| View previous topic :: View next topic |
| Author |
Message |
dulius Site Admin

|
|
| Back to top |
|
 |
vls

|
Posted: Tue Jul 27, 2010 10:32 am Post subject: |
|
|
typicky Ficovsky clanok.
nie je v nom original vyjadrenia ministra, ani link na originalne vyjadrenie, aby som si mohol spravit vlastny usudok.
namiesto toho srdcervuce samonasieracie vylevy komentujucich.
Daj mi akekolvek vyjadrenie kohokolvek a napisem za 10 minut taky komentar zhovadujuci autora vyroku, ze sa vsetci rozplacu... _________________ Toyota Corolla 1.8 Hybrid 122 k, e‐CVT comfort Style Tech, Celestine grey
Suzuki SX4 Scross 2WD, 1.0 Premium 6AT, sphere blue pearl
Peugeot 3008 1.6VTi Active, red rubis
VW Golf Plus 1,4 Trendline, red tornado
Ford Fusion 1,25 Rival, colorado red |
|
| Back to top |
|
 |
vls

|
Posted: Tue Jul 27, 2010 11:05 am Post subject: |
|
|
v originalnom clanku je toto :
http://www.pluska.sk/slovensko/rozhovory/jozef-mihal-mesiac-potrebujem-sesttisic-eur.html
ja na tom nevidim nic, co si nemyslim aj ja.
a potom povedz, cie nie je uj ten novinar.
 _________________ Toyota Corolla 1.8 Hybrid 122 k, e‐CVT comfort Style Tech, Celestine grey
|
| Back to top |
|
 |
dulius Site Admin

|
Posted: Tue Jul 27, 2010 6:02 pm Post subject: |
|
|
no je, mas pravdu, ale clovek, ktory mesacne minie 6 000 Eur na domacnost a svoje potreby s prepacenim hovno vie asi o tom, ako ludia na Slovensku ziju, najma mimo Bratislavy ... o tom to cele je ... bohvie ako sa presne vyjadril ale on zije mimo reality, to je moj nazor, pretoze podla neho by potom tak polovica Slovenska mala ist za hranice minimalne ... asi tak _________________ admin Fusion webu |
|
| Back to top |
|
 |
vls

|
Posted: Wed Jul 28, 2010 7:57 am Post subject: |
|
|
dnes to bolo aj v radiu Viva.
redaktor prebral bez precitania tie vylevy sociologicky, tak sa teraz oznacuju vystudovani RSDr. - rozhodnutim strany doktor.
nic zo skutocneho vyjadrenia ministra - ze mu je luto ze z takeho prijmu ziju mnohi, ze niektori z nich nemaju inu moznost a vycestovanie nie je pre nich riesenim, ale ze aspon niektori mladi by mohli nieco skusit, ze preto je treba zlepsit podmienky na podnikanie..
jedine co moze niekoho nasrdit je to, ze minister ma 6000 mesacne.
ak si odmyslim zavist je mi na tom sympaticke to, ze ich nema za teply vzduch.
inak, dulius, pozri si jeho stranky, kde sa zadarmo dozvies vsetky diery v legislative spachane slabomyselnou Tomanovou, ktore ti umoznia usetrit na daniach a odvodoch co sa da. Napriklad mnoho zenskych na materskej dovolenke berie kvoli takymto dieram prispevok cez 40 tis. Sk mesacne. _________________ Toyota Corolla 1.8 Hybrid 122 k, e‐CVT comfort Style Tech, Celestine grey
|
| Back to top |
|
 |
dulius Site Admin

|
Posted: Wed Jul 28, 2010 8:41 am Post subject: |
|
|
daj mi pls link na to, kde sa pise o tom, napr. o tej materskej, dik _________________ admin Fusion webu |
|
| Back to top |
|
 |
vls

|
Posted: Wed Jul 28, 2010 11:28 am Post subject: |
|
|
tu su vselijake rady ale musis sa nalogovat :
jozefmihal.blogspot.com
tu si pusti skolenie cast materskej a vydrz tak do polovice, tam je o tom ako co bolo treba spravit - nez isla zena na matersku :
http://www.porada.sk/view.php?pg=skolenie715
som to vypocul, je to zrozumitelne.
moja kolegyna na to bezi, spravila sa nova zmluva na par dni pred materskou.
ale nie je to 40, len okolo 20 t Sk, tak sorry, ale iste viac nez bezne zenske beru... _________________ Toyota Corolla 1.8 Hybrid 122 k, e‐CVT comfort Style Tech, Celestine grey
|
| Back to top |
|
 |
dulius Site Admin

|
Posted: Wed Jul 28, 2010 11:40 am Post subject: |
|
|
pozriem to ... len sa cudujem ze za nejaky exemplarny priklad si uviedol zeny na materskej, ktore ked nemaju chlapa, co zaraba pekne peniaze, tak zivoria ... _________________ admin Fusion webu |
|
| Back to top |
|
 |
duves

|
Posted: Wed Jul 28, 2010 3:25 pm Post subject: Re: Pozrite akeho koko** ministra mame |
|
|
http://duves.blog.pravda.sk/2010/07/27/vazeny-pan-minister/
Vážený pán MINISTER!
Mám solídny plat, ktorý je 852,EUR čistého mesačne. Aj napriek tomu Vás žiadam o zvýšenie platu o 28,40 EUR (čistého) mesačne. Svoju žiadosť zdôvodňujem takto:
Mám ženu, ktorá nepracuje a dve deti. Bývame v jaskyni, nábytok a koberce nevlastníme. Pracie prostriedky a mydlo nekupujeme, lebo perieme v potoku. Za vodu, plyn a elektrickú energiu neplatíme, lebo nevlastníme elektrické spotrebiče. Obuv a oblečenie nekupujeme,lebo si ich sami vyrábame z jelených koží. Na príspevky do odborov nám nezostávajú peniaze. Na dovolenku, do divadla a do kina nechodíme. Aj tak náš denný rozpočet na 4 ludi vyzerá takto:
Raňajky -3 rožky a voda z potoka 1,20 EUR
Desiata -3 rožky a voda z potoka 1,20 EUR
Obed -v bufete polievka po 1,20 a guláš za 1,80 a rožok k tomu spolu 12,40 EUR
Olovrant -3 rožky a voda z potoka 1,20 EUR
Večera -v bufete polievka po 1,20 a guláš za 1,80 a rožok k tomu spolu 12,40 EUR
—————————————————————————
Na 4 osoby na deň 28,40 EUR
Na 4 osoby na mesiac 30 DNí 852,00 EUR
Na 4 osoby na mesiac 31 DNí 880,40 EUR
V mesiaci, ktorý má 31 dní sa jeden deň postíme. V mesiaci, ktorý má menej dní šetríme, a čiastku venujeme nadácií, ktorá podporuje bývanie našich rómskych spoluobčanov.
Za zvýšenie platu čo najsrdečnejšie ďakujem. _________________ FoFu 1.4 Duratec 59 kW, RIVAL X, metaliza Tango
 |
|
| Back to top |
|
 |
vls

|
Posted: Thu Jul 29, 2010 7:53 am Post subject: |
|
|
duves, variacie na toto som cital uz za komunizmu - mas odlozene stare Pravdy alebo Rude Pravo?
ak ziadas ministra aby ti pridal, automaticky ho ziadas, aby mne zobral.
nehnevaj sa, robim sice teraz aj ja aj moja zena, ale nazvys pre teba nie je...
skus niekde uskrtit! zamysli sa, nepijes tej vody privela?
P.S. - nas matematikov v tom srdi ze polievka za 1.20 plus gulas za 1.80 a rozok za 0.40, vsetko pre 4 osoby daju spolu 13.60, nie 12.40 _________________ Toyota Corolla 1.8 Hybrid 122 k, e‐CVT comfort Style Tech, Celestine grey
|
| Back to top |
|
 |
|