Ford Auto Web

Fusion Forum - Forum majitelov a priaznivcov auta Ford FUSION   |  Pozri si Ford Auto Web

FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   UsergroupsUsergroups   RegisterRegister 
 ProfileProfile   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages   Log inLog in 

auto na protiúčet

Post new topic   Reply to topic     Forum Index -> Nákup auta, servisy, vrakoviská
View previous topic :: View next topic  
Author Message
majlou.x

PostPosted: Mon Apr 28, 2008 4:07 pm    Post subject: auto na protiúčet Reply with quote

Mohl by mi někdo říct jak to tam chodí??
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail
DR

PostPosted: Mon Apr 28, 2008 6:57 pm    Post subject: Re: auto na protiúčet Reply with quote

majlou.x: tak, jak si to domluvíš. Manévrovací prostor je tam velký, záleží na konkrétní situaci.
View user's profile Send private message Visit poster's website
sedlaq

PostPosted: Mon Apr 28, 2008 8:15 pm    Post subject: Reply with quote

majlou.x Pokud nabídneš na protiúčet vozidlo značky Ford a kupuješ zase Ford, máš lepší výchozí pozici k jednání. Prodejce aniž by vozidlo viděl podle VIN vozidlo prolustruje a nabídne výchozí cenu, kterou ještě může srazit nález techniků (vozidlo si vezmou na dílnu k důkladné prohlídce). Když ti cena vyhovuje, je vystaráno. Mně nevyhovovala, tak mi nabídli, že protihodnota bude dle jejich nálezu a auto vyfotí pro inzerování v Tipcars, no a jestli se prodá, tak mi peníze doplatí. Přitom jsem s autem dál mohl jezdit, protože Fo-fu ještě nebyl. Nakonec se mi ho podařilo prodat samotnému, takže se žádný protiúčet nekonal.
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail
Post new topic   Reply to topic     Forum Index -> Nákup auta, servisy, vrakoviská All times are GMT + 1 Hour
Page 1 of 1

Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum