View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
Yardas

|
Posted: Tue Jul 08, 2014 1:15 pm Post subject: |
|
|
fusik wrote: |
ahoj Dulius, poslal jsem ti už 4 maily s fotkami, ale všechny se mi vratili, že je to nedoručitelné?? funguje ti ten e-mail: adminfusionwebu@gmail.com |
Pošli to Duliusovi přes www.uschovna.cz. Na první řádek dej Duliusovu emailovou adresu , kterou má v obálce u svých příspěvků. Pak zadáš vložit fotky , kde je máš uloženy ve svým PC.
Posílání fotek emailem je omezen velikostí dat. Přes úschovnu bez problémů. _________________ Ford Fusion Ebony 1,4 Duratec (1/2009) modrá metalíza
http://fusion.fordclubs.org/nase4.html |
|
Back to top |
|
 |
fusik

|
Posted: Tue Jul 08, 2014 1:42 pm Post subject: |
|
|
Yardas wrote: | fusik wrote: |
ahoj Dulius, poslal jsem ti už 4 maily s fotkami, ale všechny se mi vratili, že je to nedoručitelné?? funguje ti ten e-mail: adminfusionwebu@gmail.com |
Pošli to Duliusovi přes www.uschovna.cz. Na první řádek dej Duliusovu emailovou adresu , kterou má v obálce u svých příspěvků. Pak zadáš vložit fotky , kde je máš uloženy ve svým PC.
Posílání fotek emailem je omezen velikostí dat. Přes úschovnu bez problémů. |
ja mu to poslal přes uložto, zabalený soubor do "rar", ale vrači se mi mail, že nelze doručit.... Zkusím poslat ještě na ten soukromý mail.... _________________ Fusion 1.6 TDCI,Jeans Blue,2005,Xenony,AutoChip,Disky16-TOORA chrom,UniroyalRainSport2,205/50 R16,Audio Pioneer,6repro,Bruxafol,2xvýfuk UlterSport,Chrompaket OmsaLine,zrcatkaazadni světla NewFusion,chrom-Hagusy,maskaazadní nárazník kopie MondeoS. |
|
Back to top |
|
 |
dulius Site Admin

|
Posted: Tue Jul 08, 2014 7:56 pm Post subject: |
|
|
adminfusionwebu@gmail.com funguje
ale vacsie emaily naozaj lepsie cez nejaku uschovnu  _________________ admin Fusion webu |
|
Back to top |
|
 |
fusik

|
Posted: Tue Jul 08, 2014 9:06 pm Post subject: |
|
|
dulius wrote: | adminfusionwebu@gmail.com funguje
ale vacsie emaily naozaj lepsie cez nejaku uschovnu  |
Však ja to poslal přes uložto.cz jako zabalený rar. Mail je prazdny, má minimální velikost textu. Piše to je tam ochrana proti spam a nedoručí ti to.
The mail system
<adminfusionwebu>: host gmail-smtp-in.l.google.com[173.194.66.26]
said: 550-5.7.1 [217.30.79.57 12] Our system has detected that this
message is 550-5.7.1 likely unsolicited mail. To reduce the amount of spam
sent to Gmail, 550-5.7.1 this message has been blocked. Please visit
550-5.7.1 http://support.google.com/mail/bin/answer.py?hl=en&answer=188131 _________________ Fusion 1.6 TDCI,Jeans Blue,2005,Xenony,AutoChip,Disky16-TOORA chrom,UniroyalRainSport2,205/50 R16,Audio Pioneer,6repro,Bruxafol,2xvýfuk UlterSport,Chrompaket OmsaLine,zrcatkaazadni světla NewFusion,chrom-Hagusy,maskaazadní nárazník kopie MondeoS. |
|
Back to top |
|
 |
dulius Site Admin

|
Posted: Tue Jul 08, 2014 9:51 pm Post subject: |
|
|
skor to bolo zablokovane na Tvojej strane, nie na mojej
naozaj neviem kde je problem, skus to poslat napr na dulius@centrum.sk
(teraz som si na ten email poslal z ineho emailu nieco a v pohode doslo ...) _________________ admin Fusion webu |
|
Back to top |
|
 |
Gek

|
Posted: Wed Jul 09, 2014 7:18 am Post subject: |
|
|
Moje fotky došly ?? _________________ Pohodove kilometry bez šílencu a pamatujte " Festina lente "
FoFík 1,4 Duratec, Ebony + MP3. Hejbací zrcátka, ruční A/C. Barva Červená metla - Tango. Unor / 2008. Je nádherný, je milý a je prodaný. Už dělá radost jinde. |
|
Back to top |
|
 |
dulius Site Admin

|
Posted: Wed Jul 09, 2014 4:46 pm Post subject: |
|
|
Gek wrote: | Moje fotky došly ?? |
z akeho emailu si posielal ? _________________ admin Fusion webu |
|
Back to top |
|
 |
Gek

|
Posted: Wed Jul 09, 2014 7:22 pm Post subject: |
|
|
z.h......a&seznam.cz _________________ Pohodove kilometry bez šílencu a pamatujte " Festina lente "
FoFík 1,4 Duratec, Ebony + MP3. Hejbací zrcátka, ruční A/C. Barva Červená metla - Tango. Unor / 2008. Je nádherný, je milý a je prodaný. Už dělá radost jinde. |
|
Back to top |
|
 |
dulius Site Admin

|
Posted: Wed Jul 09, 2014 7:55 pm Post subject: |
|
|
yo, 3 fotky dosli
pockam par dni, potom dam fotky dokopy a zavesim niekde na web v galerii _________________ admin Fusion webu |
|
Back to top |
|
 |
|