| View previous topic :: View next topic |
| Author |
Message |
ladin

|
Posted: Wed May 30, 2007 7:02 am Post subject: |
|
|
| JJ akcni ceny jsou dane a nikdo z nich neslevi, ale lze k autu dostat neco zdarma, jako muj tatik vloni autoradio auto za 260 tacu. |
|
| Back to top |
|
 |
kimsen
|
Posted: Wed May 30, 2007 3:44 pm Post subject: |
|
|
Ja svojim prispevkom som chcel povedat: ze netreba prist do predajne hura system beriem vsetko co davaju a jedno za kolko ved vsade je rovnaka cena. Zavisi na Vas a vasej sikovnosti ako sa viete dohodnut s predajcom. Ci Vam to tych par tisic da v zlave alebo v nejakych doplnkoch. Ved to urcite potesi ak dostanete napr. metalizu gratis. Jedine ze chodite po chodnikoch a mate stastie na tisicky ktore lezia na zemi. Konkretne v 2005 roku som kupoval novu oktaviu kombi a slovensky predajca doma mi povedal ze ziadnu zlavu nedaju lebo je to novinka.
V CR mi cez internet spravili cenove ponuky a v prvej predajni davali dole hotovost 25 tis. a v druhej 40. Ak som dosiel do predajne tak mi k 40 dali plus zimnu vybavu a povinnu , lapace necistot predne a zadne a k tomu este aj maly model oktavie. |
|
| Back to top |
|
 |
sedlaq

|
Posted: Wed May 30, 2007 4:40 pm Post subject: |
|
|
Myslím si, že většina nás co chodí sem na fórum jsou právě proto typy lidí, kteří nekupují auta bez rozmyslu neboli jak říkáš "hurá systémem". Já osobně po Fusionu pošilhával už delší dobu, objednávce předcházela návštěva více autosalonů mimo jiné i Ford Charouz v Žebráku - pro mě na druhém konci republiky. Akční nabídka všude stejná - sleva 111 tis. Kč takže nevidím důvod neobjednat u nás za rohem  _________________ Fusion 1,4 Champion Ebony 6/2007, červená Colorado - prodáno
Mitsubishi SpaceStar 1,3 8/2000, zelená
Dacia Duster Arktica 4x4 dCi 4/2013 stříbrná |
|
| Back to top |
|
 |
Mia
|
Posted: Wed May 30, 2007 4:49 pm Post subject: Cena |
|
|
| Súhlasím so sedlaquom - ja osobne som si nechala vypracovať cenové ponuky v troch salónoch a vo virtuálnej predajni na nete. Cena naprosto rovnaká všade. Keď som sa pýtala, či je možné získať niečo navyše, bolo mi povedané, že ich cenníky nepustia a aktuálna zľava je dosť vysoká. Verím, že sa dá niekde dohodnúť na nejakých zľavách, ale skôr u áut, ktoré príliš nejdú na odbyt. O FF je momentálne veľký záujem a čakacia doba dlhá, takže nemajú dôvod dávať nejaké výhody navyše. A potom, to čo prejazdím po predajniach, aby som dostala zadarmo nejaké koberčeky za 2000 Sk, to mi zato skutočne nestojí. Nenachádzam peniaze na chodníku, šetrím, kde sa dá, ale aj môj čas je príliš drahý na to, aby som ho premrhala obchádzaním autosalónov a vyjednávaním zliav. |
|
| Back to top |
|
 |
DANID

|
Posted: Wed May 30, 2007 5:49 pm Post subject: Re: Cena |
|
|
ja osobne si myslym,že pobehat po autosalonoch,nie je čas strateny pokial človek chce mat prehlad,a samozrejme trafit aj na nejaku zaujmavu akciu,kde sa daju ušetrit peniažky,ale to je vec každeho osobná. _________________ FORD FUSION 1,4TDCI,2004,COMFORT FRESH. |
|
| Back to top |
|
 |
KK
|
Posted: Wed May 30, 2007 7:06 pm Post subject: |
|
|
Když jsem si objednával auto, tak mi hned sami nabídli, že mi montáž všech doplnků, které nejdou z výroby provedou zdarma. Byl to Defend Lock, označení skel VIN kodem, 4 zástěrky, záruku na 4 roky / 100 000km
Pak nestihli dodat auto v termínu ( zpoždění 10 dní ) a dali mi úplně zdarma za to zvukovou signalizaci nerozsvícených světel, jejich myčka na 1 rok zdarma, Defend Lock a vstup do rádia pro MP3.
Suma sumárum dohromady necelých 20t na akčním modelu. Nijak jsem je k ničemu moc netlačil, akorát jsem jen trochu zavrčel nad termínem dodání a druhý den mi volali že mi daji viz výše. Stejně dobře věděli že když mi to dají, tak na tom stejně vydělají i tak a navíc dopředu ví že u nich budu dělat servis. Už pár let k nim jezdím a pokaždé si prohlédnu vystavené auta a pobavím se s nimi. Zeptal jsem se i jinde, a u akčního modelu bych z nich dostal maximálně tu záruku a doplnky mi nabízeli za trochu větší ceny a ještě k tomu počítali tu montáž.
Tak mi zbylo aspon na alarm s GSM, který jsem stejně objednal od jejich kamaráda ( sousední servis autoelektriky ), takže spokojenost na obou stranách. Obchodník je stejně jenom zaměstnanec a slevu kterou vám slibuje si musí stejně nechat pofoukat od svého šéfa, pokud nejednáte přímo se šéfem. _________________ KK
nyní C-MAX 1,6 Tdci GEN-X - 5/2010 - metalická šedá sea
a ještě stále dál Fusion - nyní Cukáček 1,4 Tdci Trend - 8/06 - Stříbrná Mondust |
|
| Back to top |
|
 |
destroy
|
Posted: Thu May 31, 2007 8:53 am Post subject: :) |
|
|
ty si taka vesela kopa a kazdy ta ma rad, preto tie zlavy a veci navyse
Ja som obehal dost znaciek aj predajcov a vysledky boli rozne, ale nakoniec mam dojem ze vsade je to o tom istom. Zarobime na tebe 100tis, ok 50 ti dame spat a budes nam vdacny. Inde zase, zarobime na tebe 10tis, ok, dame ti koberceky a povinnu vybavu. (ak mas pekne oci tak mozno zasterky alebo pracu montaze doplnkov zadara) Bolo to dost zrejme uz z toho ako to predajcovia brali. Napr. v renaulte bola zlava na vsetko z cennika 20tis a nemusel si ani hubu otvorit. Ked si otvoril, tak ti namiesto 20tis ponukli veci ktore ta akoze mali nalakat, ale v podstate ti nezmeli tu zlavu nedat  _________________ Ford Fusion 1.4 TDCi 7/2006
Nové aktuálne testy na vodičák len tu:
https://www.kvizmajster.sk/
https://www.kvizmajster.sk/vodicak/ |
|
| Back to top |
|
 |
Garp
Joined: 02 Jun 2007 Posts: 21 Location: Moravskoslezsky kraj
|
Posted: Sat Jun 02, 2007 5:46 pm Post subject: |
|
|
Ahoj, jeste nejsem majitel FoFu,ale objednany je, a snad uz ted nekdy v cervnu bude. Ja jsem z prodejce sice zadnou slevu nedostal,ale kdyz jsem zjistil ze termin dodani je o cca mesic pozdeji nez slibovali,tak jsem si s nimi promluvil. No a jelikoz v soucasne dobe nemam zadne auto a MHD uz mi leze krkem tak me potesilo ze jsem dostal zapujcenou zanovni fiestu zdarma a to az do doby nez mi auto dodaji  |
|
| Back to top |
|
 |
KK
|
Posted: Sat Jun 02, 2007 10:25 pm Post subject: |
|
|
No vidíš, aspon něco. Vem si kolik stojí půjčení auta na měsíc a ještě budou chtít za každý km nějaký peníz. Tady si platíš jen ten benzín, nebo i ten ti tam nalili?  _________________ KK
a ještě stále dál Fusion - nyní Cukáček 1,4 Tdci Trend - 8/06 - Stříbrná Mondust |
|
| Back to top |
|
 |
DANID

|
Posted: Sat Jun 02, 2007 10:30 pm Post subject: |
|
|
tak to by sa aj mne lubilo,len je otazne či to funguje aj u nas na Sk,že požičaju auto ked nestihaju dodat. _________________ FORD FUSION 1,4TDCI,2004,COMFORT FRESH. |
|
| Back to top |
|
 |
Garp
|
Posted: Sun Jun 03, 2007 10:28 am Post subject: |
|
|
| KK wrote: | No vidíš, aspoſ něco. Vem si kolik stojí půjčení auta na měsíc a ještě budou chtít za každý km nějaký peníz. Tady si platíš jen ten benzín, nebo i ten ti tam nalili?  |
Nadrz plna s plnou musim vratit . Je to super  _________________ Ford Fusion Ebony 1,4 Duratec. Deep Navy Blue |
|
| Back to top |
|
 |
KK
|
Posted: Sun Jun 03, 2007 10:06 pm Post subject: |
|
|
Ještě víc super by bylo kdybys to mohl vrátit s prázdnou nádrží.  _________________ KK
|
| Back to top |
|
 |
destroy
|
|
| Back to top |
|
 |
Garp
|
Posted: Mon Jun 04, 2007 6:50 pm Post subject: |
|
|
| destroy wrote: | hehe, a este lepsie keby si ho ako ospravedlnenie nemusel vratit vobec  |
jj to bych docela bral  _________________ Ford Fusion Ebony 1,4 Duratec. Deep Navy Blue |
|
| Back to top |
|
 |
Matrix

|
Posted: Sun Aug 12, 2007 5:54 pm Post subject: Sleva na současný akční model Ebony |
|
|
V právě probíhající akci má dealer zisk s Ford Fusion Ebony 1,4 cca 5.000CZK. Cena je "okleštěna" na minimum, takže zřejmě nebude dvakrát náchylný k výrazné slevě. Slevy v řádech desítek tisíc korun je možné dostat všude možně, ale většinou z běžné ceníkové ceny, nebo u malých slevových akcí. Současná cenová akce Fusionu je taková bomba, že větší slevu nemůže očekávat nikdo. Snad jedině, že by dealer chtěl dodavateli část zaplatit ze svého. _________________ Matrix |
|
| Back to top |
|
 |
|