View previous topic :: View next topic |
Kedy sa vsetci stretneme v Hrozenkove? |
Hlasujem za stretnutie 30.5. - 1.6. 2008 |
|
25% |
[ 10 ] |
Hlasujem za stretnutie 27.6. - 29.6. 2008 |
|
74% |
[ 29 ] |
|
Total Votes : 39 |
|
Author |
Message |
belas

|
Posted: Sat Jan 19, 2008 10:21 pm Post subject: |
|
|
Hlasuju za konec června v počtu 2-3lidé (závisí jestli bude mít syn fotbalový zápas). Na tématu setkání se shodnu s většinou (krátká vyjíždka na nějaké pěkné místo v okolí-třeba vyhlídka,hrad atd. ,pokec o zkušenostech s FF,posezení u nějaké muziky? A jinak co říkáte na nově zveřejněné výsledky testů spolehlivosti za rok 2007-3.místo. Potěší že?  _________________ Fusion 1,4 16V, Champion ebony, tonic 9/2007 |
|
Back to top |
|
 |
KK
|
Posted: Sat Jan 19, 2008 10:28 pm Post subject: |
|
|
Hlasoval jsem pro 30.5 - 1.6 , ale když to vím takhle dlouho dopředu, tak bych měl přiject i na ten druhý pozdější termín. Přijedu s rodinou - máme 2 děti ( 6 a 2 ). _________________ KK
nyní C-MAX 1,6 Tdci GEN-X - 5/2010 - metalická šedá sea
a ještě stále dál Fusion - nyní Cukáček 1,4 Tdci Trend - 8/06 - Stříbrná Mondust |
|
Back to top |
|
 |
dulius Site Admin

|
Posted: Sat Jan 19, 2008 11:03 pm Post subject: |
|
|
Karel wrote: | Už jsem někam tady psal, ale asi špatně, omlouvám se. Hlasoval jsem pro pozdější termín a přijel bych se svou paní. A měl by to být tedy Starý Hrozenkov?
Karel
Fusion 1,25 |
jasne, pohodka, kazdy sa ucime ...
samozrejme, ze je to Hrozenkov, treba len citat ved aj nazov tohto topicu je o Hrozenkove tesim sa aj na Teba s manzelkou ... _________________ admin Fusion webu |
|
Back to top |
|
 |
dulius Site Admin

|
Posted: Sat Jan 19, 2008 11:05 pm Post subject: Re: Zraz Hrozenkov - vyjadrite sa konkretne a hlasujte za da |
|
|
Maki wrote: |
Co sa tyka programu mozme to rozdelit na
"tecnicky a kulturny" den.
Urcite by som si rad s autom zasutazil na sprint ci kuzelky + aj nase polovicky - to bude sranda.
Znami podnika s nafukovacimi atrakciami, mozem od neho poziciat zamok na skakanie pre deti.
Zatial na 95% pridem s rodinkou.
Maki |
super spravy !
jasne, na programe sa uz pracuje. Na tom velkom parkovisku sa urcite budu dat robit aj male preteky, resp. kuzelky
zamok skakaci? super napad ! _________________ admin Fusion webu |
|
Back to top |
|
 |
pirat

|
Posted: Sun Jan 20, 2008 4:39 pm Post subject: |
|
|
Caute cez jeden termin mam meniny, ale aj tak neoslavujem takze mozem prist na obidva. Preto nehlasujem pre ziaden termin a prisposobim sa. Mojej ucasti mozu zabranit uz len nepredvidane okolnosti. Mal by som prist v pocte 1 ks nerad by som prisiel v pocte viac ks  _________________ 1.4 TDCi Tango-cervena metaliza |
|
Back to top |
|
 |
Maki

Joined: 09 Jul 2007 Posts: 124 Location: Kosice - Zelezniky
|
Posted: Sun Jan 20, 2008 6:51 pm Post subject: |
|
|
belas wrote: | Hlasuju za konec června v počtu 2-3lidé (závisí jestli bude mít syn fotbalový zápas). Na tématu setkání se shodnu s většinou (krátká vyjíždka na nějaké pěkné místo v okolí-třeba vyhlídka,hrad atd. ,pokec o zkušenostech s FF,posezení u nějaké muziky? A jinak co říkáte na nově zveřejněné výsledky testů spolehlivosti za rok 2007-3.místo. Potěší že?  |
Ahoj,
mozes uviest linku na tie testy.
vdaka.
Maki _________________ Fusion 1.4 16V/80PS, 06/2007, model Flair-X
cervena tango metal |
|
Back to top |
|
 |
DR
|
|
Back to top |
|
 |
Robert
|
Posted: Sun Jan 20, 2008 8:24 pm Post subject: prihlaska |
|
|
Ahoj, hlasoval jsem pro druhý termín. Pokud by platil ten tak přijedu na 99%, pokud by se prosadil ten první tak na 50%! Určitě udělám vše pro to, abych přijel. Přijedu minimálně sám a maximálně ve dvou. S programem souhlasím at už je jakýkoliv. Těším se na rozhodnutí termínu a akci. |
|
Back to top |
|
 |
BOBOR
|
Posted: Mon Jan 21, 2008 11:29 am Post subject: zraz |
|
|
Rad pridem sa pozriet na fusioniky !!! Budeme aj obchodovat? Co by kto potreboval a co ma navyse.... uz som hlasoval za vikend pred prazdninami.
Ahoj! _________________ ford fusion 1.6TDCI no paráda! |
|
Back to top |
|
 |
DANID

|
Posted: Mon Jan 21, 2008 1:02 pm Post subject: |
|
|
Hlasoval som za neskorši termin,ale je mi to jedno,vyhovuju mi oba dva terminy,tešim sa na zoznamenie s jednotlivcami,na pivko,na pokec o fusionoch,a skusenosti.Možno s manželkou,dcerou.  _________________ FORD FUSION 1,4TDCI,2004,COMFORT FRESH. |
|
Back to top |
|
 |
dulius Site Admin

|
Posted: Mon Jan 21, 2008 1:15 pm Post subject: |
|
|
Super chlapci, rozbieha sa to.
Vidim to na ten neskorsi termin, ktory vyhovuje aj mne.
Vsetko bude. Snad bude aj teplo, ze sa aj okupeme v tych novych bazenoch tam, hehe.
Domaci ma aj domacu slivku, hrusku a jablkovicu, myslim, ze nudit sa nebudeme  _________________ admin Fusion webu |
|
Back to top |
|
 |
niznan
|
Posted: Mon Jan 21, 2008 5:05 pm Post subject: |
|
|
Ok zahlasoval som za neskorší termín , ale v podstate mi je to jedno. Samozreme závezne zatiaľ nesľubujem , že prídem , ale pokiaľ to bude len trochu možné tak sa dostavím s manželkou a 2ks detí.  _________________ Ford Fusion 1,4 Duratec 59kW X-plus |
|
Back to top |
|
 |
dulius Site Admin

|
Posted: Mon Jan 21, 2008 5:10 pm Post subject: |
|
|
niznan wrote: | Ok zahlasoval som za neskorší termín , ale v podstate mi je to jedno. Samozreme závezne zatiaľ nesľubujem , že prídem , ale pokiaľ to bude len trochu možné tak sa dostavím s manželkou a 2ks detí.  |
super ... tesim sa na kazdeho z Vas a verim, ze to bude fajn  _________________ admin Fusion webu |
|
Back to top |
|
 |
niznan
|
Posted: Mon Jan 21, 2008 5:11 pm Post subject: |
|
|
Inak ma napadlo čo tak zorganizovať nejaký spoločný odchod z nejakého dohodnutého miesta na trase?  _________________ Ford Fusion 1,4 Duratec 59kW X-plus |
|
Back to top |
|
 |
dulius Site Admin

|
Posted: Mon Jan 21, 2008 5:15 pm Post subject: |
|
|
niznan wrote: | Inak ma napadlo čo tak zorganizovať nejaký spoločný odchod z nejakého dohodnutého miesta na trase?  |
velmi dobry napad ... este neviem kedy presne bude prichod, ja sa budem snazit prist co najskor v ten piatok, mozno pridem aj o den skor ... _________________ admin Fusion webu |
|
Back to top |
|
 |
|