View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
alcap
|
Posted: Wed Dec 12, 2007 2:27 am Post subject: |
|
|
Nicméně řetězy na 195/60 R15 bez potíží fungují - odzkoušeno. Rekl bych, že to omezení je pro případ nějaké extrémní situace - plný rejd, propružení na doraz a protočené kolo by třeba mohlo škrtnout o podběh. Podobné to bude třeba s maximálním zatížením střechy bez ESP - auto unese 50kg ale fordi si kryjí záda. _________________ FoFu Ebony Champion 1.4 Duratec |
|
Back to top |
|
 |
alcap
|
Posted: Wed Dec 12, 2007 2:28 am Post subject: |
|
|
Nicméně řetězy na 195/60 R15 bez potíží fungují - odzkoušeno. Rekl bych, že to omezení je pro případ nějaké extrémní situace - plný rejd, propružení na doraz a protočené kolo by třeba mohlo škrtnout o podběh. Podobné to bude třeba s maximálním zatížením střechy bez ESP - auto unese 50kg ale fordi si kryjí záda. _________________ FoFu Ebony Champion 1.4 Duratec |
|
Back to top |
|
 |
destroy
|
Posted: Wed Dec 12, 2007 12:59 pm Post subject: |
|
|
ked som napisal do centraly fordu v UK ohladom 14" diskov na zimu tak mi napisali ze o nicom takom nevedia ale ze sa mam obratit este na inu instanciu. Z inej instancie mi zatial nic neprislo a odhadujem ze ani nic nepride
Ja som to neriesil, mam 15" na zimu aj na leto. Retaze mu nevadia, tak naozaj neviem. Akurat o par cm mensi priemer 14ctiek rusi vyhodu fusiona a sice vyssiu svetlu vysku co potrebujem vyuzit prave v zime. Ja som mal chud dokonca nasadit 195/65/15 ale zena uz frflala
Je to chaos. Kamos na Audi nema v technicaku napisane nic ohladom retazi. Ked da retaze tak mu tam buchaju ako stado negrov a neriesi to. Je to mess. Pomozte mi zohnat nejake seriozne info z nemecka alebo anglicka. Nasim uz neverim. _________________ Ford Fusion 1.4 TDCi 7/2006
Nové aktuálne testy na vodičák len tu:
https://www.kvizmajster.sk/
https://www.kvizmajster.sk/vodicak/ |
|
Back to top |
|
 |
sedlaq

|
Posted: Wed Dec 12, 2007 6:22 pm Post subject: |
|
|
destroy wrote: | Ja som mal chud dokonca nasadit 195/65/15 ale zena uz frflala
|
Vyzkoušeno, bez problémů, vlezou se tam a nikde nechytají ani v extrémním rejdu a propružení. Pouze jaxi nejsou v TP
Nejsme tady náhodou nějak OT  _________________ Fusion 1,4 Champion Ebony 6/2007, červená Colorado - prodáno
Mitsubishi SpaceStar 1,3 8/2000, zelená
Dacia Duster Arktica 4x4 dCi 4/2013 stříbrná |
|
Back to top |
|
 |
xxnobodyxx

|
|
Back to top |
|
 |
DR
|
|
Back to top |
|
 |
dulius Site Admin

|
Posted: Thu Dec 13, 2007 10:14 am Post subject: |
|
|
xxnobodyxx wrote: | Elektroinstalcia, elektronika ... central - citam tu o retaziach a gumach...je tu gulas  |
ospravedlnujem sa, budem na to davat lepsi pozor. Ale nie vsetko mozem vychytat ...
este raz sorry _________________ admin Fusion webu |
|
Back to top |
|
 |
ichta
|
Posted: Mon Mar 10, 2008 9:00 am Post subject: |
|
|
Tak mam prvni problem s nasim skvelym autickem, po 1500 km a 3 tydnech provozu, se nam o vikendu stalo,ze jsem nemohl dalk. ovladanim,odemknout ani zamknout. Myslel jsem,ze je to baterkou v DO,tak jsem prinesl druhy nahradni klic a choval se stejne. Byl jsem nasranej,ale po te co jsme vyjeli,tak to zas cely den fungovalo perfektne. Ale druhy den to zas v jeden okamzik blblo a pridalo se k tomu, i to ze nesly odemknout prave zadni dvere a to ani mechanicky. Ale po te co jsme vyjeli,tak zase cely den to bylo v poradku.Vzdycky jsme stali s dvema DO a chodili kolem auta jak trdla a mackali a mackali,sem tam to zafungovalo,ale vzdy tak kazde dvacate cvaknuti.Tak nevim jestli mam jet do servisu,kdyz to vzdy blbne jen v jeden okamzik,protoze tezko muzu pak neco ukazovat,kdyz to bude zas fungovat.Nemeli jste nekdo takovej problem? _________________ Fusion 1.4 champion ebony, blazer;comfort X, boční airbagy, MP3; unor/08 |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum
|