View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
majlou.x

Joined: 08 Mar 2008 Posts: 102 Location: Vysočina okr. Jihlava
|
Posted: Fri Jan 30, 2009 4:15 pm Post subject: Evropský formulář o dopravní nehodě CZ |
|
|
Záznam o dopravní nehodě může mít v zásadě libovolnou formu, žádný pevně stanovený formulář zákon nepředepisuje. Přesto lze doporučit tzv. Evropský záznam o dopravní nehodě, který současně doporučujeme všem řidičům vozit v autě s sebou. Nikdy nevíte, kdy se vám může hodit. Při nehodě hrají svou roli taky nervy a stres, takže by se mohlo snadno na uvedení některého důležitého údaje zapomenout.
Stáhněte si formulář o dopravní nehodě zde:euroformular.pdf
Dal sem to sem proto,protože už s tím mám menší zkušenost a hodilo se mi to.  _________________ Ford Fusion 1.4 16V Blazer Blue,Audio 6000 CD,PalPc,Tonovaná zadní skla......
--Fair play-- |
|
Back to top |
|
 |
Gil

|
Posted: Fri Jan 30, 2009 5:19 pm Post subject: |
|
|
Vzhledem k tomu, že mám taky aktuální zkušenost doporučuji zajít na pojišťovnu a vzít si tento formulář propisovací, ušetří to min 20 min opisování a kontrolování toho co je napsáno, tak aby měly oba účastníci nehody stejný dokument _________________ Fusion 2008 1,4 Duratec Ebony ve vecnych lovistich |
|
Back to top |
|
 |
majlou.x

Joined: 08 Mar 2008 Posts: 102 Location: Vysočina okr. Jihlava
|
Posted: Fri Jan 30, 2009 5:29 pm Post subject: |
|
|
To já třeba nevěděl,že to mají pojišťovny k mání,tak sem si vytiskl tento hned 10x i pro známý a ty o tom ani nevěděli,že by si to měl (ne musíš) vozit v autě,natož zajít do pojišťovny a tam to vyzvednout.
Hold člověk,když neví,tak neví..........  _________________ Ford Fusion 1.4 16V Blazer Blue,Audio 6000 CD,PalPc,Tonovaná zadní skla......
--Fair play-- |
|
Back to top |
|
 |
zdenal8

|
Posted: Fri Jan 30, 2009 9:42 pm Post subject: |
|
|
Já sem ho u Český pojišťovny dostal automaticky už v srpnu když sem si sjednával pojistku. _________________ Tourneo Courier 1,0 EcoBoost Deep Impact
Fusion 1,4 Duratec 05/2008 Panther black - dříč na stavbě
Fiesta 1,25 Duratec 3/2011 Squeeze po totálce jako nová
www.fordfans.cz |
|
Back to top |
|
 |
|