View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
buldozer3
|
Posted: Thu Jul 07, 2011 9:56 am Post subject: Bezpečnostní pásy / signalizace |
|
|
Chci se jenom zeptat jestli ve Fusiku nějaká signalizace nezapnutí bez.pásů. Díky. |
|
Back to top |
|
 |
dulius Site Admin

|
Posted: Thu Jul 07, 2011 12:05 pm Post subject: |
|
|
upravil som nazov prispevku
A odpoved: nie, ziadna signalizacia. A to mi vyhovovalo. Hovorim o mojom, r.v. 2006  _________________ admin Fusion webu |
|
Back to top |
|
 |
SEKYC

|
Posted: Thu Jul 07, 2011 3:35 pm Post subject: |
|
|
Tak já ho mám rok a nemám také žádnou signalizaci nezapnutých pásů a ty letošní poslední kousky ho také nemají a mít nebudou vždyt ten model pomalu končí to se jim už nevyplatí to tam cpát. _________________ Ford Fusion (FUFÍK) 1.4 16V 59kw Comfort RedTango 5/2010 6,4l // Hyundai i10 1.2 16V 57kW 01/2009 ( divoká červená karkulka) |
|
Back to top |
|
 |
Ivašek a spol.

Joined: 29 Mar 2008 Posts: 3292 Location: Dětmarovice, okres Karviná
|
Posted: Thu Jul 07, 2011 8:10 pm Post subject: |
|
|
dulius wrote: |
A odpoved: nie, ziadna signalizacia. A to mi vyhovovalo. |
Kia má,že?  _________________ Ford Fusion "4x4" EBONY, Blue Ocean, 1.4 Duratec, Comfort X, PP, fólie, 3/2008
http://picasaweb.google.sk/Ivasekaspol/FordFusion# |
|
Back to top |
|
 |
dulius Site Admin

|
Posted: Thu Jul 07, 2011 8:14 pm Post subject: |
|
|
ano, prva vec co mi liezla na nervy
druha vec bola ta, ze pri 40km/h sa mi automaticky vsetky dvere zatvarali, kvoli bezpecnosti ... chapem to, ale toto ma totalne sralo, pretoze ked som vystupil a napr chcel vzadu otvorit dvere, tak stale som zabudol odblokovat dvere a musel som sa vracat dnu ... chvalabohu, pri garancke mi to vypli  _________________ admin Fusion webu |
|
Back to top |
|
 |
Ivašek a spol.

Joined: 29 Mar 2008 Posts: 3292 Location: Dětmarovice, okres Karviná
|
Posted: Thu Jul 07, 2011 8:18 pm Post subject: |
|
|
Ano, ty pásy lezou na nervy pokud třeba dojíždíš k baráku a už se odpoutáváš,popř někde přejíždíš
Dveře nejsou špatná věc, pokud vím dobře,tak to funguje tak, že jak otevřeš (odjistíš) řidičovy dveře,tak se to odemkne (?)  _________________ Ford Fusion "4x4" EBONY, Blue Ocean, 1.4 Duratec, Comfort X, PP, fólie, 3/2008
http://picasaweb.google.sk/Ivasekaspol/FordFusion# |
|
Back to top |
|
 |
zdenal8

|
Posted: Fri Jul 08, 2011 8:34 pm Post subject: |
|
|
jj. U forda to s těma dveřma takhle funguje. Otevřeš u řidiče a odemkneš tím celé auto. Takže to co popisuje dulius se nikdy nestane (pokud nevystupuješ jako spolujezdec).
Pokud jde o ty pásy, tak to u Forda signalizuje asi od cca 20 km/h? Po pár upozorněních to přestane. Kontrolka ale svítí dál. Já s tím třeba problém nemám. Mě se signalizace pásů ozve zcela vyjímečně. Pro upřesnění teď mluvím o Fiestě.
Ale tohle vše se dá přes diagnostiku vypnout nebo zapnout. _________________ Tourneo Courier 1,0 EcoBoost Deep Impact
Fusion 1,4 Duratec 05/2008 Panther black - dříč na stavbě
Fiesta 1,25 Duratec 3/2011 Squeeze po totálce jako nová
www.fordfans.cz |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum
|