View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
Kamko13

Joined: 27 May 2011 Posts: 102 Location: Michalovce - okolie
|
Posted: Wed May 30, 2012 8:24 pm Post subject: |
|
|
Veľa svetiel čo sú v obchode kde si kupoval aj ty sú na ebay.com za smiešne ceny až na to že sú na vlas rovnaké.
Pokiaľ som dobre pozeral na poľskom fóre, tak vyberú spínač svetiel a prepoja káble s číslom 56 a 52. Skúsil som to doma v garáži a ide to.
Svietia len predné svetlá a po zapnutí svetiel sa rozsvieti aj interiér a zadné svetlá. Viac som to neštudoval, lebo som objednal cez ebay.com okrúhle led svetlá a vymením ich za hmlovky. _________________ Ford Fusion 1,4 16v Duratec Comfort - Moondust
r.v. 2008 |
|
Back to top |
|
 |
Marekskk

|
Posted: Wed May 30, 2012 9:58 pm Post subject: |
|
|
Už ich máš doma? kamko _________________ Ford Fusion 1,4 16v Duratec Comfort
Ford Mondeo 2.0 TDDi |
|
Back to top |
|
 |
dulius Site Admin

|
Posted: Thu May 31, 2012 7:17 am Post subject: |
|
|
SEKYC wrote: | No foto bych jsem dal,ale nevím jak,zakládat na netu nějakou sběrnu svých fotek se mě moc nechce  |
mozes mi ich poslat, ja ich spracujem a dam na web _________________ admin Fusion webu |
|
Back to top |
|
 |
SEKYC

|
Posted: Thu May 31, 2012 6:37 pm Post subject: |
|
|
dulius wrote: | SEKYC wrote: | No foto bych jsem dal,ale nevím jak,zakládat na netu nějakou sběrnu svých fotek se mě moc nechce  |
mozes mi ich poslat, ja ich spracujem a dam na web | Jo jo, ještě vychytávám mouchy v uchycení,ten silikon drží úplně na všem,jen ne na tý černý mřížce,tak mě čeká to ještě vopatlat zevnitř mamutem,to je takový sajrajt-každý výrobce si to pojmenoval po svém ,mamut,triceratops atd. tak až to doupravím a nafotím Ti je pošlu,díky. _________________ Ford Fusion (FUFÍK) 1.4 16V 59kw Comfort RedTango 5/2010 6,4l // Hyundai i10 1.2 16V 57kW 01/2009 ( divoká červená karkulka) |
|
Back to top |
|
 |
dulius Site Admin

|
|
Back to top |
|
 |
Fordeda

|
Posted: Wed Jun 06, 2012 6:06 pm Post subject: Porucha sv2tel Philips. |
|
|
Od montáže DS je to asi dva měsíce. Včera na mne blikali, nevěděl jsem proč. Tak jsem se podíval a světla nic. Nasranej jak starej chlap jsem se ani nekouk pod kapotu a jel do servisu. Byl vadný spínač (řídící krabička). Vyměnili v záruce. A jaký je rozdíl mezi značkovým Philipsem a nějakým bastlem z pochybného internet marketu? Odpovím si sám: Žádný. _________________ Fusion + 1.6 schwarze Katze |
|
Back to top |
|
 |
Robbert

|
Posted: Wed Jun 27, 2012 12:36 pm Post subject: |
|
|
Vím, že tady není bazar, ale koupil jsem si ony světla Philips, leč podle mě se tam nehodí. Takže kdyby někdo chtěl, tak je mám a za slušný peníz prodám. Úplně nová, vybalená nepoužitá...
A přidám k tomu i jednu krytku mlhovky - vyříznutou  _________________ Škoda Kodiaq Sportline, r.v. 2023
VW Up, r.v. 2022
F Mondeo Kombi r.v. 2015, Green Guard
F Edge TDCi, r.v. 2019
F Kuga, r.v. 2010
F Fusion 1,4
---------------------
EX:F Mondeo Kombi r.v. 2009
F Mondeo 2002,
Škoda Superb 1,9 TDi, 2003 |
|
Back to top |
|
 |
Marekskk

|
Posted: Wed Jun 27, 2012 6:12 pm Post subject: |
|
|
Počkaj, kúpil si si tie Philipsy a nepasujú ti tam alebo ako? Za koľko ich chceš predať? _________________ Ford Fusion 1,4 16v Duratec Comfort
Ford Mondeo 2.0 TDDi |
|
Back to top |
|
 |
Robbert

|
Posted: Wed Jun 27, 2012 8:06 pm Post subject: |
|
|
Ano, mám ty Philipsy a nelíbí se mi tam. Mám vyříznutou jednu krytku a prostě je tam tak nechci... Takže jsou na prodej. Sorry Admine, že to píšu tady, ale je to k tématu.
Kolega je měl za 1850, tak já je dám vybalené a nepoužité za 1600,- Podle mě tam tato světla nevypadají moc dobře. jak vypadají jsou tady fotky. Já se pokusím vymyslet něco jiného... případně nechám hlavní světla... _________________ Škoda Kodiaq Sportline, r.v. 2023
VW Up, r.v. 2022
F Edge TDCi, r.v. 2019
F Kuga, r.v. 2010
F Fusion 1,4
---------------------
F Mondeo 2002,
|
Back to top |
|
 |
sloniskoo

|
|
Back to top |
|
 |
Robbert

|
Posted: Thu Jun 28, 2012 7:20 am Post subject: |
|
|
Já to sice jen proletěl, ale chybí mi tam nějaký údaj o homologaci....
Kdyby ho měl silně bych nad tím uvažoval... _________________ Škoda Kodiaq Sportline, r.v. 2023
VW Up, r.v. 2022
F Edge TDCi, r.v. 2019
F Kuga, r.v. 2010
F Fusion 1,4
---------------------
F Mondeo 2002,
|
Back to top |
|
 |
yatess55

|
Posted: Tue Sep 04, 2012 9:11 pm Post subject: keetec drl 12 |
|
|
Zdar chlapci
Dnes som len tak zabludil do predajne Autoglass Trnava na Zavarskej.
obsluha super, chalanisko mi hned odhadol to co je pre mna dobre. Povodne som mal zaujem o tie philipsy co tu vidim na fotkach. Ponukli mi aj zamenu hmloviek za denne ledky . Tie philipsy sa mi zdaju zbytocne drahe a hmlovky rusit je podla mna hlupost. Poradili mi tieto: http://www.alarmshop.sk/led-svetla-pre-denne-svietenie/3850-drl-12-led-denne-svietenie.html
Dnes som ich uz aj namontoval, montaz mi trvala sice dlhsie 2-3h cca ale o to kvalitnejsie. Po vyrezani otvoru do tych mriezok nad hmlovkami som to prirovnnal na miesto a navrtal dierky na pevne uchytenie do narazniku. Povodne boli dodane samorezky ale dal som tam metricke skrutky s maticami, pretoze sa to proste neda zasrobovat klasicky. Do narazniku je treba vyrezat tiez kusok aby to tam voslo. pri vrtani dier odporucam odmontovat hmlovky. po zapojeni kablikov sa len nasunie vyrezna plastova krytka hmloviek a vsetko pekne sedi. Problem som mal len so zapojenim kladneho polu na spinaciu skrinku. Sused mi to zriesil za 5 minut. Zapojil to do relatiek ktore su pri baterke. Ten kto ma skusacku nema problem. Dalej jeden kladny pol na parkovacky a kostra. to je vsetko. Svietia podla mna dobre. Zajtra sem hodim fotky, dnes som nestihol fotit, lebo som to montoval do vecera.
#
Ja som ich kupil za 56e ale tu ich vidim lacnejsie, lenze ked priratam dopravu. Inak ponukli mi aj montaz na predajni 50e.
majte sa pani _________________ FoFu, Duratorg 1.4, 50kw,ps68, Tango, Flair X, folie,senzory 5,1L/100km |
|
Back to top |
|
 |
Marekskk

|
Posted: Wed Sep 05, 2012 4:15 pm Post subject: |
|
|
Dosť draho ťa vyšli aspoň sa mi zdá. _________________ Ford Fusion 1,4 16v Duratec Comfort
Ford Mondeo 2.0 TDDi |
|
Back to top |
|
 |
yatess55

|
Posted: Wed Sep 05, 2012 4:31 pm Post subject: Nebolo to lacne |
|
|
Cenovo je to asi tak akurat. Vyhoda bola jedina v tom ze som si svetlo na mieste prirovnal a vedel som ci tam sadne alebo nie. Dovtedy som sa obaval objednat nieco cez internet, a myslim si ze ak bude treba riesit zaruku, dufam ze nebude problem na kamennej predajni.
Inak v albume som oznacil na fotke kabel na ktory som zapojil biely kablik od svetiel. Je to +pol spinany otocenim kluca do druhej polohy. Svetla sa teda rozvietia ked nabehnu budiky na pristrojovke.
http://imageshack.us/g/12/05092012659.jpg/
par foto:
 _________________ FoFu, Duratorg 1.4, 50kw,ps68, Tango, Flair X, folie,senzory 5,1L/100km |
|
Back to top |
|
 |
hanýsek starší
|
Posted: Thu Sep 06, 2012 4:30 pm Post subject: |
|
|
[
To yatess55:
Asi jsem moc velký detailista, ale estetický pohled zepředu na výřez v plastovém rámečku nic moc.
6.19.5. Geometrická viditelnost
Vodorovná: 20° směrem ven a 20° dovnitř.
Zdá se mi, že je to dost při tvém řešení dost na hraně !!!!!
U nás jsou na STK dost nesmlouvaví.
Pokud ti nedej bože odejdou LED světla po půl roce jako mě a neseženeš nová stejná, zbudou ti rámečky s dírami.Nové stojí 1ks cca 600Kč a dávat takovou sumu za kus plastu???
Touto odpovědí tě nechci popichovat, ale raději jsem obětoval mlhovky.V těchto dnech slavím 3.roky s FoFíkem a mlhovky jsem vážně na rozdíl některých tady z fóra ani jednou nepostrádal. |
|
Back to top |
|
 |
|