View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
jandaxx
|
Posted: Sun Aug 12, 2007 7:22 pm Post subject: |
|
|
Já byl včera u jednoho prodejce v Praze na nějakém předběžném pohovoru. Napočítal jsem si celkem dost výbavy k základní ceně - celkem mi to vychází na cca 353 000. Když jsem se na konci asi 30 minutového povídání zeptal, co mi mohou nabídnout navíc, byla mi slíbená povinná výbava za cca 1000kč a zamykání řadičky za cca 7500kč. Samozřejmě v prodejních cenách. Oni to hádám mají tak za půlku. To myslím jde. Ještě se pokusím vymámit plnou nádrž na cestu. Já jim za to zase přislíbil navštěvovat jejich servis. Prostě, něco za něco. 
Last edited by jandaxx on Sun Aug 12, 2007 8:13 pm; edited 1 time in total |
|
Back to top |
|
 |
DANID

|
Posted: Sun Aug 12, 2007 7:34 pm Post subject: Re: Sleva na současný akční model Ebony |
|
|
vždy sa da,len treba chcet,a mat vydrž,ked sa neda už cena, tak aspon nejaky bonus naviac _________________ FORD FUSION 1,4TDCI,2004,COMFORT FRESH. |
|
Back to top |
|
 |
sedlaq

|
Posted: Sun Aug 12, 2007 7:38 pm Post subject: |
|
|
Ten modrý balíček s povinnou výbavou dávají ke každému vozidlu Ford, zamykání zpátečky je od nich docela dobrej bonus a to že budeš navštěvovat jejich servis, to bude dělat asi většina z nás, protože tam kde jsme auto zakoupili dostaneme na servis slevu 15%. Nebo vám ostatním to nenabídli? _________________ Fusion 1,4 Champion Ebony 6/2007, červená Colorado - prodáno
Mitsubishi SpaceStar 1,3 8/2000, zelená
Dacia Duster Arktica 4x4 dCi 4/2013 stříbrná |
|
Back to top |
|
 |
jandaxx
|
Posted: Sun Aug 12, 2007 8:11 pm Post subject: |
|
|
Jasně, tu povinnou výbavu opravdu dávají téměř všude. Téměř říkám záměrně. Před měsícem zaměstnavatel koupil kolegyni sekretářce Citroen C1 v tý nejholobytnější výbavě. A tam jsme platili i za tu povinnou výbavu. Prodejce říkal, že to na tom nemají žádný zisk a prodají to jenom za čárku u dovozce za prodaný kusy. Akorát byla sleva za prodej na lízink. Kolegyně to má na pojezdy na poštu, banku a tak. Ale to zamykání je dobrý. Na slevu na servis se ještě zeptám. A taky na tu plnou nádrž při odjezdu. Každý ušetřený litr dobrý. |
|
Back to top |
|
 |
scorsese
|
Posted: Mon Aug 13, 2007 6:47 am Post subject: |
|
|
Ja jsem dostal navic tazne zarizeni. Povinna vybava byla v cene a myslim, ze by to tak melo byt u kazdeho, nove prodaneho vozu. At si to klidne zapocitaji do ceny. Kdyz clovek vyjede s novym autem od prodejce, klidne by ho mohli zastavit policajti a hned dostat pokutu. Nevim jak ted, ale u Skodovky se za povinnou vybavu muselo driv priplacet . Jinak jsou prodejci zahranicnich aut "svolnejsi" a vzdy nejakou tu slevu nebo vyhodu poskytnou. Nejhure jsou na tom u Skodovky. Ti by si nechali pro korunu vrtat koleno Kdyz jsem pred Fusionem kupoval Fabii, tak mi prodejce (muj znamy) nedal slevu ani korunu, ze na tom prodeji od fabriky nic moc nemaji. Kdyz ten samy clovek pred tim prodaval u Oplu, tak mi pri koupi noveho auta dal bez ptani slevu 5% na cenikovou cenu a potom jeste nejakou vybavu navic......zajimave. _________________ Peugeot Partner Tepee - 1,6 Vti
ex : Peugeot 308 SW - 1,6VTi
ex : Fusion 1,4 16V - modrá ocean |
|
Back to top |
|
 |
Matrix

|
Posted: Mon Aug 13, 2007 10:48 pm Post subject: Provize prodejce |
|
|
Při požadavku slevy může být vodítkem, že dealeři jednotlivých značek mají obvyklou provizi +- 13% z ceníkové (katalogové) ceny. Takže jsou i tací, kteří dají slevu 12-13%. Toto se však týká pouze katalogových cen. Pokud je akce, třeba taková, jako teď na Fusiona, tak si dealer o 13% může nechat jen zdát. Jeho provize z cca 300 tis. Ebony je zhruba 7-8 tisíc korun (CZK). _________________ Matrix |
|
Back to top |
|
 |
ikoala

|
Posted: Tue Aug 14, 2007 2:28 pm Post subject: |
|
|
no vidite, ja kupoval fusiona minuly mesic a musel jsem si zaplatit i gumovy koberecky (750Kc) a povinnou vybavu (1000kc). Zase je ale pravda, ze to byl akcni Fusion Ebony s tim zvyhodnenim 110 000  |
|
Back to top |
|
 |
KK
|
Posted: Wed Aug 15, 2007 9:18 pm Post subject: |
|
|
Slevu 15% na servis jsem taky dostal. Povinou výbavu jsem měl v ceně auta a ani jsme se o ní nezminovali - prostě je to standart. Ze škodovky podle mýho slevu nevydřeš, protože vědí že jsou nejprodávanější a že přijde dost zákazníků, tak naco slevovat. Spíš naopak. Když jsem porovnával ceny fordu a škodovky, tak jsem brzy skončilu zpátky u forda. _________________ KK
nyní C-MAX 1,6 Tdci GEN-X - 5/2010 - metalická šedá sea
a ještě stále dál Fusion - nyní Cukáček 1,4 Tdci Trend - 8/06 - Stříbrná Mondust |
|
Back to top |
|
 |
budkacik

|
Posted: Mon Aug 20, 2007 9:45 pm Post subject: |
|
|
To hej. Sme so zenou chceli toho Fusiona, ale reku vsak ked vsetci hovoria o lacnych skodovkach (vecni majitelia skodoviek) tak sa opytame.
Hned sme boli spat pri Forde Len zapytali za kombi fabiu myslim 460 000. Za diesel 1,4 Fusion 475000, nebolo o com. |
|
Back to top |
|
 |
ladin

|
Posted: Tue Aug 21, 2007 10:24 am Post subject: |
|
|
Tak jsem se málem stal majitelem Fusiona Ebony ve světle modré metalíze. Tři měsíce starý, 4500km bez chybičky za 270 000kč. Ve čtvrtek jsem si v bazaru zaplatil rezervační poplatek a v pátek ho jel vyzvednout. Potkal jsem Fusiona akorát na odjezdu - majitel si to rozmyslel a vzal si ho zpátky, tedy abych byl přesný jeho dcera (krá.a jedna zatracená), že prý si ho nechá  |
|
Back to top |
|
 |
MrKos
|
Posted: Tue Aug 21, 2007 10:44 am Post subject: |
|
|
ladin: taková mírná ojetina by byla asi rozumná koupě... jaký to byl motor a další výbava? _________________ Ford Fusion+ 1,6 16V duratec 07/2005 |
|
Back to top |
|
 |
dulius Site Admin

|
Posted: Tue Aug 21, 2007 11:04 am Post subject: |
|
|
ladin wrote: | Tak jsem se málem stal majitelem Fusiona Ebony ve světle modré metalíze. Tři měsíce starý, 4500km bez chybičky za 270 000kč. Ve čtvrtek jsem si v bazaru zaplatil rezervační poplatek a v pátek ho jel vyzvednout. Potkal jsem Fusiona akorát na odjezdu - majitel si to rozmyslel a vzal si ho zpátky, tedy abych byl přesný jeho dcera (krá.a jedna zatracená), že prý si ho nechá  |
nie je lepsie nove za 299 000 Kc, ci kolko to stoji? ved je to rozdiel necelych 30 litrov len ... a vies ze mas nove a zaruka a vsetko je 2 roky _________________ admin Fusion webu |
|
Back to top |
|
 |
ladin

|
Posted: Tue Aug 21, 2007 11:21 am Post subject: |
|
|
dulius wrote: | ladin wrote: | Tak jsem se málem stal majitelem Fusiona Ebony ve světle modré metalíze. Tři měsíce starý, 4500km bez chybičky za 270 000kč. Ve čtvrtek jsem si v bazaru zaplatil rezervační poplatek a v pátek ho jel vyzvednout. Potkal jsem Fusiona akorát na odjezdu - majitel si to rozmyslel a vzal si ho zpátky, tedy abych byl přesný jeho dcera (krá.a jedna zatracená), že prý si ho nechá  |
nie je lepsie nove za 299 000 Kc, ci kolko to stoji? ved je to rozdiel necelych 30 litrov len ... a vies ze mas nove a zaruka a vsetko je 2 roky |
+ metalíza a ještě a nějaká drobnost, pořizovací cena toho auta byla 314 000kč, což je na tři měsíce staré auto slušná sleva. Hlavně jsem byl dohodnut, že mi vezmou auto protiúčtem, protože celou sumu jsem neměl. Zkrátka to pro mě bylo výhodné. Budu dál sledovat nabídky a když do jara nic nekoupím, půjdu do nového, tedy za předpokladu že bude podobná cena jako je teď. |
|
Back to top |
|
 |
dulius Site Admin

|
Posted: Tue Aug 21, 2007 11:35 am Post subject: |
|
|
no yoo, uz rozumiem ... _________________ admin Fusion webu |
|
Back to top |
|
 |
jandaxx
|
Posted: Tue Aug 21, 2007 3:45 pm Post subject: |
|
|
Co bude na jaře, není vůbec jistý. Někde na netu jsem četl NEOVĚrENOU informaci, že má být představen nástupce Fusionu, který se má údajně jmenovat B-MAX. Proto jsou nyní tak dobré ceny. Já také jěště nekoupil. Pořád rozmýšlím, jestli úplně nový, nebo minimálně jetý za nějakou zajímavou cenu.... Prodejce tyhle ceny garantuje na srpen, a snad ještě na září. S tím B-MAXEM to je neověřený, takže to berte s rezervou. |
|
Back to top |
|
 |
|