domem. už končím, nebo mi dá admin za uši  _________________ Fusion 1.4 Ebony 10/2008 Blazer blue |
|
Back to top |
|
 |
sedlaq

|
Posted: Thu Mar 26, 2009 7:53 pm Post subject: |
|
|
Beatle Udělal jsi dobře. Je velká pravděpodobnost, že budeš jen jezdit a lít benzin, jako většina z nás. Fusion se již poněkolikáté umístil v popředí vyhodnocení spolehlivosti. Kde jinde by ses dočetl o nějakých problémech Fusionu, než právě tady na fóru. Proto tu je a většinou se zde dočteš jak si pomoci. Většina majitelů (v ČR už desítky tisíc) Fusionu spokojeně jezdí a o tomto fóru ani neví. _________________ Fusion 1,4 Champion Ebony 6/2007, červená Colorado - prodáno
Mitsubishi SpaceStar 1,3 8/2000, zelená
Dacia Duster Arktica 4x4 dCi 4/2013 stříbrná |
|
Back to top |
|
 |
MajoV
|
Posted: Thu Mar 26, 2009 8:20 pm Post subject: |
|
|
Beatle, a ktory si to objednal? Aky motor? Ono mam pocit, ze sa tu pise sice o poruchach ale nikto nespomina najazdene kilometre...
Ja mam cez 40tisic a v servise som bol 3x. 1. garancna a 2. garancna a kupit stersny nosic... Necakam od ziadneho konkurencneho auta taketo zazraky. _________________ Ford Fusion Flair |
|
Back to top |
|
 |
Beatle
|
Posted: Thu Mar 26, 2009 8:21 pm Post subject: |
|
|
Dekuji za povzbuzeni...
Zatim z toho nedelam zadnou tragedii, ikdyz to opravdu moc nepotesi.
Vysvetluju si to tim, ze Fusionu je hodne a lidi se vetsinou ozyvaji az kdyz se neco pokazi, proto tolik negativnich zkusenosti...umerne k poctu prodanych kusu.
Uplne nove auto si kupujeme poprve v zivote, takze asi lepsi ty negativni nazory prejit a tesit se...
EDIT : Mame objednano Ebony 1.4 16V |
|
Back to top |
|
 |
sedlaq

|
Posted: Fri Mar 27, 2009 7:15 am Post subject: |
|
|
Beatle wrote: | Dekuji za povzbuzeni...
... lidi se vetsinou ozyvaji az kdyz se neco pokazi, proto tolik negativnich zkusenosti... |
Tímto jsi trefil hřebíček na hlavičku Takových příspěvků jako napsal MajoV tu mnoho není, to napsal jen kvůli tobě a tvému pesimismu. Já se taky přidám - necelých 30tis. km a zatím 1x v servisu - na garančce U nás v práci na parkovišti zaměstnanců stojí denně už podobně spokojení 3  _________________ Fusion 1,4 Champion Ebony 6/2007, červená Colorado - prodáno
Mitsubishi SpaceStar 1,3 8/2000, zelená
Dacia Duster Arktica 4x4 dCi 4/2013 stříbrná |
|
Back to top |
|
 |
|