View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
Gil

|
Posted: Wed Jan 20, 2010 1:53 pm Post subject: Oprava laku pomocí zázračného Fix It Pro |
|
|
Konkrétní zkušenost pro lidi co by chtěli vyzkoušet stejně jako já
http://www.youtube.com/watch?v=bR0Jjp2SoFE
Vzhledem k tomu, že se na autě v rodině vyskytlo větší množství ťukanců a drobných poškození laku tak jsem na aukru koupil "zázračný" Fix It Pro viz odkaz na youtube
Bohužel výsledek je stejný jako u ostatních "telešopů"
Málo muziky za moc peněz. Dle videa by měl tento přípravek zamaskovat skoro vše. Samozřejmě tomu tak není a slouží dobře pouze u poškození vrchní vrstvy laku. Pokud je vidět základovka tak to kupodivu nefunguje tak jak na videu
Klasický bezbarvý lak si s tím poradí úplně stejně akorát je většinou hustší a vytvoří při drobných opravách bouli což Fix ItPro ne.
Závěr je tudíž - vyhozené peníze _________________ Fusion 2008 1,4 Duratec Ebony ve vecnych lovistich |
|
Back to top |
|
 |
ikoala

|
Posted: Wed Jan 20, 2010 5:09 pm Post subject: |
|
|
tohle se tady uz myslim nekde resilo, ja mel auto obtahle klicem, koupil jsem si za cca 250 u forda presne tu barvu dle VIN na Fusiona, dostanes v tom 2 lahvicky, jednu s barvou, druhou s bezbarvym krycim lakem a s dratkem na obrouseni
zazracne to neni, z nekterych uhlu to videt neni vubec, z nekterych jo, ale je to mozna tim, ze vim, ze tam ta ryha byla... _________________ Ford Fusion Ebony, 1.4, 07/07 |
|
Back to top |
|
 |
Ivašek a spol.

Joined: 29 Mar 2008 Posts: 3292 Location: Dětmarovice, okres Karviná
|
Posted: Wed Jan 20, 2010 5:57 pm Post subject: Re: Oprava laku pomocí zázračného Fix It Pro |
|
|
Gil wrote: |
Závěr je tudíž - vyhozené peníze |
To se dalo od toho čekat
Tenhle závěr sem si myslel hned jak sem začal číst tvůj příspěvek  _________________ Ford Fusion "4x4" EBONY, Blue Ocean, 1.4 Duratec, Comfort X, PP, fólie, 3/2008
http://picasaweb.google.sk/Ivasekaspol/FordFusion# |
|
Back to top |
|
 |
zdenal8

|
Posted: Wed Jan 20, 2010 8:16 pm Post subject: |
|
|
No možná kdyby se tu Gil zeptal, než to pořídil, tak ušetřil peníze. _________________ Tourneo Courier 1,0 EcoBoost Deep Impact
Fusion 1,4 Duratec 05/2008 Panther black - dříč na stavbě
Fiesta 1,25 Duratec 3/2011 Squeeze po totálce jako nová
www.fordfans.cz |
|
Back to top |
|
 |
Gil

|
Posted: Wed Jan 20, 2010 9:14 pm Post subject: |
|
|
Jojo, líná huba prachy v pérdeli.  _________________ Fusion 2008 1,4 Duratec Ebony ve vecnych lovistich |
|
Back to top |
|
 |
nexter

|
Posted: Thu Jan 21, 2010 9:55 am Post subject: |
|
|
Kazdopadne vdaka ze si sa podelil o skusenost... Poviem pravdu aj mne to vrtalo hlavou ako to asi funguje, no sposob predaja "teleshop" mi hovoril ze to nebude ziadny zazrak... _________________ KIA cee'd, X. edition, Dark Gun, 1,4i 16V 100Hp CVVT, 02/2015
FUSION Flair X, Black Panther, 1.4i 16V 80Hp Duratec, 05/2008 |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum
|