Ford Auto Web

Fusion Forum - Forum majitelov a priaznivcov auta Ford FUSION   |  Pozri si Ford Auto Web

FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   UsergroupsUsergroups   RegisterRegister 
 ProfileProfile   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages   Log inLog in 

vnitrni (vnutorne) osvetleni auta

Post new topic   Reply to topic     Forum Index -> Elektroinstalacia, elektronika
View previous topic :: View next topic  
Author Message
scorsese

PostPosted: Sun Aug 05, 2007 3:51 pm    Post subject: vnitrni (vnutorne) osvetleni auta Reply with quote

Tak jsem mel moznost vyzkouset jak funguje vypinani vnitrniho osvetleni, osvetleni kufru a radia. Doted jsem si na to nevzpomnel a pritom jsem to na minulem aute se svagrem zkousel.
Byli jsme vcera kempovat a on na svem, taky novem aute (VW Caddy) otevrel zadní pate dvere a mne napadlo se ho zeptat, jestli mu taky po urcite dobe (stejne jako drive na fabii), vypina osvetleni kufru. Zkusili jsme to a jemu to na Caddy vypnulo asi po 15.min a mne nic, ale po pul hodince to vypnulo taky, takze parada, funguje to taky Laughing
Nejdrive vypne vnitrni osvetleni interieru, potom kufru a nakonec se vypne i radio. Fakt dobry, nemusim se bat, ze se vybije baterka...
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail
Miky21

PostPosted: Tue Feb 26, 2008 8:24 pm    Post subject: Reply with quote

Ahoj,kdyz mi nebezi motor a zapnu radio,objevi se ,, 1 HOUR " coz znamena,ze se po hodine,kdyz nenastartuju,vypne.A i s radiem se vypne osvetleni jak uvnitr tak i v kufru.S kufrem je to stejny,kdyz ho necham oteveny,tak se kolem pul hodinky vypne svetlo uvnitr i venku
ichta

PostPosted: Wed Feb 27, 2008 9:06 am    Post subject: Reply with quote

Nevim,teda proc se tomu divis,prodejce te ma seznamit s temito detaily,jako kdy se co vypne a co se muze stat pri zabouchnuti dveri..... Ma to v protokolu u predani vozu. Vlastne se vypina po case vse krome vyhrivani oken,ale to zas funguje jen pri zaplem motoru Smile
ocean

PostPosted: Wed Apr 02, 2008 8:19 pm    Post subject: Reply with quote

...ichta: a co se muze stat pri zabouchnuti dveri.....
Idea
myslíš na niečo konkrétne alebo zlepšovák, čo robiť pro zabuchnutí?
Back to top
View user's profile Send private message
nrgpostsk

PostPosted: Sat May 02, 2009 11:51 pm    Post subject: Reply with quote

No ja mam Fusion od 10/2007? a mne sa nevypina 12V zasuvka. Uz mi to 2 krat vybilo akumulator. Este ze som si hned k novemu autu kupil aj sadu start kablov.

Moze mi niekto zvas pozriet ci sa mu vypina zasuvka na zapalovac?

Vdaka
Back to top
sedlaq

PostPosted: Sun May 03, 2009 6:29 am    Post subject: Reply with quote

nrgpostsk wrote:
No ja mam Fusion od 10/2007? a mne sa nevypina 12V zasuvka. Uz mi to 2 krat vybilo akumulator. Este ze som si hned k novemu autu kupil aj sadu start kablov.

Moze mi niekto zvas pozriet ci sa mu vypina zasuvka na zapalovac?

Vdaka

V zásuvce je šťáva pořád, i když vypneš klíček. Pokud v ní není zapnutý žádný spotřebič, ani zatlačený zapalovač, nemá co vybíjet akumulátor.
Back to top
King24

PostPosted: Sun May 03, 2009 5:20 pm    Post subject: vybíjanie Reply with quote

Ako písal sedlaq ..:
Pokud v ní není zapnutý žádný spotřebič, ani zatlačený zapalovač, nemá co vybíjet akumulátor.

Nič si si nepridával do auta sám ?
Bolo by rozumné zbehnúť do dielne a premerať dobíjanie a aj ked sa vypne auto ...niekde ti to musi odoberať prúd...
aj imobilizér,cetnrál, rádio..su veci ktoré odoberajú prúd aj ked pomaly ale ked sa s autom nejazdí...príp. len krátke trate ...hlavne teraz ked sa musi stále svietiť tak sa bateria sa nestihne dostatočne dobiť ...
nrgpostsk

PostPosted: Mon May 04, 2009 7:20 am    Post subject: Reply with quote

Zabudol som napisat ze problem vybijania je v mojej termostatickej vyhrievacej poduske. Ona po nahriati na teplotu sama vypne a vacsinou si na nu nespomeniem, a zabudnem ju vypnut. V Corse som to mal automaticky vypinanu zasuvku. Samozrejme je chyba na mojej strane. Len som chcel vediet ked uz mysleli na vo FORD-e na vypinanie svetiel a vsetkeho mozneho ci nahodou nemysleli aj na pristrojovu zasuvku 12V. Ale ako pisete ani Vam nevypina. Tak budem musiet nieco vymysliet ale az po zaruke.

Stym dobijanim to nieje az take zle. Ked som naposledy vybil baterku tak som nastartoval cez kable od kamosa. Nastartovane bolo 10 min presiel som asi 2 km z rozsvietenymi svetlami a zastal v obchode na nakup. vonku -10. Po 20 min nakupe som prisiel do auta a vpohode nastartoval. tzn ze 10 min stacilo na obnovenie kapacity baterrky pre minimalne dalsie nastartovanie. Ak by bola baterka stara mozno by to nestacilo.
Back to top
sedlaq

PostPosted: Mon May 04, 2009 2:13 pm    Post subject: Reply with quote

nrgpostsk pořiď si ochranu proti vybití baterie (dá se dokoupit k autoledničce) a přes tuto ochranu napájej podušku.
http://shop.mulac.cz/store/goodsdetail.asp?strGoodsID=podu
Back to top
nrgpostsk

PostPosted: Mon May 04, 2009 3:53 pm    Post subject: Reply with quote

Toto som potreboval. Diky. Ked som nieco take hladal google mlcal. A ani taky napad ma nenapadol. Idem skusit ci posiela aj na sk.
Back to top
Post new topic   Reply to topic     Forum Index -> Elektroinstalacia, elektronika All times are GMT + 1 Hour
Page 1 of 1

Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum