View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
Gek

|
Posted: Tue Jul 15, 2008 10:11 pm Post subject: |
|
|
MyTB wrote: |
Na co? No dve baterky jsou prece vice nez jedna  |
No a tři jsou víc jak dvě. Čtyři jsou víc jak tři a pak z toho mám elektromobil.
Stále to nevím. V takovém Transitu snad, ale na co v osobáku dvě baterky ???? Nikdy jsem je nepotřeboval, tak se tomu divím. Nějak nechápu. _________________ Pohodove kilometry bez šílencu a pamatujte " Festina lente "
FoFík 1,4 Duratec, Ebony + MP3. Hejbací zrcátka, ruční A/C. Barva Červená metla - Tango. Unor / 2008. Je nádherný, je milý a je prodaný. Už dělá radost jinde. |
|
Back to top |
|
 |
duves

|
Posted: Wed Jul 16, 2008 6:10 am Post subject: |
|
|
Tak je. 2 aku nič neriešia. Nepojdem rychlejsie a s menšou spotrebou. Je to od veci. Žiadna pridaná hodnota. _________________ FoFu 1.4 Duratec 59 kW, RIVAL X, metaliza Tango
 |
|
Back to top |
|
 |
MyTB

|
Posted: Wed Jul 16, 2008 8:22 am Post subject: |
|
|
duves wrote: | Tak je. 2 aku nič neriešia. Nepojdem rychlejsie a s menšou spotrebou. Je to od veci. Žiadna pridaná hodnota. |
Jj, mas pravdu. To bych treba mohl vozit i dve rezervy, pro jistotu  _________________ Ford Fusion 1.4 59kW Ebony (2008-2010)
Ford C-Max 1.6 74kW Gen-X (2010-2015)
Ford Tourneo Courier 1.0 EcoBoost 74kW (2015) |
|
Back to top |
|
 |
sedlaq

|
|
Back to top |
|
 |
nexter

|
Posted: Fri Jul 18, 2008 8:03 am Post subject: |
|
|
Auto som si objednal vo VIP auto Zilina ako zalohu som zaplatil 20 000 SK predajca povedal ze do 3 tyzdnov ho z Nemecka privezu tak som sa tesil ako maly chlapec nakolko je to moje prve auto a tie 3 tyzdne sa mi zdali ako rok
Auto je vo vybave Flair X s motorom 1.4i 80Hp ktora obsahuje:
4xABG, ABS, klimu, CDradio, 15" Al disky, el. predne okna, el. zrkadla vo farbe karoserie, PP, central, imobilizer a ak ma este nieco napadne dopisem
to cele bolo za 369 000 SK + 13 000 za ciernu metalizu co bola moja jedina priplatkova vybava ak sa to da vybavou nazvat
Kupovane bolo v 05/2008.
Predajca bol velmi solidny a korektny k auto som ako bonus dostal gumove koberceky a predne zasterky, chcel som este zadne ale to sa mi uz nepodarilo vykseftovat
Jedine cim som ostal sokovany tak ked sme po vsetkych ukonoch: ukazka auta, vysvetlenie funkcii, podpisovanie papierov presli k uhrade ceny tak ja som vytiahol kartu a on mi na to ze tu sa kartou neda platit???
Som ostal mierne v soku lebo nechapem ci si to iba ja mysili ze po auto sa asi nechodi s hotovostou... Neviem si predstavit ist kupovat take Mondeo vo full vybave v hodnote 1mil. a prist tam s casch-om
Ale vyriesili sme aj to a to tak ze som sadol za ich comp a previedol som to cez IB na ich ucet... _________________ KIA cee'd, X. edition, Dark Gun, 1,4i 16V 100Hp CVVT, 02/2015
FUSION Flair X, Black Panther, 1.4i 16V 80Hp Duratec, 05/2008
Last edited by nexter on Fri Jul 18, 2008 8:13 am; edited 1 time in total |
|
Back to top |
|
 |
duves

|
Posted: Fri Jul 18, 2008 9:19 am Post subject: |
|
|
nexter wrote: |
... tak ja som vytiahol kartu a on mi na to ze tu sa kartou neda platit???
Som ostal mierne v soku lebo nechapem ci si to iba ja mysili ze po auto sa asi nechodi s hotovostou... . |
S hotovostou nie, ale karty maju limit - ty nemas limit?. Či debetna karta, a zvlast kreditna ma urcite limit. Ja som platil prevodom na účet oproti vystavenej fakture. _________________ FoFu 1.4 Duratec 59 kW, RIVAL X, metaliza Tango
 |
|
Back to top |
|
 |
nexter

|
Posted: Fri Jul 18, 2008 9:42 am Post subject: |
|
|
duves wrote: | S hotovostou nie, ale karty maju limit - ty nemas limit?. Či debetna karta, a zvlast kreditna ma urcite limit. Ja som platil prevodom na účet oproti vystavenej fakture. |
Mam limit, ktory si mozem kedykolvek menit na akukolvek sumu
Takze nie som limitovany
A predajca ocakaval ze budem mat hotovost podla toho ako sa vyjadril ked som mu ponukol ze mozem peniaze previest z uctu na ucet.:
Jeho reakcia bola asi v takomto zmysle, presne slova si uz nepamatam: No no ked sa to neda inak tak nech sa paci. A pustil ma k pocitacu.
A to sa mi nezda normalne aby clovek ktory si ide kupovat auto mal pri sebe hotovost. _________________ KIA cee'd, X. edition, Dark Gun, 1,4i 16V 100Hp CVVT, 02/2015
FUSION Flair X, Black Panther, 1.4i 16V 80Hp Duratec, 05/2008 |
|
Back to top |
|
 |
duves

|
Posted: Fri Jul 18, 2008 10:06 am Post subject: |
|
|
A predajca ocakaval ze budem mat hotovost podla toho ako sa vyjadril ked som mu ponukol ze mozem peniaze previest z uctu na ucet.:
Jeho reakcia bola asi v takomto zmysle, presne slova si uz nepamatam: No no ked sa to neda inak tak nech sa paci. . |
To sa fakt divim. Že hotovost. Sumu vyberu nad 200-300 tisic musis v banke dohodnut vopred. Riskujes, že ta okradnu.....je to nepopularny typ platby.
A pustil ma k pocitacu.
A to sa mi nezda normalne aby clovek ktory si ide kupovat auto mal pri sebe hotovost. |
Je velkym rizikom chodit na svoj účet z cudzieho PC.
Code: | 4. Iba na vlastnom počítači
Internet banking používajte iba na počítači ku ktorému nemá nikto iný prístup – ani peňaženku nikomu nepožičiavate. Nikdy nie v internetovej kaviarni, ale radšej ani v práci, kde hrozí, že s ním bude manipulovať aj niekto iný. |
http://www.sbaonline.sk/sk/projekty/e-banking/ _________________ FoFu 1.4 Duratec 59 kW, RIVAL X, metaliza Tango
 |
|
Back to top |
|
 |
MyTB

|
Posted: Fri Jul 18, 2008 10:07 am Post subject: |
|
|
Tak to ja slozil akontaci 120.000,- cash na drevo.
Ale je pravda, ze jezdim ozbrojen  _________________ Ford Fusion 1.4 59kW Ebony (2008-2010)
Ford C-Max 1.6 74kW Gen-X (2010-2015)
Ford Tourneo Courier 1.0 EcoBoost 74kW (2015) |
|
Back to top |
|
 |
nexter

|
Posted: Fri Jul 18, 2008 2:23 pm Post subject: |
|
|
duves wrote: | Je velkym rizikom chodit na svoj účet z cudzieho PC.
kód:
4. Iba na vlastnom počítači
Internet banking používajte iba na počítači ku ktorému nemá nikto iný prístup – ani peňaženku nikomu nepožičiavate. Nikdy nie v internetovej kaviarni, ale radšej ani v práci, kde hrozí, že s ním bude manipulovať aj niekto iný.
|
Nezvyknem pouzivat cudzie PC pre pracu s IB, ale inak sa nedalo. Pre istotu som mu po pouziti vymazal Coocies, History a Temporary Internet Files takze som sa neobaval a navyse ked som mu este na daslom PC spojazdnoval tlaciaren tak som pochopil ze strach o to ze mi hackne ucet mat nemusim
Ale ako si napisal co najmenej pouzivat cudzie PC respektive vobec. Uplny suhlas. _________________ KIA cee'd, X. edition, Dark Gun, 1,4i 16V 100Hp CVVT, 02/2015
|
Back to top |
|
 |
dulius Site Admin

