View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
dulius Site Admin

|
Posted: Sun Dec 30, 2007 5:20 pm Post subject: |
|
|
xxnobodyxx wrote: | Nepijem pretoze denodenne chodim autom.... |
tak si dam nealko pivo radegast je celkom fajn _________________ admin Fusion webu |
|
Back to top |
|
 |
Dydy
|
Posted: Sun Jan 06, 2008 11:06 pm Post subject: |
|
|
Nazdar chalani, škoda že ten ochrankar nie je forďak a nemá kľúče od Forda. Neviem či ste to vedeli? Ja som to zistil až dnes, že hocijaký Ford sa dá len zamknúť, zdôrazňujem len zamknúť, hocijakým kľúčom od lubovolného Forda, normalne mechanicky vopchatím kľúča do zámku a otočením. Nezaleží na roku výroby ani na type auta. Ford to vraj tak robí, že sa to dá zamknúť. Dnes sme to skúšali a normálne to ide. Odomknúť už musíš svojim kľúčom. Neviem, ešte som nepochopil význam ale možno sa to zíde? _________________ 1.4 TDCi, 2007 |
|
Back to top |
|
 |
dulius Site Admin

|
Posted: Mon Jan 07, 2008 9:46 am Post subject: |
|
|
hehe, dik za prispevok .. o tom sme vedeli, myslim, ze na 1. zraze Fusionistov o tom bola rec  _________________ admin Fusion webu |
|
Back to top |
|
 |
B komplex
|
Posted: Mon Jan 07, 2008 12:56 pm Post subject: |
|
|
No ja som to (na fieste )skúšal som to doma so susedom a nedalo sa ani zamknúť,ani odomknúť a má ten istý typ ako ja a aj ročník je ten istý.Proste klúč sa tam dal strčiť,ale nereagovali dvere-ani jeho na mojej fieste a ani naopak... teraz ma zabite,ale vlastnoručne to mám odskúšané...  |
|
Back to top |
|
 |
dulius Site Admin

|
Posted: Mon Jan 07, 2008 1:40 pm Post subject: |
|
|
B komplex wrote: | ... teraz ma zabite,ale vlastnoručne to mám odskúšané...  |
na Fusione to ide, tiez odskusane  _________________ admin Fusion webu |
|
Back to top |
|
 |
B komplex
|
Posted: Mon Jan 07, 2008 2:04 pm Post subject: |
|
|
Sranda...ako je to ale možné,že také niečo pustí ford do sveta??? že by o tom nevedeli???-to sa mi nezdá  |
|
Back to top |
|
 |
sedlaq

|
Posted: Mon Jan 07, 2008 5:59 pm Post subject: |
|
|
B komplex A co je na tom špatného? Tohle mi fungovalo na všech třech Fordech, co jsem kdy vlastnil. Mohl bys nám ostatním vysvětlit v čem vidíš problém?  _________________ Fusion 1,4 Champion Ebony 6/2007, červená Colorado - prodáno
Mitsubishi SpaceStar 1,3 8/2000, zelená
Dacia Duster Arktica 4x4 dCi 4/2013 stříbrná |
|
Back to top |
|
 |
pirat

|
Posted: Mon Jan 07, 2008 7:45 pm Post subject: |
|
|
dulius wrote: | hehe, dik za prispevok .. o tom sme vedeli, myslim, ze na 1. zraze Fusionistov o tom bola rec  |
Priznavam sa dobrovolne (ja som to hovoril) zamkol svojim klucom tetke fiestu a mala kluce dnu, este ze mala rezervne bokom  _________________ 1.4 TDCi Tango-cervena metaliza |
|
Back to top |
|
 |
B komplex
|
Posted: Mon Jan 07, 2008 8:09 pm Post subject: |
|
|
To sedlaq.Rozprávaš tu tak , ako keby tu všetci boli len "TY"!(...vysvetliť nám ostatním...)To čo za otázku si mi položil?????
1., na čo mi bude taká "výhoda",že môžem zamknúť cudziemu ford...??? Toto nechápem zasa ja.!...
2.,keď sa dá zamknúť,prečo by sa nedal aj odomknúť(to preto píšem,že ja som kamošovi ani nezamkol a ani neodomkol-chvala bohu)
3.,Akú v tom vidíš ty výhodu ???)-táto otázka je si myslím skôr na mieste,než tá,čo si sa ma ty spýtal(...v čom vidím problém...-čo mi má kto zamykať moje auto a nedaj bože odomykať!!! ) V TOM VIDIM PROBLEM !!!!-to ti akože ani nedojde a musíš sa ma na takú ko..tinu pýtať
A ty sa tu ešte rozčuluješ,čo má čo ochrankár kontrolovať tvoje auto...Toto ti vadí???!!! ale keby ti do tvojho fordu strkal niekto "jeho" klúč,to by ti nevadilo???!!!- Neuvedomuješ si,že si nejako protirečíš??? Nechcem sa ťa dotknúť a ani ťa nasr..,ale o čo teraz ide...tak vadilo by ti,keby ti niekto skúšal zamknutie auta,alebo nie???,lebo ak pasuje kluč z iných fordov,prečo by to niekto nevyskúšal-hoci aj na tvojom aute - čo ak by sa dal aj otvoriť,keď sa dá zatvoriť.-toto napadne každého,kto o tejto "výhode" vie.Chcel by som vidieť vtedy tvoje reakcie......  |
|
Back to top |
|
 |
sedlaq

|
Posted: Mon Jan 07, 2008 9:07 pm Post subject: |
|
|
B komplex Šetři si barvičky a nervičky Já jsem nikde nenapsal, že v tom vidím nějakou výhodu, nikde jsem se nerozčiloval kvůli "ochrankárom", takže radši zklidni hormon a pořádně čti co kdo napíše a pak teprve reaguj. Já jsem se tě jen zeptal, v čem vidíš problém. Podle mého názoru je obava z toho, že mi někdo bez mého vědomí zamkne auto paranoidní. _________________ Fusion 1,4 Champion Ebony 6/2007, červená Colorado - prodáno
|
Back to top |
|
 |
B komplex
|
Posted: Tue Jan 08, 2008 4:19 pm Post subject: |
|
|
Stalo sa -napísal som, v čom vidím problém,viď vyššie.Obavu z toho,že mi niekto zamkne auto nemám(kto by ti zamykal auto a prečo??? )-skôr naopak-mám obavu,či je v tom prípade možné OTVORIT...
A nakoniec,môžete aj ostatní sa k tomu vyjadriť-v čom je podla vás výhoda,že pasujú klúče z iných fordov. |
|
Back to top |
|
 |
sedlaq

|
Posted: Tue Jan 08, 2008 5:19 pm Post subject: |
|
|
OK, nechme to být Ale k věci, pravděpodobnost, že půjde jiným klíčem i odemknout je daná množstvím možných kombinací a asi se nijak zvlášť neliší od jiných systémů. To že se dá převážná většina fordích zámků zamknout kterýmkoli fordím klíčem je vlastnost tohoto zámku a výhodu v tom nevidím žádnou, zrovna tak, jak v tom nevidím žádnou nevýhodu. _________________ Fusion 1,4 Champion Ebony 6/2007, červená Colorado - prodáno
|
Back to top |
|
 |
dulius Site Admin

|
Posted: Wed Jan 09, 2008 10:50 am Post subject: |
|
|
klud chlapci
inak getrag, to bolo naozaj dobre, zamknut niekomu auto tvojim klucom a jeho kluce ostali dnu ... to si viem predstavit, ked chces niekoho nasrat a ste niekde mimo (nie doma) a zamknes mu auto .. a on samozrejme nema nahradny kluc pri sebe (aspon ja ho nenosim, mam ho doma)  _________________ admin Fusion webu |
|
Back to top |
|
 |
madmax
|
Posted: Wed Jan 09, 2008 8:34 pm Post subject: |
|
|
B komplex wrote: | No ja som to (na fieste )skúšal som to doma so susedom a nedalo sa ani zamknúť,ani odomknúť a má ten istý typ ako ja a aj ročník je ten istý.Proste klúč sa tam dal strčiť,ale nereagovali dvere-ani jeho na mojej fieste a ani naopak... teraz ma zabite,ale vlastnoručne to mám odskúšané...  |
Ja to mam vyskusane na svagrovej Fieste a zamknem ho v pohode ale odomknut neide. A teraz Vam nasadim maleho chrobacika do hlavy. Skusal uz niekto kto ma bezpecnostne sruby od Fordu ten kluc na iny Ford. Moj kluc pasuje na svagrovu fiestu a kupoval ju u toho isteho predajcu ako ja a asi o 3 mesiace skor. Predajca v tom videl vyhodu, ze ked stratim kluc mozem si ho pozicat od svagra (este ze byva odomna len 30m). Sranda co. _________________ Ford Fusion 1.4i 16V Duratec 06/2007 - pokial ho manzelka nezlikvidovala  |
|
Back to top |
|
 |
pirat

|
Posted: Thu Jan 10, 2008 12:15 am Post subject: |
|
|
madmax wrote: | Ja to mam vyskusane na svagrovej Fieste a zamknem ho v pohode ale odomknut neide. A teraz Vam nasadim maleho chrobacika do hlavy. Skusal uz niekto kto ma bezpecnostne sruby od Fordu ten kluc na iny Ford. Moj kluc pasuje na svagrovu fiestu a kupoval ju u toho isteho predajcu ako ja a asi o 3 mesiace skor. Predajca v tom videl vyhodu, ze ked stratim kluc mozem si ho pozicat od svagra (este ze byva odomna len 30m). Sranda co. |
No mozne to je, urcite neexistuje nekonecne mnozstvo tych nasadok ale musel si mat asi velke stastie skus podat sportku  _________________ 1.4 TDCi Tango-cervena metaliza |
|
Back to top |
|
 |
|