Ford Auto Web

Fusion Forum - Forum majitelov a priaznivcov auta Ford FUSION   |  Pozri si Ford Auto Web

FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   UsergroupsUsergroups   RegisterRegister 
 ProfileProfile   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages   Log inLog in 

Prídavné denné svetlá
Goto page Previous  1, 2, 3 ... 23, 24, 25 ... 30, 31, 32  Next

Post new topic   Reply to topic     Forum Index -> Elektroinstalacia, elektronika
View previous topic :: View next topic  
Author Message
Marekskk

PostPosted: Thu Apr 19, 2012 7:20 pm    Post subject: Reply with quote

Ano presne ako píše zdenal, tak by to bolo lepšie vidno. Čiže vravíš 3500 kc hej? Surprised
View user's profile Send private message
hanýsek starší

PostPosted: Sun Apr 22, 2012 4:14 pm    Post subject: Reply with quote

To Fordeda:
Díky za zaslání foto LED světel.Jak psal i SEKYC, ani já nechápu, kam je servis chytil.Světla Philips mají svůj rámeček, kam by se měla zacvaknout.V míste kam ti je osadili ten rámeček nejde chytit viz.foto

Docela by mne to uchycení zajímalo.
Back to top
Fordeda

PostPosted: Sun Apr 22, 2012 6:57 pm    Post subject: Reply with quote

Když jsem byl v servisu, viděl jsem světla na pultě v reklamním balení s upozorněním, že jsou vhodná do Fusiona a i s montáží stojí xxxx. Z různých důvodů, které nebudu detailně vypisovat, jsem to nechal udělat v tom servisu. JAK to tam oběsí jsem nechal plně na jejich kompetenci a nekafral jim do toho. Pokud mě někdo nepředejde, nebo nepřejede, nezávazně se pokusím v létě, když bude čas, tam nějak nakouknout a vyfotit. Světlomet kvůli tomu vyndavat nebudu, neb to nemám rád.
hanýsek starší

PostPosted: Mon Apr 23, 2012 7:00 pm    Post subject: Reply with quote

Tak takhle to dělají soudruzi v Rusku !!!!

http://www.drive2.ru/cars/ford/fusion/fusion/dlg/journal/4899916394579335345/#post

Jak se vám líbí ?!?! Smile Sad Smile
Back to top
Ivašek a spol.

PostPosted: Tue Apr 24, 2012 9:13 pm    Post subject: Reply with quote

Takhle nějak podobně to měl tuším Picinko..nicméně se obávám, že u nás by to podmínky nesplnilo Sad

http://picasaweb.google.sk/Ivasekaspol/FordFusion#
Back to top
zdenal8

PostPosted: Wed Apr 25, 2012 5:57 pm    Post subject: Reply with quote

Přesně tak. Takhle to nesplní podmínky pro denní světla. Ale o tom už se tu psalo hodně. Tohle je fakt jenom pro parádu.

www.fordfans.cz
Back to top
hanýsek starší

PostPosted: Wed Apr 25, 2012 7:54 pm    Post subject: Reply with quote

Pánové, a v čem by to podle vás nesplnilo podmínky pro denní světla ???
Pokud ta elektronika viz.foto zajistí rozsvědcení jak vyžaduje vyhláška, tak nevidím problém.
Vysvětlete blíže svoje pochybnosti nad tímto řešením.
Back to top
SEKYC

PostPosted: Wed Apr 25, 2012 8:43 pm    Post subject: Reply with quote

hanýsku nemá to ty kouzelná písmena "E" a "RL" ikdyž dnes se kouknu co se prodává z tou homologací tak se musím smát,třeba u rákosáků čim víc pruhů tim víc addidas Laughing Laughing
hanýsek starší

PostPosted: Thu Apr 26, 2012 6:19 pm    Post subject: Reply with quote

SEKYC wrote:
hanýsku nemá to ty kouzelná písmena "E" a "RL" ikdyž dnes se kouknu co se prodává z tou homologací tak se musím smát,třeba u rákosáků čim víc pruhů tim víc addidas Laughing Laughing

To SEKYC:
No jasně. Very Happy Very Happy Very Happy Vůbec mi to nezapálilo, ač mám na svojich LED světlech vše co má na nich být.
Jsem ale "negramota" !!! Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil
Back to top
zdenal8

PostPosted: Fri Apr 27, 2012 7:08 pm    Post subject: Reply with quote

jj. Jediný, co by to takhle splnilo jsou ty diody Hella. Ale stojí celkem dost a myslím, že už tu někdo zmiňoval, že se tam stejně kuli průměru jednotlivých diod takhle nevejdou.

www.fordfans.cz
Back to top
SEKYC

PostPosted: Sun May 27, 2012 10:03 pm    Post subject: Reply with quote

Koupil jsem ty philips 4led tady u nás v LT,mají na e-shopu garanci nejnižší ceny tak jsem je ukecal na 1850,-kč http://www.9000.cz/denni-sviceni/ Dnes jsem je tam šoupnul,musím přiznat že jsem se s níma trochu navztekal Laughing Laughing ono vyříznout tu díru do toho černýho plastu není až tak jednoduchý,na výšku se to musí zvětšit spíše dolů než je ten výlisek na tý mřížce a na šířku to je jen tak tak,pak příjde kámen ůrazu,když tam to světlo chci zastrčit do požadované hloubky jsem zjistil že vždy na té straně k chladiči musím ještě vyříznout malou díru do nárazníku,která je pro to světlo zezadu a po nasazení toho plast. krytu není vidět.Vše jsem vyřezal odlamovacím nožem,díra je dost fest a pak jsem zevnitř to objel černým silikonem,tím vlastně ty světla jsem přilepil k tomu krytu.Zapojení je přímo na baterii + i - a modul to vše zajistí,oranžový vodič se připojí k parkovačce rychlosponou,vše je v balení, když zapnu klíček nesvítí,až když nastartuju tak se rosvítí ale co mě překvapilo-když chcípnu motor tak ty ledky svítí dále ještě asi 10s.
Fordeda

PostPosted: Mon May 28, 2012 5:52 am    Post subject: Reply with quote

To prodloužené svícení po vypnutí tam je, ale nikdo neví proč. Možná konstrukční vlastnost spínače, napadá mě ošetření stavu, kdy by při mžikovém poklesu napětí v síti světla zhasínala - blikla.
SEKYC

PostPosted: Mon May 28, 2012 4:40 pm    Post subject: Reply with quote

Já jsem si to myslel,když třeba šlápneš na brzdu hned je v rozvodech mínus 2x 21w plus třetí brzdový a to by mohlo bliknout Laughing
hanýsek starší

PostPosted: Mon May 28, 2012 8:32 pm    Post subject: Reply with quote

SEKYC wrote:
Koupil jsem ty philips 4led tady u nás v LT,mají na e-shopu garanci nejnižší ceny tak jsem je ukecal na 1850,-kč http://www.9000.cz/denni-sviceni/ Dnes jsem je tam šoupnul,musím přiznat že jsem se s níma trochu navztekal Laughing Laughing ono vyříznout tu díru do toho černýho plastu není až tak jednoduchý,na výšku se to musí zvětšit spíše dolů než je ten výlisek na tý mřížce a na šířku to je jen tak tak,pak příjde kámen ůrazu,když tam to světlo chci zastrčit do požadované hloubky jsem zjistil že vždy na té straně k chladiči musím ještě vyříznout malou díru do nárazníku,která je pro to světlo zezadu a po nasazení toho plast. krytu není vidět.Vše jsem vyřezal odlamovacím nožem,díra je dost fest a pak jsem zevnitř to objel černým silikonem,tím vlastně ty světla jsem přilepil k tomu krytu.Zapojení je přímo na baterii + i - a modul to vše zajistí,oranžový vodič se připojí k parkovačce rychlosponou,vše je v balení, když zapnu klíček nesvítí,až když nastartuju tak se rosvítí ale co mě překvapilo-když chcípnu motor tak ty ledky svítí dále ještě asi 10s.

To SEKYC:
Doufám že po obsáhlém popisu sem vystavíš také nějaká foto, jak celé tvoje dílo vypadá !!!! Smile Smile Smile
Back to top
SEKYC

PostPosted: Tue May 29, 2012 4:34 pm    Post subject: Reply with quote

No foto bych jsem dal,ale nevím jak,zakládat na netu nějakou sběrnu svých fotek se mě moc nechce Rolling Eyes
Post new topic   Reply to topic     Forum Index -> Elektroinstalacia, elektronika All times are GMT + 1 Hour
Goto page Previous  1, 2, 3 ... 23, 24, 25 ... 30, 31, 32  Next
Page 24 of 32

Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum