Ford Auto Web

Fusion Forum - Forum majitelov a priaznivcov auta Ford FUSION   |  Pozri si Ford Auto Web

FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   UsergroupsUsergroups   RegisterRegister 
 ProfileProfile   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages   Log inLog in 

Servisne prehliadky - konkretne udaje a ceny
Goto page Previous  1, 2, 3 ... 16, 17, 18 ... 44, 45, 46  Next

Post new topic   Reply to topic     Forum Index -> Nákup auta, servisy, vrakoviská
View previous topic :: View next topic  
Author Message
Fraga

PostPosted: Sun Aug 09, 2009 7:07 pm    Post subject: Reply with quote

Ivašek a spol. wrote:
roks wrote:
Tak už má i můj Fofík po první garančce,sice se 14 denním spožděním ale co se dá dělat Confused ...

To ti uznali? Rolling Eyes

To je ako problém? keď idem na garančku po dátume kúpy? Shocked nestrašte ma, lebo tam zajtra skolabujem Confused
Ivašek a spol.

PostPosted: Sun Aug 09, 2009 7:53 pm    Post subject: Reply with quote

Fraga wrote:

To je ako problém? keď idem na garančku po dátume kúpy? Shocked nestrašte ma, lebo tam zajtra skolabujem Confused

No ve Fordu říkali,že to má být do data kupy... takže by to asi mělo být...pokud to není teda případ jak Roks, kde myslím v servisu neměli volno..to je asi něco jiného Rolling Eyes

http://picasaweb.google.sk/Ivasekaspol/FordFusion#
Back to top
View user's profile Send private message
výtrusník

PostPosted: Sun Aug 09, 2009 10:58 pm    Post subject: Reply with quote

Fraga wrote:
Ivašek a spol. wrote:
roks wrote:
Tak už má i můj Fofík po první garančce,sice se 14 denním spožděním ale co se dá dělat Confused ...

To bude asi problém, ale třeba se to bude dát domluvit, za menší peníz(s)...
Back to top
haplo602

PostPosted: Mon Aug 10, 2009 11:41 am    Post subject: Reply with quote

Fraga wrote:
Ivašek a spol. wrote:
roks wrote:

nerob si starosti, ja som isiel 2 mesiace po s 27000+km na tacho ... v servise mi typek povedal ze teda on tam napise nieco okolo 20 000 aby neboli problemy Smile asi zalezi od servisu ... garancka prebehla v poho ...
Fjodor

PostPosted: Mon Aug 10, 2009 11:48 am    Post subject: Reply with quote

Zalezi, na koho natrafis... Mal si stastie... Twisted Evil
zdenal8

PostPosted: Mon Aug 10, 2009 1:57 pm    Post subject: Reply with quote

No já tam razim ve čtvrtek ráno. Taky to mám tak akorát. Ale rok to bude naštěstí až příští týden. A na tacho jenom něco přes 13tis. km. Je teplo, tak do práce místo autem jezdim na kole a kilometry nepřibejvaji.
Pokud jde o cenu, tak mi naspali, že bez výměny pilového filtru 2822 Kč a i s pilovym filtrem 3650 Kč v případě prohlídky 20tis. km a 40tis. km. Po 3. roce nebo 60tis. km je to 4038 Kč bez pilového filtru a s filtrem 4860 Kč. V prohlídce po 60tis. km je navíc kontrola brzd a výměna svíček. Firma je www.komersiawest.cz

www.fordfans.cz
Back to top
roks

PostPosted: Mon Aug 10, 2009 6:57 pm    Post subject: Reply with quote

Fraga wrote:
Ivašek a spol. wrote:
roks wrote:

já jsem garančku objednával včas...to,že nebylo místo ,za to jsem nemohl a technik mi do servisky dal datum se správným datem aby prý nebyly problémy Very Happy ...myslím,že není v zájmu servisu dělat problémy Wink

EX Ford Fusion Ebony 1,4 , 80k,červená colorado,05/2008

Back to top
zdenal8

PostPosted: Mon Aug 10, 2009 8:12 pm    Post subject: Reply with quote

Přesně tak. Pro ty je důležitý, aby ti záruka stále platila a za rok si přijel zase. Dyť za tu garančku, to sou snadno vydělaný peníze.

www.fordfans.cz
Back to top
DUDIS

PostPosted: Tue Aug 11, 2009 7:43 am    Post subject: Reply with quote

mate niekto skúsenosť so servisom v Poprade - AUTONOVA? Kupoval som tam auto a predajca sa mi zdal v poho, ale technici neviem...
- ak ano kolko stala prehliadka po roku
dík za info Cool
haplo602

PostPosted: Tue Aug 11, 2009 10:17 am    Post subject: Reply with quote

DUDIS wrote:
mate niekto skúsenosť so servisom v Poprade - AUTONOVA? Kupoval som tam auto a predajca sa mi zdal v poho, ale technici neviem...
dík za info Cool

no auto som tam kupoval aj ja, ale to bolo prvy a posledny raz co som tam bol ... mozem sa popytat znamych co maju fusiony v kezmarku a lubici ci tam boli ak mas zaujem ...
Fraga

PostPosted: Tue Aug 11, 2009 4:22 pm    Post subject: Reply with quote

toto mi asi nikto neuverí. Vcera som bola v Summite BA 7 hodín. Dosla som tam 14,15 a povedali mi že na garancke sa mení olej, mení filter olejovy a pelovy a este sa dava auto na PC skontrolovat elektrika. OK kolko to bude trvat. NO cca 2 - 4 hod s tym, ze automechanik ma pracu a musí ju dokoncit. Hovorím OK ved to je jasne, ale ze pockam pretoze aj tak nemam ist ako domov. A dve hodky no nech to slak trafí 3 ma nezabiju. O 18,15 sa stale nic nekonalo, tak som sa sla spytat ze co sa deje, ze este auto nerobia...pockam. O 19,15 stale nic tak hovorim kde je chyba. No ze uz auto robit zacali ALE ze dosla nejaka pani co tam bola rano a nieco nefunguje ako ma, tak moje dali bokom a robia to jej 20,15 znacne vytocena hovorim ze chcem hovorit s veducim smeny alebo je mi jedno s kym, kto to tam ma na starosti, lebo ked dojde moja VELKA ZLA MAMA (po telefone uz znacne vytocena kde som tak dlho) tak bude zle, na co prijimaci technik odisiel a vratil sa ze uz sa auto robi a ze veduci tam nie je lebo niekam odisiel, ale ze to bude trvat nejaku 3/4 hod. tak o 21,00 som sa sla spytat co je s autom, ze este ho musia dat na PC na tu elektriku a vseho vsudy o 21,24 mi teta vytlacila pokladnicny doklad chvala bohu lebo 21,30 ZATVARAJU takze asi by som tam ostala tiez Evil or Very Mad

Nechapem na co ma objednavaju na hodinu, ak sa aj tak na rad dostanem o pol hod neskor, myslim na rad na zadanie zákazky a to nehovorim o tom, ze auto zacnu opravovat boh vie kedy (resp. ani nie opravovat, lebo to bola len garancka)! Evil or Very Mad

Jednoducho ak vedia, ze taka kontrola bude, co vedia, lebo clovek nejde na blind, ale sa objednava predom ja som sa 4 dni dopredu, tak maju zabezpecit niekoho, kto ma vybaví! Zaujimave ze v Oil Partners tieto iste ukony urobia za 30min. tak by ma zaujímalo co s mojim autom robili 7 hodín! Evil or Very Mad (nic).

Po patricnej výmene názorov som dostala od Fordu pozornost vo forme prívesku a vonacky a tiez zlavy na sluzbu, ale myslím ze 7 hodín to je trosku moc a nakoniec to malo byť samozrejme. Keby sa neozvem, tak mozem len pozerat.
I. garancka vysla na 149,83€

NO a este k tomu dátumu presvihla som dátum kupy o dva mesiace a nikto mi k tomu nepovedal absolutne nič.

K dvojitému zamykaniu: NIE FUSIONY TO NEMAJU!
K tomu ze mi auto sem tam zdochne ak startujem na slnku. O TAKEJ ZAVADE SME ESTE NEPOCULI!!! ano nepoculi... POCULI SME LEN ZE TO TAK ROBILO V ZIME. POCKAME DO ZIMY CI TO BUDE TIEZ ROBIT

A ešte nieco: Ked som sla na kontrolu AUTU nebolo nic. Ked som dosla domov zistila som ze mi vrzga spojka Evil or Very Mad Dnes som tam bola prijímací technik tento raz iny mi zavolal veduceho smeny (ci toho zo vcera netusim, lebo toho vcerajsieho som nevidela) a ten sa ma na drzovku spýtal, či to vcera nerobilo... No asi ked idem na garančku tak nahlasim vsetky závady a pochybujem, ze tuto by som vynechala, takze NE nerobilo! Zobral auto o 10 min sa vratil ze je to OK. Dojdem k autu a spojka vrzga? ako fakt FASA! (ked mi toto zacalo robit na seate, tak mi do dvoch mesiacov odislo spojkové lanko a mohla som si trúbit. Zase som zavolala prijímacieho technila, že to robí stale na co mi povedal, ze to premazali a ze auto mam v záruke, tak keby nieco mam sa povozit a potom príst. AKO FAKT SILA. Takze čakam kde ma to necha a už nebudem volať známenu, ale jednoducho zavolam do FORDU a necham si auto aj z Konca sveta odtiahnut na ich náklady Evil or Very Mad
DUDIS

PostPosted: Tue Aug 11, 2009 5:44 pm    Post subject: Reply with quote

haplo602 wrote:
DUDIS wrote:
dík za info Cool

no auto som tam kupoval aj ja, ale to bolo prvy a posledny raz co som tam bol ... mozem sa popytat znamych co maju fusiony v kezmarku a lubici ci tam boli ak mas zaujem ...

budem ti zaviazaný, bo čo som si precital od fraga - ma pekne vydesilo - to si nemôžem dovoliť stráviť tam tak dlho a nevedieť či spravia to čo majú alebo ešte ak niečo poserú...
zaujímalo by ma či tam môžem zostať a pozerať čo s ním robia počas prehliadky ...
Ivašek a spol.

PostPosted: Tue Aug 11, 2009 7:01 pm    Post subject: Reply with quote

Fraga wrote:
toto mi asi nikto neuverí. Vcera som bola v Summite BA 7 hodín...

Ty voe! Shocked Tak to je moc!!! takovému servisu by chtělo udělat pořádnou "reklamu" Exclamation
Ještě k tomu chtěli tolik peněz... Twisted Evil

http://picasaweb.google.sk/Ivasekaspol/FordFusion#

Last edited by Ivašek a spol. on Tue Aug 11, 2009 7:16 pm; edited 3 times in total
Back to top
haplo602

PostPosted: Tue Aug 11, 2009 7:14 pm    Post subject: Reply with quote

Fraga wrote:
toto mi asi nikto neuverí.

no to som rad ze som isiel do nitry a nie do blavy. aj ked ja som dal za garancku o 20e viac. ale hotove to bolo za 2 hodiny bez problemov. ziadne zavady nasledne nezistene Smile
Fjodor

PostPosted: Tue Aug 11, 2009 7:43 pm    Post subject: Reply with quote

Strach a des!!!
Inak, niektore servisy maju taku prax, ze dojdes, autu nic nieje a chalan Ti kamsi trosku piesku hodi, kde-tu co-to "poopravi" a o par mesiacov si u neho zas... Najhorsie ale je, ze sa to casto robi na poslednej garancke pred koncom zaruky...
Ako ja hovorim - keby kazdy kazdemu tak robil, ako sam sebe, nepotrebovali by sme reklamacne oddelenia... Wink
Post new topic   Reply to topic     Forum Index -> Nákup auta, servisy, vrakoviská All times are GMT + 1 Hour
Goto page Previous  1, 2, 3 ... 16, 17, 18 ... 44, 45, 46  Next
Page 17 of 46

Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum