View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
martin.ivanov

|
Posted: Sun Jan 22, 2012 11:20 am Post subject: |
|
|
Žiarivku už mam, na pumpe za 0.39 euro, ale tie LED sú peckove. Určite porozmýšlať.  _________________ Ford Fusion 1.4i Colorado Red |
|
Back to top |
|
 |
Ivašek a spol.

Joined: 29 Mar 2008 Posts: 3292 Location: Dětmarovice, okres Karviná
|
Posted: Sun Jan 22, 2012 3:04 pm Post subject: |
|
|
Liboro wrote: | Starší model smerovky  |
Starší model nemá "uvítací světla"  _________________ Ford Fusion "4x4" EBONY, Blue Ocean, 1.4 Duratec, Comfort X, PP, fólie, 3/2008
http://picasaweb.google.sk/Ivasekaspol/FordFusion# |
|
Back to top |
|
 |
Liboro

|
Posted: Sun Jan 22, 2012 3:31 pm Post subject: |
|
|
Aha, to hovoríte o tých, ja som pochopiteľne mal na mysli potvrdenie odomknutia/uzamknutia auta _________________ EX:Fusion 1,4 TDCI Comfort Family,Deep blue metalíza,r.v.12/2004,Fusion 1,6 16V GHIA,blue jeans met.,r.v.5/2005,
Now:BMW X3 20xD,r.v.2010,červená met.,VW Polo 1,2TSI,7st.DSG,r.v.2011,červená žiarivá |
|
Back to top |
|
 |
Gek

|
Posted: Fri Feb 17, 2012 3:11 pm Post subject: |
|
|
Vyměnovali jste někdo žárovku ve třetím brzdovém světle ?? Dnes mě kvůli tomu vyhodilz STK. Musel jsem mazat rychle do servisu Ford a tam si nechat vyměnit žárovky. Vůbec nevím jak se do tohoto třetího světla dostat. Po servisu jsem se vrátil a STK OK.
Tak si toto světlo zkontrolujte. Je to závada kategorie C, tedy vozidlo je nezpůsobilé. _________________ Pohodove kilometry bez šílencu a pamatujte " Festina lente "
FoFík 1,4 Duratec, Ebony + MP3. Hejbací zrcátka, ruční A/C. Barva Červená metla - Tango. Unor / 2008. Je nádherný, je milý a je prodaný. Už dělá radost jinde. |
|
Back to top |
|
 |
Yardas

|
Posted: Sat Feb 18, 2012 5:12 pm Post subject: |
|
|
Geku , zatím jsem neměnil , ale popíšu návod podle knihy Jak na to
1. Otevřit dveře zavazadlového prostoru
2. Vypáčit dvě malé gumové krytky
3. Malým šroubovákem uvolnit dvě příchytky přístupné dvěma otvory a
světlo uvolníme ze dveří.
4. Pozor na hadičku ostřikovače. Odpojíme od světla konektor.
5. Vyjmeme zasunutou žárovku a vyměníme za novou.
6. Zapojíme konektor , světlo zacvakneme zpět a vsadíme gumové krytky.
Snad to pomůže i ostatním při výměně. _________________ Ford Fusion Ebony 1,4 Duratec (1/2009) modrá metalíza
http://fusion.fordclubs.org/nase4.html |
|
Back to top |
|
 |
Liboro

|
Posted: Sat Feb 18, 2012 5:25 pm Post subject: |
|
|
Ja som ju vymienal, postup sedí. Ide to rýchlo. Akurát upozorním, že je tam dosť atypická žiarovka, tuším 16W s ploskou päticou. _________________ EX:Fusion 1,4 TDCI Comfort Family,Deep blue metalíza,r.v.12/2004,Fusion 1,6 16V GHIA,blue jeans met.,r.v.5/2005,
Now:BMW X3 20xD,r.v.2010,červená met.,VW Polo 1,2TSI,7st.DSG,r.v.2011,červená žiarivá |
|
Back to top |
|
 |
Gek

|
Posted: Sat Feb 18, 2012 8:32 pm Post subject: |
|
|
Děkuji za návod. Budu si žárovky vzadu občas kontrolovat. _________________ Pohodove kilometry bez šílencu a pamatujte " Festina lente "
FoFík 1,4 Duratec, Ebony + MP3. Hejbací zrcátka, ruční A/C. Barva Červená metla - Tango. Unor / 2008. Je nádherný, je milý a je prodaný. Už dělá radost jinde. |
|
Back to top |
|
 |
duves

|
Posted: Sat Feb 18, 2012 8:39 pm Post subject: |
|
|
Gek wrote: | Vyměnovali jste někdo žárovku ve třetím brzdovém světle ?? Dnes mě kvůli tomu vyhodilz STK. Musel jsem mazat rychle do servisu Ford a tam si nechat vyměnit žárovky. Vůbec nevím jak se do tohoto třetího světla dostat. Po servisu jsem se vrátil a STK OK.
Tak si toto světlo zkontrolujte. Je to závada kategorie C, tedy vozidlo je nezpůsobilé. |
No sila. Len koli tretiemu brzdovemu svetlu!
Ja mam žiarovku kupenu, keby niečo. STK čaka teraz aj mna v piatok 24.02. _________________ FoFu 1.4 Duratec 59 kW, RIVAL X, metaliza Tango
 |
|
Back to top |
|
 |
Liboro

|
Posted: Sun Feb 19, 2012 2:53 pm Post subject: |
|
|
Neviem či to ešte platí, ale u nás bolo zaužívané, že svietiť musia svetlá predpísané vyhláškou, resp. zákonom. Takže tretie brzdové svetlo, či predné hmlovky nie sú dôvodom na označenie vozidla ako nespôsobilého  _________________ EX:Fusion 1,4 TDCI Comfort Family,Deep blue metalíza,r.v.12/2004,Fusion 1,6 16V GHIA,blue jeans met.,r.v.5/2005,
|
Back to top |
|
 |
Gek

|
Posted: Mon Feb 20, 2012 8:56 am Post subject: |
|
|
Ptal jsem se a poukazoval, že tam svítí hezky vysoko ještě dvě brzdová světla. Odpověd. Pokud je třetí - musí svítit. A šup rup, odchod na párek. _________________ Pohodove kilometry bez šílencu a pamatujte " Festina lente "
|
Back to top |
|
 |
duves

|
Posted: Mon Feb 20, 2012 10:17 am Post subject: |
|
|
Gek wrote: | Ptal jsem se a poukazoval, že tam svítí hezky vysoko ještě dvě brzdová světla. Odpověd. Pokud je třetí - musí svítit. A šup rup, odchod na párek. |
A inak STK v pohode? Kolko maš najazdene? _________________ FoFu 1.4 Duratec 59 kW, RIVAL X, metaliza Tango
 |
|
Back to top |
|
 |
Gek

|
Posted: Mon Feb 20, 2012 3:02 pm Post subject: |
|
|
Ano. Všechno, jak emise tak po technické stránce v pořádku. Jen to světlo. Najezdili jsme za 4 roky 41 000 km. Až na to, že mi stále vrže sedadlo spolujezdce, popraskaly všechny vzduchové výdechy ( musejí se ovládat obě půlky ručně, nejdou spolu, prasklo spojení) tak bez závad. Ťuk ťuk na dřevo. V minulém roce dostal Fofín garáž, jinak stál venku. _________________ Pohodove kilometry bez šílencu a pamatujte " Festina lente "
|
Back to top |
|
 |
duves

|
Posted: Mon Feb 20, 2012 4:48 pm Post subject: |
|
|
Gek wrote: | Ano. Všechno, jak emise tak po technické stránce v pořádku. Jen to světlo. Najezdili jsme za 4 roky 41 000 km. Až na to, že mi stále vrže sedadlo spolujezdce, popraskaly všechny vzduchové výdechy ( musejí se ovládat obě půlky ručně, nejdou spolu, prasklo spojení) tak bez závad. Ťuk ťuk na dřevo. V minulém roce dostal Fofín garáž, jinak stál venku. |
Tiež to očakavam bezproblemove. Mam tesne k 30 tisicom km. _________________ FoFu 1.4 Duratec 59 kW, RIVAL X, metaliza Tango
 |
|
Back to top |
|
 |
duves

|
Posted: Fri Feb 24, 2012 7:41 pm Post subject: |
|
|
duves wrote: | Gek wrote: | Ano. Všechno, jak emise tak po technické stránce v pořádku. Jen to světlo. Najezdili jsme za 4 roky 41 000 km. Až na to, že mi stále vrže sedadlo spolujezdce, popraskaly všechny vzduchové výdechy ( musejí se ovládat obě půlky ručně, nejdou spolu, prasklo spojení) tak bez závad. Ťuk ťuk na dřevo. V minulém roce dostal Fofín garáž, jinak stál venku. |
Tiež to očakavam bezproblemove. Mam tesne k 30 tisicom km. |
STK a EK, prešiel som. _________________ FoFu 1.4 Duratec 59 kW, RIVAL X, metaliza Tango
 |
|
Back to top |
|
 |
Ivašek a spol.

Joined: 29 Mar 2008 Posts: 3292 Location: Dětmarovice, okres Karviná
|
|
Back to top |
|
 |