View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
Fraga

|
Posted: Fri Jun 13, 2008 6:03 pm Post subject: |
|
|
Duves ved si pozri moje príspevky ako som špekulovala pýtala som sa tu viacerých a nakoniec som sa predsa len rozhodla takto. Viem čo je mať 1,4 a viem že mne to nestačí... Myslím, že toto je akurat  _________________ FF Flair X 1,6i Duratec 5/2008 Black Panther alias Čérna kočka |
|
Back to top |
|
 |
MyTB

|
Posted: Sat Jun 14, 2008 7:28 am Post subject: |
|
|
Černý panter zdraví černého pantera. Hodně šťastných km.  _________________ Ford Fusion 1.4 59kW Ebony (2008-2010)
Ford C-Max 1.6 74kW Gen-X (2010-2015)
Ford Tourneo Courier 1.0 EcoBoost 74kW (2015) |
|
Back to top |
|
 |
Fraga

|
Posted: Sat Jun 14, 2008 11:24 am Post subject: |
|
|
Díky nápodobne  _________________ FF Flair X 1,6i Duratec 5/2008 Black Panther alias Čérna kočka |
|
Back to top |
|
 |
majlou.x

Joined: 08 Mar 2008 Posts: 102 Location: Vysočina okr. Jihlava
|
Posted: Sun Jun 15, 2008 9:09 am Post subject: |
|
|
Ahoj nevím,jestli to sem patří,ale mám do dnešního tj 15.06.2008 dne smlouvu na předání auta a ještě jsem ho nedostal,prý až následující týden bude předávačka,že toho mají moc.Tak se chci zeptat jesli můžu uplatňovat nějakou slevu,nebo tak něco....přece jenom by se měla smlouva dodržet ne??
Nebo by mi mohly dát něco grátis...... |
|
Back to top |
|
 |
Fraga

|
Posted: Sun Jun 15, 2008 2:36 pm Post subject: |
|
|
No skús z nich niečo dostať, ale ja na čo som sa spýtala odpo bola ne. Hoci ked som dala montovať cúvacie senzory, tak najskôr chcel po mne 10 litrov a potom sme sa dohodli na 5. Takže za pokus nič nedáš Kamoška hovorí lína huba hotové neštěstí.  _________________ FF Flair X 1,6i Duratec 5/2008 Black Panther alias Čérna kočka |
|
Back to top |
|
 |
MajoV
|
Posted: Mon Jun 16, 2008 9:36 am Post subject: |
|
|
Tak gratulujem. Potom napis ako sa jazdi a ci je ta 1.6tka taka dobra ako sme si niektori mysleli. _________________ Ford Fusion Flair |
|
Back to top |
|
 |
Fraga

|
Posted: Mon Jun 16, 2008 11:13 am Post subject: |
|
|
Díky. No zatial po par km som spokojná. Uvidím možno sa mi cez week podarí urobiť viac km v kuse, ale zatial sa mi to pozdáva. Dialnicu zatial skúšať nechcem. _________________ FF Flair X 1,6i Duratec 5/2008 Black Panther alias Čérna kočka |
|
Back to top |
|
 |
Majo74
|
Posted: Mon Jun 16, 2008 12:09 pm Post subject: |
|
|
Fraga
tak len skúšaj a skúšaj. Ja som zatiaľ od utorka minulého týždſa nabehal cca 500 km, zatiaľ vcelku spokojnosť, len občas to vozidlom trasie pri cúvaní. Uvidíme, možno je len chyba v tej súčiastke medzi volantom a sedačkou.  _________________ FF Flair X 1,4 Duratec Tango metalíza 4/2008 |
|
Back to top |
|
 |
Fraga

|
Posted: Mon Jun 16, 2008 12:27 pm Post subject: |
|
|
pri cúvaní? no ja cúvam z dvora a zatím nic chvala bohu. Mne sa zase zda rano ked je chladno, ze ("sytič") vytáča otačky a vtedy trošku motor hučí, ale ked sa zohreje potom klesnu. A ako nahle su otačky v štandarde, ide ticho. Inak ma dosť prekvapilo vraveli ste, že je to hlučné auto na skúšobnej jazde sa mi nezdalo, a veru mam problem ked zastanem na križovatke mam pocit že mi zdochol motor absolutne ho nepočujem a ked zapnem radio tak fakt len pohlad na kontrolky či je naozaj naštartované Ešte som zabudla gumy mi dali Hankooky. _________________ FF Flair X 1,6i Duratec 5/2008 Black Panther alias Čérna kočka |
|
Back to top |
|
 |
Majo74
|
Posted: Mon Jun 16, 2008 12:39 pm Post subject: |
|
|
Mne dali GoodYeary. Zdajú sa mi byť hlučnejšie ako na susedovom FF, ktorý má Hankooky. Nepozeral som testy, udajne hlučnejšie pneumatiky zas lepšie odvádzajú vodu, neviem čo je na tom pravdy. _________________ FF Flair X 1,4 Duratec Tango metalíza 4/2008 |
|
Back to top |
|
 |
Manobb Guest
|
Posted: Thu Jun 19, 2008 4:30 pm Post subject: NESPLNENIE LEHOTY NA DODANIE TOVARU |
|
|
majlou.x wrote: | Ahoj nevím,jestli to sem patří,ale mám do dnešního tj 15.06.2008 dne smlouvu na předání auta a ještě jsem ho nedostal,prý až následující týden bude předávačka,že toho mají moc.Tak se chci zeptat jesli můžu uplatňovat nějakou slevu,nebo tak něco....přece jenom by se měla smlouva dodržet ne??
Pozri si § 613 Zákona č. 40/1964 Sb.,( občanský zákoník), kde je uvedené, citujem:
"§ 613
Věci lze prodávat i na objednávku. Prodávající je povinen obstarat objednané zboží v dohodnuté lhůtě a není-li lhůta dohodnuta, ve lhůtě přiměřené okolnostem. Nestane-li se tak, objednatel je oprávněn od smlouvy odstoupit. Odstoupením objednatele od smlouvy není dotčeno jeho právo na náhradu škody."
Takže môžeš od zmluvy odstúpiť a žiadať aj náhradu škody (napr. ak si chcel auto používať ako taxikár a pod.)
V každom prípade by som tam narobil krik a oni ti tú zľavu radšej dajú ...
v podstate dve možnosti |
|
Back to top |
|
 |
majlou.x

Joined: 08 Mar 2008 Posts: 102 Location: Vysočina okr. Jihlava
|
Posted: Thu Jun 19, 2008 4:49 pm Post subject: Re: NESPLNENIE LEHOTY NA DODANIE TOVARU |
|
|
Manobb wrote: | majlou.x wrote: | Ahoj nevím,jestli to sem patří,ale mám do dnešního tj 15.06.2008 dne smlouvu na předání auta a ještě jsem ho nedostal,prý až následující týden bude předávačka,že toho mají moc.Tak se chci zeptat jesli můžu uplatňovat nějakou slevu,nebo tak něco....přece jenom by se měla smlouva dodržet ne??
Pozri si § 613 Zákona č. 40/1964 Sb.,( občanský zákoník), kde je uvedené, citujem:
"§ 613
Věci lze prodávat i na objednávku. Prodávající je povinen obstarat objednané zboží v dohodnuté lhůtě a není-li lhůta dohodnuta, ve lhůtě přiměřené okolnostem. Nestane-li se tak, objednatel je oprávněn od smlouvy odstoupit. Odstoupením objednatele od smlouvy není dotčeno jeho právo na náhradu škody."
Takže môžeš od zmluvy odstúpiť a žiadať aj náhradu škody (napr. ak si chcel auto používať ako taxikár a pod.)
V každom prípade by som tam narobil krik a oni ti tú zľavu radšej dajú ...
v podstate dve možnosti |
Díky zkusím stím něco udělat....pořád to auto ještě nemám prý příští týden v pondělí mi zavolají a domluvíme se na předání.....  |
|
Back to top |
|
 |
Majo74
|
Posted: Fri Jun 20, 2008 1:05 pm Post subject: |
|
|
Takže môj Fuzáč je už na konečne na značkách. Postrehol som jeden problémik: Signalizácia zapnutia smeroviek sa mi zdá byť príliš tichá a nevýrazná (aj keď je rádio na minimum). Sem - tam ich pozabudnem vypnúť najmä pri predbiehaní. Jasné, že je to aj o zvyku, ale aké s tým máte skúsenosti Vy? _________________ FF Flair X 1,4 Duratec Tango metalíza 4/2008 |
|
Back to top |
|
 |
Fraga

|
Posted: Fri Jun 20, 2008 1:11 pm Post subject: |
|
|
Väčšinou ich vypínam volantom a je to fakt zvyk... _________________ FF Flair X 1,6i Duratec 5/2008 Black Panther alias Čérna kočka |
|
Back to top |
|
 |
Gek

|
Posted: Fri Jun 20, 2008 1:20 pm Post subject: |
|
|
Fjůžník má jednu špičkovou věc. Při lehkém stisku blikací páčky, blikny třikrát zablikají. Jen třikrát. Je to supr na předjíždění nebo vyblikání chodců a kolistů. Pokud zapnu blikny natrvalo, motám volantem víc a tedy jak píše Fraga se vypnou automaticky. Asi tak. _________________ Pohodove kilometry bez šílencu a pamatujte " Festina lente "
FoFík 1,4 Duratec, Ebony + MP3. Hejbací zrcátka, ruční A/C. Barva Červená metla - Tango. Unor / 2008. Je nádherný, je milý a je prodaný. Už dělá radost jinde. |
|
Back to top |
|
 |
|