Ford Auto Web

Fusion Forum - Forum majitelov a priaznivcov auta Ford FUSION   |  Pozri si Ford Auto Web

FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   UsergroupsUsergroups   RegisterRegister 
 ProfileProfile   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages   Log inLog in 

3. Cesko-Moravsko-Slovensky zraz - 2.-4.7.2010
Goto page Previous  1, 2, 3, 4 ... 11, 12, 13  Next

Post new topic   Reply to topic     Forum Index -> Akcie, zrazy, informácie pre Fusionistov
View previous topic :: View next topic  
Author Message
picinko

PostPosted: Fri Jan 22, 2010 12:34 pm    Post subject: Reply with quote

dulius wrote:
S Dahom sme pripravili pre Vas stranku zrazu

nech sa paci: http://fusion.fordclubs.org/akcie.html

presny link: http://fusion.fordclubs.org/3cszraz.html

v pripade akychkolvek otazok, piste, mailujte Cool

Už sa teším len neviem či prídem s rodinkou ako minule alebo so švagrom musím to ešte prediskutovať. Vyzerá to tam pekne dúfam, že bude aj dobre. Tak Zrazu ZDAR.
picinko

PostPosted: Fri Jan 22, 2010 12:43 pm    Post subject: Reply with quote

picinko wrote:
dulius wrote:
S Dahom sme pripravili pre Vas stranku zrazu

nech sa paci: http://fusion.fordclubs.org/akcie.html

presny link: http://fusion.fordclubs.org/3cszraz.html

v pripade akychkolvek otazok, piste, mailujte Cool

Už sa teším len neviem či prídem s rodinkou ako minule alebo so švagrom musím to ešte prediskutovať. Vyzerá to tam pekne dúfam, že bude aj dobre. Tak Zrazu ZDAR.

Zabudol som a koľko to bude celé stáť? Alebo aspoň nejaký cenník hodiť do placu. Ďakujem.
pajast

PostPosted: Fri Jan 22, 2010 10:21 pm    Post subject: Reply with quote

Ahoj přidávám poznatky k místu srazu,fusíka mám teprve pul roku,takže pojedu na první sraz a hlavne to je 10 km od mého bydlište,tak to mužu všem vřele doporučit v Českém ráji je nádherne.
Back to top
View user's profile Send private message
MyTB

PostPosted: Sat Jan 23, 2010 10:41 am    Post subject: Reply with quote

Bohužel od 3.-10.7. máme dovolenou a jedeme na opačnou stranu - na Malou Fatru Sad
Ale všem, kteří můžou, doporučuji! Minulý sraz byl "great" Smile
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail
Liboro

PostPosted: Sat Jan 23, 2010 11:30 am    Post subject: Reply with quote

Malú Fatru, to ideš kúsok od nás, od Žiliny Smile
View user's profile Send private message
scorsese

PostPosted: Sat Jan 23, 2010 6:11 pm    Post subject: Reply with quote

To : Daho

Slusne se cinis - sikovnej kluk. Chtel bych se zeptat, jestli je 200,-Kc / osoba i za deti. Vecer to misto setkani reknu manzelce a urcite poslu prihlasku. Zatim se mej fajn a uzivej zimy. Tady u nas na jihu slusne mrzne. Wink
Back to top
monika

PostPosted: Sun Jan 24, 2010 6:24 pm    Post subject: očividne dobrá partia Reply with quote

perfektne zdokumentovaný minuločný zraz.Ako vidim ,ešte Vam vo farebnej škále fusikov chýba naša farba.Ak sa mi podarí spracovať manžela ,je možné že by sme sa tento rok k Vam pridali.Takže uvidím či sa to nejako podari.majte sa
dulius
Site Admin

PostPosted: Sun Jan 24, 2010 7:56 pm    Post subject: Re: očividne dobrá partia Reply with quote

monika wrote:
perfektne zdokumentovaný minuločný zraz.Ako vidim ,ešte Vam vo farebnej škále fusikov chýba naša farba.Ak sa mi podarí spracovať manžela ,je možné že by sme sa tento rok k Vam pridali.Takže uvidím či sa to nejako podari.majte sa

vdaka za pochvalu Cool
a kazdopadne budeme radi, ked sa k nam pridas dalsia rodinka s Fusííííkom Very Happy Very Happy Very Happy
dulius
Site Admin

PostPosted: Mon Jan 25, 2010 8:00 pm    Post subject: Reply with quote

ako aj minuly rok, aj tento sa budeme zbierat 5 Euro na dospelu osobu, tieto vydacky pojdu na obcerstvenie, sud piva a dalsie vydavky (najma Dahove) so zrazom ... ked nejake peniazky ostanu, tak ich prepijeme Cool
icask

PostPosted: Mon Jan 25, 2010 10:31 pm    Post subject: ZRAZ Reply with quote

Nooo to sa mi paci. este neviem, ako budem mat so statnicami ale asi pojdem. No ak vam nevadi, ze uz nemam FOFIKA. Do toho 31.5. urcite budem vediet ako som na tom. Dufam, ze mi to tentoraz vide.
dulius
Site Admin

PostPosted: Mon Jan 25, 2010 10:36 pm    Post subject: Re: ZRAZ Reply with quote

icask wrote:
Nooo to sa mi paci. este neviem, ako budem mat so statnicami ale asi pojdem. No ak vam nevadi, ze uz nemam FOFIKA. Do toho 31.5. urcite budem vediet ako som na tom. Dufam, ze mi to tentoraz vide.

samozrejme ze to nevadi ... toto je web pre majitelov a priaznivcov auta Ford Fusion Very Happy Very Happy Very Happy

inak aj na 1. aj na 2. zraze bol scoop a ten tiez nema zatial Fusika, ale je priaznivec Very Happy Very Happy Very Happy
Daho

PostPosted: Wed Jan 27, 2010 8:19 am    Post subject: odpovedi Reply with quote

Ahojte, byl tady dotaz ohledne ceny kempu ( Picinko ). Staci kliknout na link webu a citat . ) Cena je 200,- kc na osobu a noc. Deti do 4 let zdarma !

O vsem Vas budu prubezne informovat. Jeste jedname o zpusobu stravoavani. Pravdepodobne udelame snidane formou svedskych stolu za zhruba 50,- kc, kde bude k dispozici vse potrebne. Bude se vyrizovat misto na foceni Fusiku a take prostor na nejake ty nase zavody . )

MOC VSECHNY PROSIM, ROZMYSLEJTE, PREMYSLEJTE JAK A KAM SE UBYTOVAT A POKUD MOZNO REZERVUJTE CO NEJDRIVE, AT MAME NEJAKE VYSLEDKY . ) DIKY David
View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website
bias

PostPosted: Thu Jan 28, 2010 8:09 pm    Post subject: Reply with quote

Vyzerá to super. Na 99% ideme aj s manželkou.
picinko

PostPosted: Sat Jan 30, 2010 7:34 am    Post subject: Re: odpovedi Reply with quote

Daho wrote:
Ahojte, byl tady dotaz ohledne ceny kempu ( Picinko ). Staci kliknout na link webu a citat . ) Cena je 200,- kc na osobu a noc. Deti do 4 let zdarma !

O vsem Vas budu prubezne informovat. Jeste jedname o zpusobu stravoavani. Pravdepodobne udelame snidane formou svedskych stolu za zhruba 50,- kc, kde bude k dispozici vse potrebne. Bude se vyrizovat misto na foceni Fusiku a take prostor na nejake ty nase zavody . )

MOC VSECHNY PROSIM, ROZMYSLEJTE, PREMYSLEJTE JAK A KAM SE UBYTOVAT A POKUD MOZNO REZERVUJTE CO NEJDRIVE, AT MAME NEJAKE VYSLEDKY . ) DIKY David

ďakujem už som si to preštudoval a vyzerá to tak, že prídeme v tej istej zostave ako minulý rok. Len si ešte musím na vtedy dohodnúť dovolenku.
scorsese

PostPosted: Wed Feb 03, 2010 11:25 am    Post subject: Reply with quote

to : pajast

Mohl by ses ozvat Dahovi a pomoct mu s organizovanim srazu, kdyz bydlis nedaleko od mista setkani. Vzdy je lepsi, pokud je nekdo z okoli - viz 1.sraz Voto a druhy sraz Dulius. Diky za ochotu. Laughing
Back to top
Post new topic   Reply to topic     Forum Index -> Akcie, zrazy, informácie pre Fusionistov All times are GMT + 1 Hour
Goto page Previous  1, 2, 3, 4 ... 11, 12, 13  Next
Page 3 of 13

Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum