Ford Auto Web

Fusion Forum - Forum majitelov a priaznivcov auta Ford FUSION   |  Pozri si Ford Auto Web

FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   UsergroupsUsergroups   RegisterRegister 
 ProfileProfile   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages   Log inLog in 

Prídavné denné svetlá
Goto page Previous  1, 2, 3 ... 17, 18, 19 ... 30, 31, 32  Next

Post new topic   Reply to topic     Forum Index -> Elektroinstalacia, elektronika
View previous topic :: View next topic  
Author Message
hanýsek starší

PostPosted: Tue Jul 12, 2011 7:22 pm    Post subject: Reply with quote

Ivašek a spol. wrote:
Hanýsku, ne každý to řeší tak do detailu Very Happy

Jsem sice detailista, ale v životě se mi to zatím vždy vyplatilo!!!
A mohu vklidu jezdit s neodebraným OTP za špatnou montáž LED, jak mi bylo dnes oznámeno kamarádem z Českých Budějovic s Octavii II. Very Happy Very Happy Very Happy
Back to top
View user's profile Send private message
hanýsek starší

PostPosted: Tue Jul 12, 2011 7:32 pm    Post subject: Reply with quote

To SEKYC:
Rovněž i já jsem měl na obou stranách nostníku něco málo rezatého prachu.Nedávno jsem u známého autoklempíře viděl odstrojený předek dva roky staré Fiesty.Zůstal jsem i u ní překvapený, jak u onoho předního nosníku byla rez.Bylo mi řečeno, že ze zkušeností z Fordy všeobecně není ošetření z výroby to pravé ořechové.
On ten černý nástřik z fabriky je asi pouze pro formu a nikoliv jako ochrana.Proto se nejdéle na konci srpna chystám na dutiny a spodek v DP HK. .A na ten přední nosník specielně upozorním!!!
PS: ona červená izolačka byla totiž zrovna poruce Very Happy Very Happy Very Happy
Back to top
SEKYC

PostPosted: Sun Jul 24, 2011 11:17 am    Post subject: Reply with quote

Dnes zapojeno,zvládnul jsem to i díky návodu kuhera sám.Brácha neměl čas jezdí ted dělat nějaký sarapatičky zbohatlíkům na motorové čluny to je zas nová moda. Hanýsek starší: místo do té trubičky jsem to dal do takové punčochy co mě vybavil bratr.Taky jsem si všiml uvnitř při připojování pod volantem toho nosníku co drží palubku,volant atd.že není ani natřen základovkou a na svárech je snad ještě struska.Jak jsem zajel do garáže tak jsem koukal na zed a ty kulatý ledky svítí asi i díky tý optice né kulatě ale jako ty úzký dlouhý ledky,no prostě na zdi jsou dvě světelný čáry což mě překvapilo.
hanýsek starší

PostPosted: Sun Jul 24, 2011 5:08 pm    Post subject: Reply with quote

SEKYC wrote:
.Taky jsem si všiml uvnitř při připojování pod volantem toho nosníku co drží palubku,volant atd.že není ani natřen základovkou a na svárech je snad ještě struska.
Jak jsem zajel do garáže tak jsem koukal na zed a ty kulatý ledky svítí asi i díky tý optice né kulatě ale jako ty úzký dlouhý ledky,no prostě na zdi jsou dvě světelný čáry což mě překvapilo.

Té "surové úpravy" plechů pod palubovkou jsem si též všiml a vyrazilo mi to dech.To tedy "soudruzi" od Forda dost dobře nezvládli a ani to moc nesvědčí o tom, že by chtěli dělat pořádná auta.
Sklonil jsem se pod "palubku" v pár jiných značkách, ale takovouhle "amaterštinu" jsem nikde nenašel.Snad jedině v éře Š100. Evil or Very Mad Evil or Very Mad Proto chci ke konci srpna nechat v HK udělat ty dutiny a spodek, protože jim už na základě tohoto zjištění nevěřím!!!

Co se týče svícení těch kulatých LED světel, dost si toho všímám na cestách, co jak svítí.Pár těchto 18diodových kulatých jsem měl možnost potkat a byly vidět pěkně na rozdíl od některých obdélných.Co vidíš na zdi bych neřešil, rozhodující je, co vidíš na protijedoucím autě ve dne.A tam to rozhodně žádné dvě světelné čárý nejsou. Měl jsem tu čest míjet dvě hlídky " Pomáhat a chránit" při cestě z Moravy, koukali na nás a projeli jsme s rozsvícenými LED bez jakéhokoliv problému. Smile Smile
Back to top
zdenal8

PostPosted: Sun Jul 24, 2011 8:25 pm    Post subject: Reply with quote

hanýsek starší: Možná by si se divil, jakým způsobem jsou udělané třeba užitkové Mercedesy.

www.fordfans.cz
Back to top
hanýsek starší

PostPosted: Mon Jul 25, 2011 7:54 pm    Post subject: Reply with quote

zdenal8 wrote:
hanýsek starší: Možná by si se divil, jakým způsobem jsou udělané třeba užitkové Mercedesy.

Slovo "užitkový Mercedes" pro mne znamená ve výrobním programu automobilky něco, co slouží k přepravě zboží nebo různých věcí.
Ale kategorie osobní automobil?Pod tím si já představuji, že automobilka udělá výrobek pro přepravu lidí, který má nějakou kvalitu zpracování po všech stránkách.
Jedno pravidlo říká: Navrch huj, vespod fuj!!!.
A tim se snad automobilka Ford nemusí honosit.Přesto mám FoFíka rád.
Back to top
zdenal8

PostPosted: Tue Jul 26, 2011 3:27 pm    Post subject: Reply with quote

Užitkový mercedes jsem použil, protože s nimi jsem měl tu čest. Osobní na tom můžou být podobně.

www.fordfans.cz
Back to top
sklima

PostPosted: Fri Jul 29, 2011 7:46 pm    Post subject: Reply with quote

Co použít tato světla? Postupně je ukotvit do prolisu nad mlhovkou.

Last edited by sklima on Sun Jul 31, 2011 2:36 pm; edited 1 time in total
Back to top
SEKYC

PostPosted: Fri Jul 29, 2011 8:04 pm    Post subject: Reply with quote

sklima wrote:
Co použít tato světla? Postupně je ukotvit do prolisu nad mlhovkou.
Nad takovýma jsem taky uvažoval,ale přečti si ten jejich popis až do úplnýho konce a zjistíš že podle předpisu nejdou použít,protože v hlavních světlometech máš tu malou žárovičku což je poziční nebo obrysové světlo a pouze její vyndání nestačí jak tam píšou.
Robbert

PostPosted: Mon Aug 01, 2011 8:47 am    Post subject: Reply with quote

sklima: Tato světla se vyrábějí i v provedení bez fce pozičních světel. Stačí jen trošku pohledat. Uvažoval jsem o nich na Mondeo, ale nakonec jsem koupil ty Philipsy viz výše. přišly mi lepší. Tady vidím problém spíše v tom, že ta světla mají docela velký průměr a dávat je nad do té mřížky, tak se mi zdá, že se tam nevejdou...
F Edge TDCi, r.v. 2019
F Kuga, r.v. 2010
F Fusion 1,4
---------------------
EX:F Mondeo Kombi r.v. 2009
F Mondeo 2002,
Škoda Superb 1,9 TDi, 2003
Back to top
SEKYC

PostPosted: Thu Aug 11, 2011 7:47 pm    Post subject: Reply with quote

Tak dnes jsem zjistil první negativum těch deních světel, mám ty kulatý místo mlhovek a zapojený podle kuhera,svítí supr ale ruší radiový vlny,dnes jsem jel a poprvé od namontování jsem si pustil rádio(jinak jsem poslouchal CD)a stanice se silným signálem nějak šuměla tak jsem zastavil jestli mě někdo neloch anténu a vono nee,stanice se slabším signálem nešli vůbec,tak jsem zkusil zapnout normal světla a ejhle radio funguje supr protože se ty ledky vyply a tak jsem to vyskoušel několikrát do kola a je to bohužel tak. Jesli budu chtít poslouchat rádio za jízdy tak budu muset zapnout potkávací světla. Sad
Ivašek a spol.

PostPosted: Thu Aug 11, 2011 7:50 pm    Post subject: Reply with quote

Nepříjemné Very Happy

http://picasaweb.google.sk/Ivasekaspol/FordFusion#
Back to top
hanýsek starší

PostPosted: Mon Aug 15, 2011 7:59 pm    Post subject: Reply with quote

SEKYC wrote:
Tak dnes jsem zjistil první negativum těch deních světel, mám ty kulatý místo mlhovek a zapojený podle kuhera,svítí supr ale ruší radiový vlny,dnes jsem jel a poprvé od namontování jsem si pustil rádio(jinak jsem poslouchal CD)a stanice se silným signálem nějak šuměla tak jsem zastavil jestli mě někdo neloch anténu a vono nee,stanice se slabším signálem nešli vůbec,tak jsem zkusil zapnout normal světla a ejhle radio funguje supr protože se ty ledky vyply a tak jsem to vyskoušel několikrát do kola a je to bohužel tak. Jesli budu chtít poslouchat rádio za jízdy tak budu muset zapnout potkávací světla. Sad

Reaguji na tvůj příspěvek až nyní po návratu z dovolené.Dnes jsme byli v HK u rodičů, na rádiu pouštíme různé stanice, ale žádné rušení příjmu absolutně nepozoruji.
Schválně se na tebou popisovaný problém více zaměřím, ale už bych si toho všiml.Máš pořádně udělané ukostření???
Back to top
hanýsek starší

PostPosted: Thu Aug 18, 2011 12:15 pm    Post subject: Reply with quote

To SEKYC:
Tak jsem dnes dopoledne jezdil po našem regionu a zaměřil se na to "připadné rušení rádia" denními LED světly.
Mám ta samá jako ty, zapojená dle návodu kuhera, žádný problém s rušením nepozoruji - neslyším!!!
Zkoušel jsem postupně všechny naladěné stanice a u mne je vše OK. Smile Smile
Back to top
SEKYC

PostPosted: Sat Aug 20, 2011 3:50 pm    Post subject: Reply with quote

hanýsek starší wrote:
To SEKYC:
Tak jsem dnes dopoledne jezdil po našem regionu a zaměřil se na to "připadné rušení rádia" denními LED světly.
Mám ta samá jako ty, zapojená dle návodu kuhera, žádný problém s rušením nepozoruji - neslyším!!!
Zkoušel jsem postupně všechny naladěné stanice a u mne je vše OK. Smile Smile
Dnes jsme se vrátily z dovolené tak reaguji až tedˇ,ukostření mám jako kuher tedy -pol na baterii,ty stanice se silným signálem hrajou jakž takž ale ty slabší prostě šumí a když přepnu na parkovačky a led zhasnou tak maj supr signal,skusím ještě chytit bráchu aby mě poradil,jestli nejde tam dodat nějaký odrušení nebo něco kdyžtak se ozvu co a jak.
Post new topic   Reply to topic     Forum Index -> Elektroinstalacia, elektronika All times are GMT + 1 Hour
Goto page Previous  1, 2, 3 ... 17, 18, 19 ... 30, 31, 32  Next
Page 18 of 32

Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum