View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
fusik

|
Posted: Sun Oct 26, 2008 8:11 pm Post subject: Prodam ochrannou gumovo-plastovou vanu do kufru pro Fusion |
|
|
Prodam v létě kupovanou ochrannou vanu do zavazadlového prostoru se zvýšenym okrajem a proti skluzovou vrstvou uprostřed. Velmi prakticke, hlavně před zimou.
Je to přesný tvar kufru Fusiona, vyzkoušeno.
Původni cena 899 Kč.
Nyni 450 Kč + případna doprava Praha a blizke okoli zdarma, dál + poštovne a balné.
Jsem z Prahy, takže Praha a blízke okoli neni problem se kdykoliv sejit a předat osobně. Pokud je to dál, musím to poslát poštou (je to decela velký kus i když se sroluje)
Diky. Fusik _________________ Fusion 1.6 TDCI,Jeans Blue,2005,Xenony,AutoChip,Disky16-TOORA chrom,UniroyalRainSport2,205/50 R16,Audio Pioneer,6repro,Bruxafol,2xvýfuk UlterSport,Chrompaket OmsaLine,zrcatkaazadni světla NewFusion,chrom-Hagusy,maskaazadní nárazník kopie MondeoS. |
|
Back to top |
|
 |
fusik

|
Posted: Mon Oct 27, 2008 8:59 am Post subject: Re: Prodam ochrannou gumovo-plastovou vanu do kufru pro Fusi |
|
|
VANA UŽ JE PRODANA, DIKY MOC!
FUSIK _________________ Fusion 1.6 TDCI,Jeans Blue,2005,Xenony,AutoChip,Disky16-TOORA chrom,UniroyalRainSport2,205/50 R16,Audio Pioneer,6repro,Bruxafol,2xvýfuk UlterSport,Chrompaket OmsaLine,zrcatkaazadni světla NewFusion,chrom-Hagusy,maskaazadní nárazník kopie MondeoS. |
|
Back to top |
|
 |
Jacques
|
Posted: Thu Aug 20, 2009 12:59 pm Post subject: |
|
|
Chtěl bych se tě zeptat odkud jsi ji kupoval, já koupil origoš za 1130Kč a moc tam nepasovala tak jsem jí vrátil... _________________ Fusion 07/2009 Spa |
|
Back to top |
|
 |
fusik

|
Posted: Thu Aug 20, 2009 2:53 pm Post subject: |
|
|
Jacques wrote: | Chtěl bych se tě zeptat odkud jsi ji kupoval, já koupil origoš za 1130Kč a moc tam nepasovala tak jsem jí vrátil... |
Kupoval jsem ji v autodoplnkach, ale jako dokonale na mm taky nepasovala, jestli myslíš tohle.
Měj jsem i originál od Fordu, ta sedi stejně jako neoriginal, ale má nižší okraje a vzádu nezakrýva mezeru mezi sedačkami a dnem kufru. Takže za ty prachy to nechapu kterej voool to zase nedomyslel v tom Fordu.
Ale zkus třeba tady, mam od nich i potahy a sněhové řetězy:
http://velcar.cz/kufrove-vany.php
Jinák Neorigo vanu do kufru Fusiona už seženeš v každých lepších autodoplnkach.
Ahoj _________________ Fusion 1.6 TDCI,Jeans Blue,2005,Xenony,AutoChip,Disky16-TOORA chrom,UniroyalRainSport2,205/50 R16,Audio Pioneer,6repro,Bruxafol,2xvýfuk UlterSport,Chrompaket OmsaLine,zrcatkaazadni světla NewFusion,chrom-Hagusy,maskaazadní nárazník kopie MondeoS. |
|
Back to top |
|
 |
worazim

|
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum
|