Ford Auto Web

Fusion Forum - Forum majitelov a priaznivcov auta Ford FUSION   |  Pozri si Ford Auto Web

FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   UsergroupsUsergroups   RegisterRegister 
 ProfileProfile   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages   Log inLog in 

Pomoc bliznemu ...

Post new topic   Reply to topic     Forum Index -> Guláš - na kus reči
View previous topic :: View next topic  
Author Message
dulius
Site Admin

PostPosted: Sat Mar 26, 2011 8:03 am    Post subject: Pomoc bliznemu ... Reply with quote

Ahojte, prisiel mi email a myslim, ze ho sem mozem skopirovat a pomoct tomuto chalanovi ...

Dobry Den , Smile

Dovolte, abych se predstavil. Jmenuji se David Hodan a jsem 21 - i lety vozickar na stale plicni ventilaci z Plzne.

Prosim , prectete si tento mail , a mrknete na Moje stranky a rozhovor , kde najdete i Me Foto ! Smile http://mdsgn.co.uk/david/ http://hobby.idnes.cz/nemocny-vozickar-sbira-modely-aut-drzi-ho-to-pri-chuti-k-zivotu-psg-/hobby-domov.asp?c=A110112_134447_hobby-domov_bma

Od narozeni trpim genetickou vadou zpusobujici onemocneni vedeni perifernich nervu (viz. http://www.c-m-t.cz/). Nemoc mi ale nezabranila venovat se skole, do ktere jsem ( asi jako jediny Blazen u nas ) chodil velice rad. Po zakladce jsem sel studovat stredni prumyslovou skolu elektro - technickou, kterou jsem ale musel ukoncit. Prestoupil jsem tedy na stredni odbornou skolu postovni, kde jsem zacal studovat obor " Informatika V Ekonomice " , a byly to pro me nejlepsi roky zivota. Skolu jsem studoval dva roky.

Pak prislo neco velice neocekavaneho : prodelal jsem velice komplikovany zapal plic, ktery me upoutal na plicni ventilator, bez ktereho bych uz nemohl zit. Rok a pul jsem " pendloval " mezi Domovem a nemocnici. Teprve v Prosinci 2009 ( po pul rocnim pobytu v nemocnici ) jsem dostal od Ministerstva Zdravotnictvi domaci plicni ventilator.

Za tu dobu jsem si zazil mnoho zleho, a tak jsem ted samozrejme rad, ze uz je to vse pryc. A protoze ziju sam s Maminkou , a temer veskere Finance jdou na moji zivotne dulezitou lecbu , rad bych se Vas zeptal, zda - li mezi Vami neni nekdo, kdo daruje modely aut, zejmena historickych a veteranu. Z onech financnich duvodu si nemohu dovolit porizovat tolik modelu, kolik bych si pral. Prave proto hledam nekoho, kdo treba rusi sbirku, a je ochoten to darovat i kdyz chapu, ze je tento Konicek dosti nakladny. Auta nesbiram na kseft, ale proto, ze Me to bavi, a je to jeden z mala konicku, kteremu se svym postizenim muzu venovat.

Jinak co se tyce neduverivosti, nemam problem s tim kdykoliv dotycnemu poslat fotografii s jeho Modely ! Smile Kdykoliv se mu bude po jeho " Milackovi " styskat, muzu samozrejme bez problemu poslat foto ! Jinak, co se tyce Meho zamereni, zameruji se na vsechna meritka a vsechny znacky civilnich aut, zvlaste pak na Veterany, Skodovky A Tatry a ostatni " komunisticka " auta , ktera brazdila (a obcas jeste brazdi ! Smile ) Nase Cesty ! Smile

Dekuji Vam Za Vasi Pozornost ! Smile

S Pozdravem David Hodan Smile

PS . : Prosim , pomozte mi a poslete tuto Zpravu dal ! Smile
Post new topic   Reply to topic     Forum Index -> Guláš - na kus reči All times are GMT + 1 Hour
Page 1 of 1

Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum