Ford Auto Web

Fusion Forum - Forum majitelov a priaznivcov auta Ford FUSION   |  Pozri si Ford Auto Web

FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   UsergroupsUsergroups   RegisterRegister 
 ProfileProfile   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages   Log inLog in 

dnes som mal namale ...

Post new topic   Reply to topic     Forum Index -> Guláš - na kus reči
View previous topic :: View next topic  
Author Message
dulius
Site Admin

PostPosted: Tue Apr 01, 2008 10:04 am    Post subject: dnes som mal namale ... Reply with quote

uf, uf ... na Namesti Maratonca v KE

jeden idiot mi vbehol autom do cesty, siel som po hlavnej (uplne ako zacina Komenskeho, okolo tej budovy krajskeho uradu) a on po hlavnej oproti a odbocoval dolava, krizoval moj smer a odbocoval tak ako keby som ja ani nesiel oproti nemu .. kebyze nesliapnem na brzdu (ford ma dobre brzdy) a nestocim volant dolava, tak do do neho vparem a obe auta by boli rozbite, minul som ho asi o meter, idiot jeden ... ani som nestihol na neho trubit, bola to sekunda a moja reakcia bola chvalabohu OK ... auto je cele
pirat

PostPosted: Tue Apr 01, 2008 10:16 am    Post subject: Re: dnes som mal namale ... Reply with quote

dulius wrote:
uf, uf ... na Namesti Maratonca v KE

jeden idiot mi vbehol autom do cesty, siel som po hlavnej (uplne ako zacina Komenskeho, okolo tej budovy krajskeho uradu) a on po hlavnej oproti a odbocoval dolava, krizoval moj smer a odbocoval tak ako keby som ja ani nesiel oproti nemu .. kebyze nesliapnem na brzdu (ford ma dobre brzdy) a nestocim volant dolava, tak do do neho vparem a obe auta by boli rozbite, minul som ho asi o meter, idiot jeden ... ani som nestihol na neho trubit, bola to sekunda a moja reakcia bola chvalabohu OK ... auto je cele

Este ze je 1.4 Smile)))
Gek

PostPosted: Tue Apr 01, 2008 10:54 am    Post subject: Reply with quote

Tak to bylo o fous. No debilu vymaštěných jsou plné silnice.

FoFík 1,4 Duratec, Ebony + MP3. Hejbací zrcátka, ruční A/C. Barva Červená metla - Tango. Unor / 2008. Je nádherný, je milý a je prodaný. Už dělá radost jinde.
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website
DR

PostPosted: Tue Apr 01, 2008 8:45 pm    Post subject: Reply with quote

Gek wrote:
Tak to bylo o fous. No debilu vymaštěných jsou plné silnice.

Nikdy nevíš, kdy se i tobě podaří být také takovým debilem vymaštěným. Chybu může udělat každý, dobře, že to dulius zachránil. Jindy zase někdo jiný napraví jeho chybu, tak to (naštěstí) většinou na silnicích chodí. O podobných situacích u ž bych asi za ty roky mohl napsat knihu, ale snažím se z nich poučit a už se k nim nevracet.
View user's profile Send private message Visit poster's website
Gek

PostPosted: Tue Apr 01, 2008 9:19 pm    Post subject: Reply with quote

Ano DR, souhlasím s tebou a stydím se, že jsem neuváženě reagoval. Je to pravda. Není to ani půl roku, co jsem byl sám debilem vymaštěným. A vlastně jsem udělal to samé co ten řidič Duliusovi. Nedával jsem pozor. I když to bylo poprvé, ale mohlo to zle dopadnout. To jsou ty ukvapené soudy. Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed
I to je pravdou , že jsem měl několik krizovek mnou nezaviněných. A to hlavně na motorce.

FoFík 1,4 Duratec, Ebony + MP3. Hejbací zrcátka, ruční A/C. Barva Červená metla - Tango. Unor / 2008. Je nádherný, je milý a je prodaný. Už dělá radost jinde.

Last edited by Gek on Wed Apr 02, 2008 8:20 pm; edited 1 time in total
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website
duves

PostPosted: Wed Apr 02, 2008 5:30 am    Post subject: Reply with quote

DR wrote:

Chybu může udělat každý....

Je to o tom.
Dulius mal prehlad.
dulius
Site Admin

PostPosted: Wed Apr 02, 2008 7:36 am    Post subject: Reply with quote

duves wrote:
DR wrote:

Chybu může udělat každý....

Je to o tom.
Dulius mal prehlad.

ano, nastastie ... stacilo, zeby niekde po chodniku sla dlhonoha blondyna a prehlad by nebol Cool

uz sa nad tym len smejem, ale vtedy mi nebolo vsetko jedno, uff ...
Post new topic   Reply to topic     Forum Index -> Guláš - na kus reči All times are GMT + 1 Hour
Page 1 of 1

Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum