Ford Auto Web

Fusion Forum - Forum majitelov a priaznivcov auta Ford FUSION   |  Pozri si Ford Auto Web

FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   UsergroupsUsergroups   RegisterRegister 
 ProfileProfile   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages   Log inLog in 

Kontrolky Fusion 2003
Goto page Previous  1, 2, 3

Post new topic   Reply to topic     Forum Index -> Elektroinstalacia, elektronika
View previous topic :: View next topic  
Author Message
SEKYC

PostPosted: Tue Jun 21, 2011 10:03 pm    Post subject: Reply with quote

hanýsek starší wrote:
SEKYC wrote:
Robbert tebe zaskočil tím "učeným" povídáním Hanýsek starší co,no mě taky Laughing Laughing a tak se pomalu loučím s mlhovkama Crying or Very sad a asi příští měsíc na to vlítnu s bráchou abych to měl do dovolený hotový. Jestli tam máš ten modul a funguje jak píšeš tak bych to neřešil,já to chci proto že zapomínám rozsvěcet-manželka má jako ty taky modul a moje předchozí auto mělo taky automatiku a já ted nesvítím Laughing Laughing

A co bylo myšleno tím "učeným" povídáním??? Sad Sad Sad
To že se snažím vyvarovat nesprávným umístěním LED světel problémům s policajtama případně na STK??? Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad
Pak tady nemusíme nad ničím příště diskutovat. Exclamation Exclamation Exclamation
Ale ne takhle jsem to nemyslel,omlouvám se Embarassed Embarassed je dobře že to tu diskutujem aby jsme předešli pokutám a vyhození z STK atd.To byla jen taková Laughing Laughing asi mě ovlivnilo to tvoje přízvisko starší jako učenec no a pěkně si o tom psal tak jsem si na tebe vzpoměl tak ještě jednou promin Embarassed .
Robbert

PostPosted: Wed Jun 22, 2011 7:25 am    Post subject: Reply with quote

hanýsku, nerozčiluj se. Nemyslel jsem to zle. Wink

Jen jsem nikdy neřešil nějaký ten úhel. Umístění ano, ale ty úhly vůbec. A je pravda, že mlhovky nedám. A na druhou stranu nenašel jsem světla do těch výřezů, nicméně uvažuji i za cenu ne úplného respektování předpisů použít tam LED, které jsou.

Tak se nezlob, no, fakt to nebyla rýpačka spíše povzdechnutí, že to je těžší než se zdá.
F Edge TDCi, r.v. 2019
F Kuga, r.v. 2010
F Fusion 1,4
---------------------
EX:F Mondeo Kombi r.v. 2009
F Mondeo 2002,
Škoda Superb 1,9 TDi, 2003
Back to top
View user's profile Send private message
hanýsek starší

PostPosted: Thu Jun 23, 2011 5:54 pm    Post subject: Reply with quote

A to si myslíte, že jsem nějaký "urážlivka"??? Very Happy Very Happy Very Happy
V dnes a denním životě musí člověk "zkousnout" úplně jiné věci. Exclamation Exclamation Exclamation
Spíše mne mrzí, že celé toto fórum čím dál tím více zklouzává do pouhé diskuze, místo aby jsme tady řešili nějaké podnětné rady nebo technické vychytávky Sad Sad Sad .
Snad se to časem zlepší, i když si osobně myslím, že s příbývajícím stářím FoFíka začne jeho příznivců ubývat. Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad
Ale takový je život.
Back to top
View user's profile Send private message
dulius
Site Admin

PostPosted: Thu Jun 23, 2011 7:32 pm    Post subject: Reply with quote

hanýsek starší wrote:

Spíše mne mrzí, že celé toto fórum čím dál tím více zklouzává do pouhé diskuze, místo aby jsme tady řešili nějaké podnětné rady nebo technické vychytávky Sad Sad Sad .
Snad se to časem zlepší, i když si osobně myslím, že s příbývajícím stářím FoFíka začne jeho příznivců ubývat. Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad
Ale takový je život.

ale neblazni ... ved tu na webe sa prebralo snad uz vsetko ... kopec zaujimavosti a dobrych informacii tu najdes, rozne navody, dokumentacia, atd. atd.
Post new topic   Reply to topic     Forum Index -> Elektroinstalacia, elektronika All times are GMT + 1 Hour
Goto page Previous  1, 2, 3
Page 3 of 3

Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum