Ford Auto Web

Fusion Forum - Forum majitelov a priaznivcov auta Ford FUSION   |  Pozri si Ford Auto Web

FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   UsergroupsUsergroups   RegisterRegister 
 ProfileProfile   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages   Log inLog in 

Nove auto
Goto page Previous  1, 2, 3 ... 14, 15, 16 ... 35, 36, 37  Next

Post new topic   Reply to topic     Forum Index -> Nákup auta, servisy, vrakoviská
View previous topic :: View next topic  
Author Message
Gek

PostPosted: Tue Jul 15, 2008 10:11 pm    Post subject: Reply with quote

MyTB wrote:

Na co? No dve baterky jsou prece vice nez jedna Very Happy Very Happy

No a tři jsou víc jak dvě. Čtyři jsou víc jak tři a pak z toho mám elektromobil.
Stále to nevím. V takovém Transitu snad, ale na co v osobáku dvě baterky ???? Nikdy jsem je nepotřeboval, tak se tomu divím. Nějak nechápu.

FoFík 1,4 Duratec, Ebony + MP3. Hejbací zrcátka, ruční A/C. Barva Červená metla - Tango. Unor / 2008. Je nádherný, je milý a je prodaný. Už dělá radost jinde.
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website
duves

PostPosted: Wed Jul 16, 2008 6:10 am    Post subject: Reply with quote

Tak je. 2 aku nič neriešia. Nepojdem rychlejsie a s menšou spotrebou. Je to od veci. Žiadna pridaná hodnota.
MyTB

PostPosted: Wed Jul 16, 2008 8:22 am    Post subject: Reply with quote

duves wrote:
Tak je. 2 aku nič neriešia. Nepojdem rychlejsie a s menšou spotrebou. Je to od veci. Žiadna pridaná hodnota.

Jj, mas pravdu. To bych treba mohl vozit i dve rezervy, pro jistotu Very Happy
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail
sedlaq

PostPosted: Thu Jul 17, 2008 7:28 pm    Post subject: Reply with quote

K akčnímu modelu Ebony nyní přidali prodlouženou záruku 5 let, nebo 120 tis. km.
http://www.ford.cz/ie/currentpromotions/fus_promotions/fus_cpromo06_trend_viva/-/-/-/-
Back to top
nexter

PostPosted: Fri Jul 18, 2008 8:03 am    Post subject: Reply with quote

Auto som si objednal vo VIP auto Zilina ako zalohu som zaplatil 20 000 SK predajca povedal ze do 3 tyzdnov ho z Nemecka privezu tak som sa tesil ako maly chlapec nakolko je to moje prve auto a tie 3 tyzdne sa mi zdali ako rok Smile
Auto je vo vybave Flair X s motorom 1.4i 80Hp ktora obsahuje:
4xABG, ABS, klimu, CDradio, 15" Al disky, el. predne okna, el. zrkadla vo farbe karoserie, PP, central, imobilizer a ak ma este nieco napadne dopisem
to cele bolo za 369 000 SK + 13 000 za ciernu metalizu co bola moja jedina priplatkova vybava ak sa to da vybavou nazvat Very Happy
Kupovane bolo v 05/2008.
Predajca bol velmi solidny a korektny k auto som ako bonus dostal gumove koberceky a predne zasterky, chcel som este zadne ale to sa mi uz nepodarilo vykseftovat Smile

Jedine cim som ostal sokovany tak ked sme po vsetkych ukonoch: ukazka auta, vysvetlenie funkcii, podpisovanie papierov presli k uhrade ceny tak ja som vytiahol kartu a on mi na to ze tu sa kartou neda platit???
Som ostal mierne v soku lebo nechapem ci si to iba ja mysili ze po auto sa asi nechodi s hotovostou... Neviem si predstavit ist kupovat take Mondeo vo full vybave v hodnote 1mil. a prist tam s casch-om
Ale vyriesili sme aj to a to tak ze som sadol za ich comp a previedol som to cez IB na ich ucet...

Last edited by nexter on Fri Jul 18, 2008 8:13 am; edited 1 time in total
Back to top
View user's profile Send private message
duves

PostPosted: Fri Jul 18, 2008 9:19 am    Post subject: Reply with quote

nexter wrote:

... tak ja som vytiahol kartu a on mi na to ze tu sa kartou neda platit???
Som ostal mierne v soku lebo nechapem ci si to iba ja mysili ze po auto sa asi nechodi s hotovostou... .

S hotovostou nie, ale karty maju limit - ty nemas limit?. Či debetna karta, a zvlast kreditna ma urcite limit. Ja som platil prevodom na účet oproti vystavenej fakture.
nexter

PostPosted: Fri Jul 18, 2008 9:42 am    Post subject: Reply with quote

duves wrote:
S hotovostou nie, ale karty maju limit - ty nemas limit?. Či debetna karta, a zvlast kreditna ma urcite limit. Ja som platil prevodom na účet oproti vystavenej fakture.

Mam limit, ktory si mozem kedykolvek menit na akukolvek sumu
Takze nie som limitovany Very Happy
A predajca ocakaval ze budem mat hotovost podla toho ako sa vyjadril ked som mu ponukol ze mozem peniaze previest z uctu na ucet.:
Jeho reakcia bola asi v takomto zmysle, presne slova si uz nepamatam: No no ked sa to neda inak tak nech sa paci. A pustil ma k pocitacu.
A to sa mi nezda normalne aby clovek ktory si ide kupovat auto mal pri sebe hotovost.
duves

PostPosted: Fri Jul 18, 2008 10:06 am    Post subject: Reply with quote

nexter wrote:

A predajca ocakaval ze budem mat hotovost podla toho ako sa vyjadril ked som mu ponukol ze mozem peniaze previest z uctu na ucet.:
Jeho reakcia bola asi v takomto zmysle, presne slova si uz nepamatam: No no ked sa to neda inak tak nech sa paci. .

To sa fakt divim. Že hotovost. Sumu vyberu nad 200-300 tisic musis v banke dohodnut vopred. Riskujes, že ta okradnu.....je to nepopularny typ platby.

nexter wrote:

A pustil ma k pocitacu.
A to sa mi nezda normalne aby clovek ktory si ide kupovat auto mal pri sebe hotovost.

Je velkym rizikom chodit na svoj účet z cudzieho PC.
Code:
4. Iba na vlastnom počítači
Internet banking používajte iba na počítači ku ktorému nemá nikto iný prístup – ani peňaženku nikomu nepožičiavate. Nikdy nie v internetovej kaviarni, ale radšej ani v práci, kde hrozí, že s ním bude manipulovať aj niekto iný.

http://www.sbaonline.sk/sk/projekty/e-banking/
MyTB

PostPosted: Fri Jul 18, 2008 10:07 am    Post subject: Reply with quote

Tak to ja slozil akontaci 120.000,- cash na drevo.
Ale je pravda, ze jezdim ozbrojen Cool
Back to top
nexter

PostPosted: Fri Jul 18, 2008 2:23 pm    Post subject: Reply with quote

duves wrote:
Je velkym rizikom chodit na svoj účet z cudzieho PC.
kód:
4. Iba na vlastnom počítači
Internet banking používajte iba na počítači ku ktorému nemá nikto iný prístup – ani peňaženku nikomu nepožičiavate. Nikdy nie v internetovej kaviarni, ale radšej ani v práci, kde hrozí, že s ním bude manipulovať aj niekto iný.

Nezvyknem pouzivat cudzie PC pre pracu s IB, ale inak sa nedalo. Pre istotu som mu po pouziti vymazal Coocies, History a Temporary Internet Files takze som sa neobaval a navyse ked som mu este na daslom PC spojazdnoval tlaciaren tak som pochopil ze strach o to ze mi hackne ucet mat nemusim Very Happy
Ale ako si napisal co najmenej pouzivat cudzie PC respektive vobec. Uplny suhlas.
dulius
Site Admin

PostPosted: Fri Jul 18, 2008 5:22 pm    Post subject: Reply with quote

MyTB wrote:
Tak to ja slozil akontaci 120.000,- cash na drevo.
Ale je pravda, ze jezdim ozbrojen Cool

ja akontacia 260 000 Sk nadrevo pred 3 rokmi Very Happy

inak ohladom toho inet bankingu, zase to nie je take strasne ... ved meno a heslo nestaci ... mne osobne stale pride na mobil potvrdzovaci kod transakcie, ktory musim zadat
Majo74

PostPosted: Fri Jul 25, 2008 6:39 am    Post subject: Reply with quote

Nexter
V Žiline mám tie isté skúsenosti. Akurát som nedostal predné zásterky, kúpil som ich aj so zadnými. To za "odmenu", že som nešiel cez ich leasing. A to som sa pri objednávaní už zodvíhal, keď mi silou mocou chceli nanútiť ich leasingovku, aj keď som si zohnal niečo lepšie. Ale napokon poľavili.
jiri

PostPosted: Fri Jul 25, 2008 11:30 am    Post subject: Reply with quote

Majo74 wrote:
Nexter
V Žiline mám tie isté skúsenosti. Akurát som nedostal predné zásterky, kúpil som ich aj so zadnými. To za "odmenu", že som nešiel cez ich leasing. A to som sa pri objednávaní už zodvíhal, keď mi silou mocou chceli nanútiť ich leasingovku, aj keď som si zohnal niečo lepšie. Ale napokon poľavili.

Žilina je o.k. chtěli jen 20 tis. SK zálohu a pak jsem zbytek dovezl v hotovosti přes hranice bez problémů. Větší strach byl doma ve směnárně, že mi dají falešné slov.koruny. Jinak dali koberečky, a přední zástěrky zdarma. Výbava Rival X je jinak kompletní. Akorát jsem včas zapoměl vyměnit bezp. matice na AL discích, takže jsem včera doma na parkovišti přišel o všechny osmi paprskové kola Alu vč. pnematik 195/55 Continental Premium Contact. Teď tam mám 15 palců 190/60 Barum Bravuris, po těch už snad nepůjdou... Ta liknavost mě přišla na 16 tis. Kč, i když pojišťovna možná něco uzná na pojistku all risk Question
Back to top
nexter

PostPosted: Fri Jul 25, 2008 11:34 am    Post subject: Reply with quote

Majo74 wrote:
Nexter

Ty si platil v hotovosti alebo prevodom?

Este som zabudol ze som dostal "zadarmo" povinnu vybavu. Ale myslim si ze to davaju asi ku kazdemu autu automaticky.
ikoala

PostPosted: Fri Jul 25, 2008 3:05 pm    Post subject: Reply with quote

kdepak, mne za ni nauctovali rovnych 1000,- Kč
Post new topic   Reply to topic     Forum Index -> Nákup auta, servisy, vrakoviská All times are GMT + 1 Hour
Goto page Previous  1, 2, 3 ... 14, 15, 16 ... 35, 36, 37  Next
Page 15 of 37

Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum