Ford Auto Web

Fusion Forum - Forum majitelov a priaznivcov auta Ford FUSION   |  Pozri si Ford Auto Web

FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   UsergroupsUsergroups   RegisterRegister 
 ProfileProfile   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages   Log inLog in 

parkovacie senzory
Goto page Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Next

Post new topic   Reply to topic     Forum Index -> Elektroinstalacia, elektronika
View previous topic :: View next topic  
Author Message
budkacik

PostPosted: Wed Aug 08, 2007 8:38 pm    Post subject: Reply with quote

Pipac mam aj ja.
Cim si blizsie k prekazke,tym castejsie pipa a blika.

Zadarmo, KE Ford chcel prebit PO Ford. Tam chceli 2000 aspon za montaz.

Akurat obcas pipa bez priciny, asi mam zly sklon. Ale kazdu ozajstnu prekazku zatial oznamil, to je hlavne.
Back to top
View user's profile Send private message MSN Messenger
mlhoš

PostPosted: Tue Nov 06, 2007 10:48 pm    Post subject: Couvací senzory Reply with quote

xxnobodyxx wrote:
Montoval som senzory svokrovi na Toyotu ... ma aj tazne a vsetko funguje tak ako ma .... Very Happy

Uvažuju o těch couvacích senzorech.Mám ale tažné zař.tak mi prosím tě podrobněji napiš co a jak,jaký typ, a pod.Díky ,Mlhoš.
View user's profile Send private message Send e-mail
xxnobodyxx

PostPosted: Wed Nov 07, 2007 6:31 am    Post subject: Reply with quote

Staci si precitat predosle prispevky a pozriet na web foto a vies vsetko...
Rozne- http://s219.photobucket.com/albums/cc132/fordfusion16/Fusion-rozne/
Back to top
mlhoš

PostPosted: Wed Nov 07, 2007 11:02 pm    Post subject: parkovací senzory Reply with quote

xxnobodyxx-asi sem se špatně vyjádřil,zobrazenýmu postupu montáže jsem snad porozuměl,ale ty píšeš o montáži parkovacího zařízení na Tojotu s tažným zařízením.Jak tomu rozumět?To tažný neovlivňuje senzory?Nebo tam má ta Tojota tažný zařízení na bajonetu?Nezlob se jestli tě moc otravuju,ale trochu blíže mi to objasni prosim tě.Děkuji Ti za ochotu předem.Mlhoš.
dulius
Site Admin

PostPosted: Thu Nov 08, 2007 9:21 am    Post subject: Re: parkovací senzory Reply with quote

mlhoš wrote:
xxnobodyxx-asi sem se špatně vyjádřil,zobrazenýmu postupu montáže jsem snad porozuměl,ale ty píšeš o montáži parkovacího zařízení na Tojotu s tažným zařízením.Jak tomu rozumět?To tažný neovlivňuje senzory?Nebo tam má ta Tojota tažný zařízení na bajonetu?Nezlob se jestli tě moc otravuju,ale trochu blíže mi to objasni prosim tě.Děkuji Ti za ochotu předem.Mlhoš.

senzory su aktivne len pri cuvani ... tazne ho nema ako ovplyvnit, je v strede, senzory su rozmiestnene inde, resp. das si ich tam abu nezachytili tazne, aspon podla mna ... ked budes mat vozik, samozrejme senzory Ti budu na prd ... stale Ti to bude pri cuvani pipat, lebo tam budes mat prekazku (vozik) .. alebo si mozes namontovat vypinacik na senzory (rucne si ich budes zapinat)
mlhoš

PostPosted: Thu Nov 08, 2007 9:57 pm    Post subject: parkovací senzory Reply with quote

Tak pokud je to tak,tak je to prima.Díky za vysvětlení.Zaujalo me to,ani ne kvúli sobě samému.Dcerka má 1 měsíc řidičák ,a myslím že by jí to usnadnilo život při parkování.Ještě popřemýšlím.
dulius
Site Admin

PostPosted: Fri Nov 09, 2007 9:33 am    Post subject: Re: parkovací senzory Reply with quote

mlhoš wrote:
Tak pokud je to tak,tak je to prima.Díky za vysvětlení.Zaujalo me to,ani ne kvúli sobě samému.Dcerka má 1 měsíc řidičák ,a myslím že by jí to usnadnilo život při parkování.Ještě popřemýšlím.

mne sa tato investicia oplatila.
Pri parkovani v meste to pouzivam v podstate stale.

+ raz mi velmi pomohla, mozno by som mal pruser. Pri jednom HM som cuval a nejako som si nevsimol, ze za autom su 3ja ludia a upozornil ma na to az senzor. Hned som sliapol na brzdu a zastavil asi pol metra pred nimi, uff.
budkacik

PostPosted: Wed Nov 28, 2007 10:58 pm    Post subject: Vymena parkovacich cudlikov Reply with quote

Caute, kuk na http://fusion.fordclubs.org/nase/budkacik5.html
Vo Forde mi pri kupe prihodili senzory,ale cierne cudliky maju. Nafarbit sa to nesmie. Daju sa kupit v mojej farbe a vymenit?
Back to top
View user's profile Send private message MSN Messenger
niznan

PostPosted: Fri Dec 14, 2007 1:02 pm    Post subject: Reply with quote

Včera som sa rozprával s mojim predajcom z Fordu a ten mi povedal , že ťažné parkovacie senzori neovplyvňuje.
dulius
Site Admin

PostPosted: Fri Dec 14, 2007 5:25 pm    Post subject: Reply with quote

niznan wrote:
Včera som sa rozprával s mojim predajcom z Fordu a ten mi povedal , že ťažné parkovacie senzori neovplyvſuje.

ak si ho zapojis na vypinacik a zapnes len ked chces, tak nie ... ale ked ho mas zapojeny ako ja, na spiatocku a senzory su aktivne stale pri cuvani, tak ked budes cuvat s privesom, bude Ti to v kuse pipat, pi pi piiiiiiip, tak ked toto Ti nevadi , pohodka ...
duso

PostPosted: Fri Dec 28, 2007 9:26 am    Post subject: montáž senzorov Reply with quote

Tak včera som úspešne namontoval senzory GOLDEN EYE DMY2161. Dokonca pri tomto type senzory svietia na modro/fialovo/červeno (podľa vzdialenosti od prekážky) Veľmi mi pomohol "montážny návod"duliusa a rady nobodyho.Vrelá vďaka. Nebola to sranda, tie čierne plasty za nárazníkom su ťažký oriešok. (trafil som stredovú a spodnú výstuhu) Oproti dulios.návodu som zmenil len vzdialenosť stredových senzorov (podľa orig. návodu ma byť min.60 cm, dal som 50). Nedodržal som ani min. výšku od zeme (mala byť od 0,5 do 0,8m - asi merali Hummera Rolling Eyes) ale funguje to aj pri 0,45 m. Pracovali ihneď v poriadku. dokonca ukazovali presne aj vzdialenosť k prekážke (presne to bolo 1.25m, senzor preblikával 1,2 - 1,3 m).
duves

PostPosted: Thu Feb 28, 2008 8:35 pm    Post subject: Reply with quote

Mam senzory tiez, ale frekvencia pipania mi nic nevravi. Musim otestovat presne kedy sa ozve prvy krat a aka je vlastne vzdialenost od prekazky.
durco

PostPosted: Sat Mar 01, 2008 7:10 pm    Post subject: Reply with quote

Viete niekto ako je to zo senzormi vo farbe?Nafarbiť to asi nepôjde,ale či sa dajú kúpiť v nejakých farbách okrem čiernej?Už sa tu na to niekto pýtal,ale zatiaľ sa nikto neozval.
Back to top
View user's profile Send private message
duves

PostPosted: Sun Mar 02, 2008 6:42 pm    Post subject: Reply with quote

niznan wrote:
Včera som sa rozprával s mojim predajcom z Fordu a ten mi povedal , že ťažné parkovacie senzori neovplyvſuje.

Mne zasa predajca povedal, ze to bude pipat. Tak neviem.
Senzor zareagoval na 5 cm "schodik". Cize nerovnost klasifikoval ako prekazku.
Testoval som to. Huste pipanie sa zmenilo na nepretrzity signal cca 20 cm od prekazky.
xxnobodyxx

PostPosted: Tue Mar 04, 2008 9:10 pm    Post subject: Reply with quote

U niektorych predajcov sa da senzor objednat v akejkolvek farbe...treba sa len pytat...konkretne v TN...
Rozne- http://s219.photobucket.com/albums/cc132/fordfusion16/Fusion-rozne/
Back to top
Post new topic   Reply to topic     Forum Index -> Elektroinstalacia, elektronika All times are GMT + 1 Hour
Goto page Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Next
Page 3 of 9

Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum