View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
vls

|
Posted: Wed Jun 04, 2008 12:37 pm Post subject: |
|
|
destroy,
naco sme tu vsetci vypisovali, ze musis vopred vsetkych dodrbat a tvarit sa ako neprijemny, otravny zakaznik, co do vsetkeho rype.
Zistil by si, ze faktura by bola o tri tacky mensia a aj oleja by sa zmestilo len tolko, kolko je objem v motore a filtroch, nie o pol litra viac...
proste, cim si hnusnejsi, tym lepsie pre teba.
a, prosim ta, ak nechces aby ta drblo, nekontroluj, ci urobili vsetko co mali... _________________ Toyota Corolla 1.8 Hybrid 122 k, e‐CVT comfort Style Tech, Celestine grey
Suzuki SX4 Scross 2WD, 1.0 Premium 6AT, sphere blue pearl
Peugeot 3008 1.6VTi Active, red rubis
VW Golf Plus 1,4 Trendline, red tornado
Ford Fusion 1,25 Rival, colorado red |
|
Back to top |
|
 |
destroy
|
Posted: Wed Jun 04, 2008 3:03 pm Post subject: |
|
|
dobra poznamka. Kontrolovat zatial asi nebudem, a celkovo sa snazim na to radsej zabudnut. Chcel som sa len podelit so skusenostami. _________________ Ford Fusion 1.4 TDCi 7/2006
Nové aktuálne testy na vodičák len tu:
https://www.kvizmajster.sk/
https://www.kvizmajster.sk/vodicak/ |
|
Back to top |
|
 |
MajoV
|
Posted: Mon Jun 16, 2008 8:43 pm Post subject: |
|
|
destroy wrote: | dobra poznamka. Kontrolovat zatial asi nebudem, a celkovo sa snazim na to radsej zabudnut. Chcel som sa len podelit so skusenostami. |
Destroy. Kde si to bol v servise? Ak mozes dopln sido profilu aspon mesto bolo by to hned jasnejsie  _________________ Ford Fusion Flair |
|
Back to top |
|
 |
MajoV
|
Posted: Mon Jun 16, 2008 9:17 pm Post subject: |
|
|
Ake mate skusenosti so servisom v Trnave? _________________ Ford Fusion Flair |
|
Back to top |
|
 |
ichta
|
Posted: Wed Jun 18, 2008 7:46 am Post subject: |
|
|
Tak jsem absolvoval pred 14dny garancku po 5000km, nastesti byla zdarma a prej je auto v naprostem poradku. A tak jsem se jen ptal na to, ze obcas jde zaradit zpatecka az na podruhy, no a bylo mi sdeleno, ze je to normalni a je to zpusobeno typem konstrukce. _________________ Fusion 1.4 champion ebony, blazer;comfort X, boční airbagy, MP3; unor/08 |
|
Back to top |
|
 |
vls

|
Posted: Wed Jun 18, 2008 9:23 am Post subject: |
|
|
ichta :
garancka po 5000? nie az po 20? to mi nic nehovori... _________________ Toyota Corolla 1.8 Hybrid 122 k, e‐CVT comfort Style Tech, Celestine grey
Suzuki SX4 Scross 2WD, 1.0 Premium 6AT, sphere blue pearl
Peugeot 3008 1.6VTi Active, red rubis
VW Golf Plus 1,4 Trendline, red tornado
Ford Fusion 1,25 Rival, colorado red |
|
Back to top |
|
 |
MajoV
|
Posted: Wed Jun 18, 2008 9:45 am Post subject: |
|
|
ichta wrote: | Tak jsem absolvoval pred 14dny garancku po 5000km, nastesti byla zdarma a prej je auto v naprostem poradku. A tak jsem se jen ptal na to, ze obcas jde zaradit zpatecka az na podruhy, no a bylo mi sdeleno, ze je to normalni a je to zpusobeno typem konstrukce. |
Hlavne musis uplne stat pri zaradovani tej spiatocky. Inak si vypocujes zubky. _________________ Ford Fusion Flair |
|
Back to top |
|
 |
ichta
|
Posted: Wed Jun 18, 2008 10:07 am Post subject: |
|
|
No v autosalonu, kde jsem auto kupoval, mi bylo sdeleno, ze delaji po 5000km prohlidku, aby se ujistili, ze je vse ok a nic nechybi. Jo tu zpatecku radim, kdyz stojim, ale nekdy jen kdyz chci zaradit kvuli zamknuti zpatecky, tak to musim znovu seslapnout pedal nebo radit natrikrat. _________________ Fusion 1.4 champion ebony, blazer;comfort X, boční airbagy, MP3; unor/08 |
|
Back to top |
|
 |
Fraga

|
Posted: Wed Jun 18, 2008 10:19 am Post subject: |
|
|
V múdrej knižke sa píše, že po vyšliapnutí spojky maš 3 sec. počkat a potom zaradiť spiatočku ja mam skôr opačný problém ked už je zaradená a chcem vyradiť rychlosť ide to dosť ťažko mam pocit, že nasilu, neviem či to tak ma byť, alebo tak robí iba mne Nechcem aby sa niečo pokazilo. _________________ FF Flair X 1,6i Duratec 5/2008 Black Panther alias Čérna kočka |
|
Back to top |
|
 |
duves

|
Posted: Wed Jun 18, 2008 10:43 am Post subject: |
|
|
Mudra knižka je sica pekna vec ale nech niekto skusi vysvetlovať tym za tebou, ked ides cuvat na zaparkovanie, že budu čakaš 3 sekundy+čas na zacuvanie.
Inak pozorujem, že pri spiatočke treba vyšliapnut pedal spojky nadoraz. Už sa mi stalo, že prevodovka zarachotila. Neviem prečo to robi, lebo pri radeni na 1.stupen sa mi to nestava. _________________ FoFu 1.4 Duratec 59 kW, RIVAL X, metaliza Tango
 |
|
Back to top |
|
 |
Majo74
|
Posted: Wed Jun 18, 2008 11:58 am Post subject: |
|
|
duves wrote: | Už sa mi stalo, že prevodovka zarachotila. Neviem prečo to robi, lebo pri radeni na 1.stupen sa mi to nestava. |
Aj ja som na tom podobne. Buď to musím zaradiť na dvakrat, alebo to zarachotí príp. zatrasie celým autom. _________________ FF Flair X 1,4 Duratec Tango metalíza 4/2008 |
|
Back to top |
|
 |
MajoV
|
Posted: Wed Jun 18, 2008 3:59 pm Post subject: |
|
|
Ako som pisal. Je to najskor tym ze auto nie je v klude a nezastavilo uplne. Staci, ze dobrzduje zotrvacnostou a uz to chrci po zuboch. Je to podla mna nieco nedomyslene na Fordoch lebo ked pocujem zachrcat auto okolo mna tak to je na 90% ford Fiesta alebo Fusion. _________________ Ford Fusion Flair |
|
Back to top |
|
 |
pirat

|
Posted: Wed Jun 18, 2008 6:04 pm Post subject: |
|
|
Fraga wrote: | V múdrej knižke sa píše, že po vyšliapnutí spojky maš 3 sec. počkat a potom zaradiť spiatočku ja mam skôr opačný problém ked už je zaradená a chcem vyradiť rychlosť ide to dosť ťažko mam pocit, že nasilu, neviem či to tak ma byť, alebo tak robí iba mne Nechcem aby sa niečo pokazilo. |
Mas nove auto casom sa to vychodi a pojde to lahsie. Inak ste uz trochu off topic. _________________ 1.4 TDCi Tango-cervena metaliza |
|
Back to top |
|
 |
MajoV
|
Posted: Wed Jun 18, 2008 8:51 pm Post subject: |
|
|
Getrag ams pravdu.
Pani prosim dajte skusenosti. Je to dolezita info. Ak uz neporadite ako opravit nejake veci aspon pomzote kde ste boli spokojny a kde menej pripadne nespokojny. Ak sem kazdy hodi hoci 1 info z navstevy servisu bude to tu lepsie.
Co ta Trnava? Ake su skusenosti? _________________ Ford Fusion Flair |
|
Back to top |
|
 |
ichta
|
Posted: Thu Jun 19, 2008 12:16 pm Post subject: |
|
|
Jsem pro vice informaci ze servisu, protoze me to, ze po me nic nechteli pri te prohlidce u 5000km hodne prekvapilo, ale v dobrem . Cekal,ze si aspon neco vezmou kdyz to pul hodiny prohlizeli, promazali zamky, (zda se mi, ze i doplnili trosku tekutin) a udelali testovaci 10min jizdu. Jo a pri razeni zpatecky stojim nekdy i treba minutu v klidu, protoze ji zamykam na parkovisti. No v servisu i znamy mi rikali, ze je to protoze se jedna, ted uz nevim to slovo,typ konstrukce a neda se s tim nic moc delat.(prej neco podobnyho pouzivali i driv ve skodovkach) _________________ Fusion 1.4 champion ebony, blazer;comfort X, boční airbagy, MP3; unor/08 |
|
Back to top |
|
 |
|