Ford Auto Web

Fusion Forum - Forum majitelov a priaznivcov auta Ford FUSION   |  Pozri si Ford Auto Web

FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   UsergroupsUsergroups   RegisterRegister 
 ProfileProfile   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages   Log inLog in 

voda v zadnych svetlach

Post new topic   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.     Forum Index -> Elektroinstalacia, elektronika
View previous topic :: View next topic  
Author Message
Lubomír Busek

PostPosted: Thu May 08, 2008 6:17 pm    Post subject: voda v zadnych svetlach Reply with quote

Mám fusiona 1,5 roka. Od prvej zimy mám vodu v zadných svetlách, sevis už vymenil 2x obidve svetlá a v jednom mám zasa vodu. V servise sú v pohode, snažia sa pomáhať, ale nevedia riešenie okrem možnosti zatmeliť dosedaciu plochu tesnenia okolo otvoru do karosérie. Teraz mi povedali, že čakajú na akési nové svetlá, ktoré by mali mať túto závadu odstránenú. Má niekto podobnú skúsenosť?
Overmind

PostPosted: Fri May 02, 2014 4:48 pm    Post subject: Reply with quote

To iste ... ani nas to nenapadlo, ze je to mozne ... zistili sme to len vdaka tomu, ze sa opakovane rosili zadne svetla ... zadna hmlovka na strane vodica je vody po hranu sklenenej banky ziarovky a v pravej zadnej hmlovke uz ziarovka dokonca plava a voda je uplne tmava ... neskutocne ... cudujem sa ze nezoskratovala elektrika ...

Nevie niekto ako sa demontuju zadne svetla ?
Back to top
View user's profile Send private message
Lubomír Busek

PostPosted: Fri May 02, 2014 5:51 pm    Post subject: voda v zadných svetlách Reply with quote

v servise Radocar na Vrútkach mi to vyriešil jeden mechanik, vyvrtal dva malé otvory (cca 3mm) do spodnej vonkašej strany krytu svetla, voda vytiekla a mám už pár rokov pokoj, jednoducho zrejme natečie a vytečie. Svetlo sa už ani nerosí. Very Happy
zdenal8

PostPosted: Fri May 02, 2014 7:23 pm    Post subject: Reply with quote

Trošku hledat než založíte nové téma http://fusion.fordclubs.org/forum/viewtopic.php?t=1022&postdays=0&postorder=asc&highlight=zat%E3%B9k%E3%B1n%E3%AD+++zadn%E3%ADch+sv%E4%9Btel%E2%A8&start=0
Už se tu tohle řešilo. Podlepením jak oni to opravují to nevyřešíš. Je potřeba ty světla přetěsnit celé. Stačí objet silikonem spoj černého plastu a plexyskla světel. Tudy to tam prosakuje. Já jsem ještě dospodu světla udělal malé dirky, aby voda, co se tam dostane se pak dostala i ven.
Jsou věci, kde je třeba improvizovat a poradit si sám. V servisu si s tím neporadí. Tam jenom mění kus za kus.

www.fordfans.cz
Back to top
View user's profile Send private message
Post new topic   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.     Forum Index -> Elektroinstalacia, elektronika All times are GMT + 1 Hour
Page 1 of 1

Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum