Ford Auto Web

Fusion Forum - Forum majitelov a priaznivcov auta Ford FUSION   |  Pozri si Ford Auto Web

FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   UsergroupsUsergroups   RegisterRegister 
 ProfileProfile   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages   Log inLog in 

nové vozidlo

Post new topic   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.     Forum Index -> Archiv
View previous topic :: View next topic  
Author Message
Ivo

PostPosted: Sat Nov 24, 2007 8:34 pm    Post subject: nové vozidlo Reply with quote

Všechny Vás zdravím. Jsem na těchto stránkách poprvé, proto Vás žádám ( kdo máte zkušenosti s FF ) abyste mi napsali zkušenosti ( jak dobré, tak i ty méně ) s tímto vozidlem a jestli by jste znovu šli do koupě nového vozidla? Díky moc a přeji všem mnoho šťastných kilometrů.
Back to top
View user's profile Send private message
pirat

PostPosted: Sat Nov 24, 2007 8:37 pm    Post subject: Re: nové vozidlo Reply with quote

Ivo wrote:
Všechny Vás zdravím. Jsem na těchto stránkách poprvé, proto Vás žádám ( kdo máte zkušenosti s FF ) abyste mi napsali zkušenosti ( jak dobré, tak i ty méně ) s tímto vozidlem a jestli by jste znovu šli do koupě nového vozidla? Díky moc a přeji všem mnoho šťastných kilometrů.

Najprv si skus pozriet toto: http://fusion.fordclubs.org/forum/viewforum.php?f=26
dulius
Site Admin

PostPosted: Sat Nov 24, 2007 10:23 pm    Post subject: Reply with quote

dik Getrag ...
johan

PostPosted: Tue Dec 04, 2007 10:39 am    Post subject: Re: nové vozidlo Reply with quote

Nemám oprávnění posuzovat vlastnosti, protože Fusíka vlastním měsíc a mám najeto jen přes tisíc km. Ale dojmy popsat mohu.

Porovnám s Fábií, tam mám najeto asi 70 tisíc. Fusík je mírně hlučnější, při standardním huštění pneumatik je trošku tvrdší. Stabilita velmi dobrá, pro nohy víc místa, vyšší sedačky, snadnější nastupování, perfektní výhled. Má trochu větší a vyšší kufr. Složím tam na stojato celé kompletní zimní obutí - 4x 15"195/60 - bez vyndávání "deklu". To mě trochu překvapilo. Spotřeba - prvních 150 km ve sněhu 10,5 l. Dalších 400 km po Šumavě - sníh, cesty do krpálů nad 1000 m - průměr 6,9 l. Všude jen se zimním obutím, bez řetězů ve 20cm sněhu. Poslední cesta asi 450 km na Moravu a zpět - tam po okreskách, zpátky v dešti po dálnici - 6,3 l. Ale stále bez klimy, celkový průměr 72 km/hod!
Při výběru - rozhodoval jsem s ohledem na rozměry místa pro řidiče, velikostí výbavy a cenou.
Negativa - dlouhá čekací doba, nemožnost volit barvu interieru - ke světlému interieru je dodávána pouze fialová palubka.
Počítač nemá funkci okamžité spotřeby - to lze obejít častým nulováním průměrné spotřeby, tím se v podstatě nechá zjistit okamžitá hodnota krátkého úseku. Musíte si dokoupit zástěrky a koberečky.
Pozitiva - prostorný interier, "rozhlednový" posaz, bohaté příslušenství ve vztahu k ceně, příjemné jízdní vlastnosti. Stejná výbava ve Fabii by představovala o hezkou řádku desítek tisíc větší peníz. Výkon motoru 1,4 úplně dostatečný pro rodinné potřeby.

Závěr - koupit znovu? ANO. Jsem spokojen.

Fusion 1,4 Ebony - listopad 2007
bedd

PostPosted: Tue Dec 04, 2007 9:20 pm    Post subject: Re: nové vozidlo Reply with quote

Mám FF 1,4/16 mesiac, predtým som mal felíciu 1,3 a v robote striedavo používam novú fabiu 1,4 /16 , C4 1,6, novú Oktaviu.
V porovnaní s tou fabiou som si dobre vybral, tá Oktávia je super, ale drahá...
View user's profile Send private message
DR

PostPosted: Sun Dec 09, 2007 10:33 pm    Post subject: Re: nové vozidlo Reply with quote

pánové,. už tady máme téma "Nové auto" http://fusion.fordclubs.org/forum/viewtopic.php?t=368&start=30 doufám nikomu nebude vadit, že tohle jsem přesunul do archivu a uzamkl?
View user's profile Send private message Visit poster's website
Post new topic   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.     Forum Index -> Archiv All times are GMT + 1 Hour
Page 1 of 1

Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum