View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
picinko

Joined: 28 Dec 2008 Posts: 132 Location: Komárno, momentálne Veľký Kýr
|
Posted: Wed Oct 20, 2010 2:20 pm Post subject: |
|
|
dulius wrote: | na pneu smer nie je, oni by proste mali byt take univerzalne ... technik spminal, ze z vnutornej strany nieco je, asi len naznacene, ze aka je vnutorn STRANA A ZE JE TO ok ... |
Pozri sa na drážky a tam je tiež daný smer rotácie. _________________ Ford Fusion, 1,4i, 16V, Duratec 10/2006 Tango metalíza, červené fólie, Chiptuning, Alpine autorádio, ešte neviem koľko koní tam mám |
|
Back to top |
|
 |
dulius Site Admin

|
Posted: Wed Oct 20, 2010 3:19 pm Post subject: |
|
|
no ja som na to pozeral a ako som pisal, mne sa zda ze je to opacne .. rovnako to ma svokor na aute _________________ admin Fusion webu |
|
Back to top |
|
 |
pjotr
|
Posted: Thu Oct 21, 2010 1:32 pm Post subject: |
|
|
Nazdárek, no podľa mňa ako laika je tá pravá strana správne a ľavá opačne obutá, lebo vzor by mal odvádzať vodu dozadu a von a nie pred a pod auto...no to je môj názor tak snáď ti pomôže... |
|
Back to top |
|
 |
pjotr
|
Posted: Thu Oct 21, 2010 1:35 pm Post subject: |
|
|
prava strana je dobre a lava opačne obuta podla mna lebo drazky maju odvadzat vodu dozadu a von |
|
Back to top |
|
 |
pjotr
|
Posted: Thu Oct 21, 2010 1:42 pm Post subject: |
|
|
Na zimných treba dodržať smer, veď predsa keď ju obuješ opačne tak aj smer je opačny  |
|
Back to top |
|
 |
dulius Site Admin

|
Posted: Thu Oct 21, 2010 7:04 pm Post subject: |
|
|
pjotr wrote: | prava strana je dobre a lava opačne obuta podla mna lebo drazky maju odvadzat vodu dozadu a von |
toto presne som napisal v prvom prispevku tohoto topicu _________________ admin Fusion webu |
|
Back to top |
|
 |
dulius Site Admin

|
Posted: Thu Oct 21, 2010 7:06 pm Post subject: |
|
|
mechanik povedal, ze z vnutornej strany pneu su nejake znacky (ja tie nemozem vidiet teraz) ... a ze je to OK ... zajtra mi pridu nove zimne pneu, dam si ich nasadit na plechy a doma potom vymenim a uvidim _________________ admin Fusion webu |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum
|