View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
DUDIS

|
Posted: Fri Aug 21, 2009 9:49 am Post subject: Pekný Fusion / Poprad |
|
|
Včera ma predbiehal na dialnici Mengusovce - Važec okolo 15,20 hod jeden pekne urobený fusion.
KTO TO BOL ?
stiahol som okienko a zamával...
P.s. sa mi zdá že som ťa zaskočil no neodolal som... (fusion an ceste radosť v srdci) _________________ sympaťák...
FF 1,4 duratec, FAMILY X, vision metalic, fólie, poťahy superior, zásterky ... no proste krása |
|
Back to top |
|
 |
haplo602
|
Posted: Fri Aug 21, 2009 9:57 am Post subject: Re: Pekný Fusion |
|
|
DUDIS wrote: | Včera ma predbiehal na dialnici Mengusovce - Važec okolo 15,20 hod jeden pekne urobený fusion.
KTO TO BOL ?
P.s. sa mi zdá že som ťa zaskočil no neodolal som... (fusion an ceste radosť v srdci) |
hod aspon popis (farba, typ atd). btw ja som to isto nebol ... _________________ Ford Fusion 1.6 TDCI Urbanite-X (Tango) / 2008
Kia Carnival III 2.9 CRDi EX /2006 |
|
Back to top |
|
 |
DUDIS

|
Posted: Fri Aug 21, 2009 10:34 am Post subject: Re: Pekný Fusion |
|
|
haplo602 wrote: | DUDIS wrote: | Včera ma predbiehal na dialnici Mengusovce - Važec okolo 15,20 hod jeden pekne urobený fusion.
KTO TO BOL ?
P.s. sa mi zdá že som ťa zaskočil no neodolal som... (fusion an ceste radosť v srdci) |
hod aspon popis (farba, typ atd). btw ja som to isto nebol ... |
kto tam bol - vie
ale ma vpredu aj zadu strieboené doplnky- niečo ako ADO http://fusion.fordclubs.org/nase3.html
ale o to nejde - bol to FUSION!!! _________________ sympaťák...
FF 1,4 duratec, FAMILY X, vision metalic, fólie, poťahy superior, zásterky ... no proste krása |
|
Back to top |
|
 |
Brano

|
|
Back to top |
|
 |
DUDIS

|
Posted: Sun Aug 23, 2009 8:21 am Post subject: Re: Nazdarek |
|
|
ten je fakt super!
Ja som myslel asi TANGO metalíza, popradská značka - strieborné doplnky. V piatok som ho videl odstaveného na ceste v Poprade smerom od zimáku bolo asi 12,45 ..
len ma zaujíma či je členom fóra a potom kto to je ... často ho stretávam ... _________________ sympaťák...
|
Back to top |
|
 |
Ivašek a spol.

Joined: 29 Mar 2008 Posts: 3292 Location: Dětmarovice, okres Karviná
|
Posted: Sat Aug 29, 2009 5:08 pm Post subject: Re: Pekný Fusion |
|
|
DUDIS wrote: | ale o to nejde - bol to FUSION!!! |
To máš z toho takovou radost?
U nás to je bežná záležitost potkat FUSIONa  _________________ Ford Fusion "4x4" EBONY, Blue Ocean, 1.4 Duratec, Comfort X, PP, fólie, 3/2008
http://picasaweb.google.sk/Ivasekaspol/FordFusion# |
|
Back to top |
|
 |
DUDIS

|
Posted: Mon Aug 31, 2009 7:22 am Post subject: Re: Pekný Fusion |
|
|
Ivašek a spol. wrote: | DUDIS wrote: | ale o to nejde - bol to FUSION!!! |
To máš z toho takovou radost?
U nás to je bežná záležitost potkat FUSIONa  |
vždy, keď ide nejaký fusík okolo, tak utrúsim nejakú poznámočku manželke:
"mrkni ďalší..., ten je super ..."
asi je to tým, že kým som ho neobjednal a jazdil po cestách na inom, tak som si žiadny nevšimol a potom to bolo u nás v okolí len sporadicky - 1 na 500 km ale teraz 7/100 km.
Ja osobne sa v ňom cítim perfektne, pohodlne (som šťastný že som zainvestoval (aj keď, kto by nie pri tých cenách a výbave)) a mám z toho proste radosť (a vďačím za to tomu autu) - a tak, keď stretnem iného, usmievam sa ..  _________________ sympaťák...
|
Back to top |
|
 |
Ivašek a spol.

Joined: 29 Mar 2008 Posts: 3292 Location: Dětmarovice, okres Karviná
|
Posted: Mon Aug 31, 2009 11:22 am Post subject: Re: Pekný Fusion |
|
|
DUDIS wrote: |
asi je to tým.....
ale teraz 7/100 km... |
jj,taky sme si jich předtím nevšímali
No u nás je ta hustota větší-např. dnes ráno 2 FoFu/1km  _________________ Ford Fusion "4x4" EBONY, Blue Ocean, 1.4 Duratec, Comfort X, PP, fólie, 3/2008
http://picasaweb.google.sk/Ivasekaspol/FordFusion# |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum
|