IvoshLT
|
Posted: Wed Feb 24, 2010 12:37 pm Post subject: Prodám mou Fiestu 1.4 TDCi |
|
|
Zdravím všechny,
vím, že to sem nepatří, ale nemůžu nikde narazit na forum majitelů Forda Fiesty, tak to zkusím taky.
V nejbližší době mám dostat služební auto a mít doma 2 auta je pro mě trochu luxus, takže chtě nechtě Fiestička bude muset jít z domu
Přejdu rovnou k věci: Je to Fiesta 1.4 TDCi model 2005, do provozu 12/2004, stříbrná met., 3-dv., mnou osobně dovezená z Německa po 1. majiteli. V SRN se pohybovala z 80% po dálnicích a celkem najezdila 155000 km. Já ji mám necelý rok a stačil jsem ujet přibližně 10 000km.
Výbava bude asi ta nejnižší - 4x airbag, servo, ABS, immobilizér, dělená zadní sedačka. Byla bez rádia, takže jsem si sehnat a namontoval originál Ford. Auto stojí na 14" kolech s novým zimním obutím (najeto asi 3000 km).
Důležitá je asi informace o provedeném servise. Hned po dovozu jsem nechal vyměnit všechny filtry, náplně a hlavně jsem nechal udělat komplet rozvody, tj. řemeny, kladky, vodní pumpa - díly originál Ford. Fiesta špatně táhla, diagnostika ukázala závadu na váze vzduchu, takže je tam nová. Ještě jsem nechal vyměnit termostat a asi před 200 km jsem nechal vyměnit žhaviče - žádné levné zmetky, ale kvalitní NGK. Mechanik kontroloval ty původní a jsou prý v pořádku, takže je přidám jako náhradní.
Fotky pošlu případným zájemcům na mail.
Cena: ??? Byl bych rád, kdyby případný zájemce ocenil fakt, že na auto se nemusí nějakou chvíli sáhnout co se týče servisních zásahů. Do servisu jsem dal asi 20 000. Mám k tomu doklady, ještě běží záruka. Původně jsem ji kupoval pro sebe a ne proto, aby mi stála v garáži, ale aby jezdila - takže proto ten kompletní servis.
Předem díky za Vaše nabídky  |
|
zdenal8

|
Posted: Wed Feb 24, 2010 7:05 pm Post subject: |
|
|
Můžeš to dát klidně sem http://www.fordfans.cz/phpbb3/index.php Jsou tu majitelé různých fordů. _________________ Tourneo Courier 1,0 EcoBoost Deep Impact
Fusion 1,4 Duratec 05/2008 Panther black - dříč na stavbě
Fiesta 1,25 Duratec 3/2011 Squeeze po totálce jako nová
www.fordfans.cz |
|