| View previous topic :: View next topic |
| Author |
Message |
dulius Site Admin

|
Posted: Tue Apr 01, 2008 10:04 am Post subject: dnes som mal namale ... |
|
|
uf, uf ... na Namesti Maratonca v KE
jeden idiot mi vbehol autom do cesty, siel som po hlavnej (uplne ako zacina Komenskeho, okolo tej budovy krajskeho uradu) a on po hlavnej oproti a odbocoval dolava, krizoval moj smer a odbocoval tak ako keby som ja ani nesiel oproti nemu .. kebyze nesliapnem na brzdu (ford ma dobre brzdy) a nestocim volant dolava, tak do do neho vparem a obe auta by boli rozbite, minul som ho asi o meter, idiot jeden ... ani som nestihol na neho trubit, bola to sekunda a moja reakcia bola chvalabohu OK ... auto je cele _________________ admin Fusion webu |
|
| Back to top |
|
 |
pirat

|
Posted: Tue Apr 01, 2008 10:16 am Post subject: Re: dnes som mal namale ... |
|
|
| dulius wrote: | uf, uf ... na Namesti Maratonca v KE
jeden idiot mi vbehol autom do cesty, siel som po hlavnej (uplne ako zacina Komenskeho, okolo tej budovy krajskeho uradu) a on po hlavnej oproti a odbocoval dolava, krizoval moj smer a odbocoval tak ako keby som ja ani nesiel oproti nemu .. kebyze nesliapnem na brzdu (ford ma dobre brzdy) a nestocim volant dolava, tak do do neho vparem a obe auta by boli rozbite, minul som ho asi o meter, idiot jeden ... ani som nestihol na neho trubit, bola to sekunda a moja reakcia bola chvalabohu OK ... auto je cele |
Este ze je 1.4 ))) _________________ 1.4 TDCi Tango-cervena metaliza |
|
| Back to top |
|
 |
Gek

|
Posted: Tue Apr 01, 2008 10:54 am Post subject: |
|
|
Tak to bylo o fous. No debilu vymaštěných jsou plné silnice. _________________ Pohodove kilometry bez šílencu a pamatujte " Festina lente "
FoFík 1,4 Duratec, Ebony + MP3. Hejbací zrcátka, ruční A/C. Barva Červená metla - Tango. Unor / 2008. Je nádherný, je milý a je prodaný. Už dělá radost jinde. |
|
| Back to top |
|
 |
DR
|
Posted: Tue Apr 01, 2008 8:45 pm Post subject: |
|
|
| Gek wrote: | | Tak to bylo o fous. No debilu vymaštěných jsou plné silnice. |
Nikdy nevíš, kdy se i tobě podaří být také takovým debilem vymaštěným. Chybu může udělat každý, dobře, že to dulius zachránil. Jindy zase někdo jiný napraví jeho chybu, tak to (naštěstí) většinou na silnicích chodí. O podobných situacích u ž bych asi za ty roky mohl napsat knihu, ale snažím se z nich poučit a už se k nim nevracet. _________________ administrator www.forum.fordclubs.org
Ford Mondeo ST200 HB |
|
| Back to top |
|
 |
Gek

|
Posted: Tue Apr 01, 2008 9:19 pm Post subject: |
|
|
Ano DR, souhlasím s tebou a stydím se, že jsem neuváženě reagoval. Je to pravda. Není to ani půl roku, co jsem byl sám debilem vymaštěným. A vlastně jsem udělal to samé co ten řidič Duliusovi. Nedával jsem pozor. I když to bylo poprvé, ale mohlo to zle dopadnout. To jsou ty ukvapené soudy.
I to je pravdou , že jsem měl několik krizovek mnou nezaviněných. A to hlavně na motorce. _________________ Pohodove kilometry bez šílencu a pamatujte " Festina lente "
FoFík 1,4 Duratec, Ebony + MP3. Hejbací zrcátka, ruční A/C. Barva Červená metla - Tango. Unor / 2008. Je nádherný, je milý a je prodaný. Už dělá radost jinde.
Last edited by Gek on Wed Apr 02, 2008 8:20 pm; edited 1 time in total |
|
| Back to top |
|
 |
duves

|
Posted: Wed Apr 02, 2008 5:30 am Post subject: |
|
|
| DR wrote: |
Chybu může udělat každý.... |
Je to o tom.
Dulius mal prehlad. _________________ FoFu 1.4 Duratec 59 kW, RIVAL X, metaliza Tango
 |
|
| Back to top |
|
 |
dulius Site Admin

|
Posted: Wed Apr 02, 2008 7:36 am Post subject: |
|
|
| duves wrote: | | DR wrote: |
Chybu může udělat každý.... |
Je to o tom.
Dulius mal prehlad. |
ano, nastastie ... stacilo, zeby niekde po chodniku sla dlhonoha blondyna a prehlad by nebol
uz sa nad tym len smejem, ale vtedy mi nebolo vsetko jedno, uff ... _________________ admin Fusion webu |
|
| Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum
|