|
Posted: Fri Jul 18, 2008 5:22 pm Post subject: |
|
|
MyTB wrote: | Tak to ja slozil akontaci 120.000,- cash na drevo.
Ale je pravda, ze jezdim ozbrojen  |
ja akontacia 260 000 Sk nadrevo pred 3 rokmi
inak ohladom toho inet bankingu, zase to nie je take strasne ... ved meno a heslo nestaci ... mne osobne stale pride na mobil potvrdzovaci kod transakcie, ktory musim zadat _________________ admin Fusion webu |
|
Back to top |
|
 |
Majo74
|
Posted: Fri Jul 25, 2008 6:39 am Post subject: |
|
|
Nexter
V Žiline mám tie isté skúsenosti. Akurát som nedostal predné zásterky, kúpil som ich aj so zadnými. To za "odmenu", že som nešiel cez ich leasing. A to som sa pri objednávaní už zodvíhal, keď mi silou mocou chceli nanútiť ich leasingovku, aj keď som si zohnal niečo lepšie. Ale napokon poľavili. _________________ FF Flair X 1,4 Duratec Tango metalíza 4/2008 |
|
Back to top |
|
 |
jiri
|
Posted: Fri Jul 25, 2008 11:30 am Post subject: |
|
|
Majo74 wrote: | Nexter
V Žiline mám tie isté skúsenosti. Akurát som nedostal predné zásterky, kúpil som ich aj so zadnými. To za "odmenu", že som nešiel cez ich leasing. A to som sa pri objednávaní už zodvíhal, keď mi silou mocou chceli nanútiť ich leasingovku, aj keď som si zohnal niečo lepšie. Ale napokon poľavili. |
Žilina je o.k. chtěli jen 20 tis. SK zálohu a pak jsem zbytek dovezl v hotovosti přes hranice bez problémů. Větší strach byl doma ve směnárně, že mi dají falešné slov.koruny. Jinak dali koberečky, a přední zástěrky zdarma. Výbava Rival X je jinak kompletní. Akorát jsem včas zapoměl vyměnit bezp. matice na AL discích, takže jsem včera doma na parkovišti přišel o všechny osmi paprskové kola Alu vč. pnematik 195/55 Continental Premium Contact. Teď tam mám 15 palců 190/60 Barum Bravuris, po těch už snad nepůjdou... Ta liknavost mě přišla na 16 tis. Kč, i když pojišťovna možná něco uzná na pojistku all risk  |
|
Back to top |
|
 |
nexter

|
Posted: Fri Jul 25, 2008 11:34 am Post subject: |
|
|
Majo74 wrote: | Nexter
V Žiline mám tie isté skúsenosti. Akurát som nedostal predné zásterky, kúpil som ich aj so zadnými. To za "odmenu", že som nešiel cez ich leasing. A to som sa pri objednávaní už zodvíhal, keď mi silou mocou chceli nanútiť ich leasingovku, aj keď som si zohnal niečo lepšie. Ale napokon poľavili.
|
Ty si platil v hotovosti alebo prevodom?
Este som zabudol ze som dostal "zadarmo" povinnu vybavu. Ale myslim si ze to davaju asi ku kazdemu autu automaticky. _________________ KIA cee'd, X. edition, Dark Gun, 1,4i 16V 100Hp CVVT, 02/2015
|
Back to top |
|
 |
ikoala

|
Posted: Fri Jul 25, 2008 3:05 pm Post subject: |
|
|
kdepak, mne za ni nauctovali rovnych 1000,- Kč _________________ Ford Fusion Ebony, 1.4, 07/07 |
|
Back to top |
|
 |
|