View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
Kormi

|
Posted: Mon Feb 02, 2009 4:48 pm Post subject: Re: Manuál |
|
|
Přestože se příspěvek objevil několikrát nejde mi smazat ..tak se omlouvám _________________ Ford Fusion 1,4 -16V -Ebony Blaser 1/09
Ford Grand C Max-1,9 Tdi 12/13
http://fusion.fordclubs.org/nase5.html
MOTTO: ..je jedno čím jezdíš ,ale jezdi jako člověk
Last edited by Kormi on Fri Feb 06, 2009 12:09 am; edited 1 time in total |
|
Back to top |
|
 |
Ivašek a spol.

Joined: 29 Mar 2008 Posts: 3292 Location: Dětmarovice, okres Karviná
|
Posted: Mon Feb 02, 2009 4:50 pm Post subject: Re: Manuál |
|
|
Kormi wrote: | Mám takový dotaz... |
Myslím, že to má každý
..a mělo by to mít i každé auto (zatím co jsem viděl, tak u řidiče nemělo)...důvod je asi jednoduchý-řidič se má za jízdy držet volantu a ne madla  _________________ Ford Fusion "4x4" EBONY, Blue Ocean, 1.4 Duratec, Comfort X, PP, fólie, 3/2008
http://picasaweb.google.sk/Ivasekaspol/FordFusion# |
|
Back to top |
|
 |
Kormi

|
Posted: Mon Feb 02, 2009 4:51 pm Post subject: Re: Manuál |
|
|
[quote="MyTB"]Manuál
Mam takovy dotaz- dnes jsem si vsiml,že na rozdíl od spolujezdu vzadu a vedle ridiče mi chybí u místa řidiče nad dveřmi madlo,které slouzí k usnadnení vystupování - ne ze bych ti jestě potreboval,ale zarazilo mne to-nechapu proc tam není ,kdyz tam je na něho v karoserii prohluben-ze by soudruzi z Kolína v petek spechali??? Ma to tak jeste nekdo?[/code] _________________ Ford Fusion 1,4 -16V -Ebony Blaser 1/09
MOTTO: ..je jedno čím jezdíš ,ale jezdi jako člověk |
|
Back to top |
|
 |
sedlaq

|
Posted: Mon Feb 02, 2009 7:03 pm Post subject: Re: Manuál |
|
|
[quote="Kormi"] MyTB wrote: | Manuál
Mam takovy dotaz- dnes jsem si vsiml,že na rozdíl od spolujezdu vzadu a vedle ridiče mi chybí u místa řidiče nad dveřmi madlo,které slouzí k usnadnení vystupování - ne ze bych ti jestě potreboval,ale zarazilo mne to-nechapu proc tam není ,kdyz tam je na něho v karoserii prohluben-ze by soudruzi z Kolína v petek spechali??? Ma to tak jeste nekdo?[/code] |
Tak konečně vím, na co tam ta madla jsou Nevěděl jsem, že to madlo má usnadnovat vystupování. Prolis na straně řidiče bude asi kvůli verzím s pravostranným řízením, u našeho Myšáka je u řidiče místo madla v prohlubni umístěná schránka na brýle. _________________ Fusion 1,4 Champion Ebony 6/2007, červená Colorado - prodáno
Mitsubishi SpaceStar 1,3 8/2000, zelená
Dacia Duster Arktica 4x4 dCi 4/2013 stříbrná |
|
Back to top |
|
 |
Liboro

|
Posted: Mon Feb 02, 2009 7:25 pm Post subject: Re: Manuál |
|
|
sedlaq wrote: |
Tak konečně vím, na co tam ta madla jsou Nevěděl jsem, že to madlo má usnadnovat vystupování. Prolis na straně řidiče bude asi kvůli verzím s pravostranným řízením, u našeho Myšáka je u řidiče místo madla v prohlubni umístěná schránka na brýle. |
No a ešte je možné mať na strane vodiča namontovanú schránku na okuliare, my ju máme, ale nejako nikto ich tam nenosí
Bude to zrejme unifikované aj pre lavostranné aj pravostranné riadenie, aby nemuseli vyrábať rozdielne diely.Niečo podobné sme mali na Opel Corse zadné svetlá.U nás bola hmlovka len vľavo, no do pravého svetla stačilo vložiť žiarovku a už mal človek vzadu hmlovky na oboch stranách.Tiež to mali urobené tak, že pre ľavostranné dávali doľava, pre pravostranné doprava.
P.S.Madlá využívam tak maximálne na zavesenie obleku, keď ho veziem z čistiarne:-) _________________ EX:Fusion 1,4 TDCI Comfort Family,Deep blue metalíza,r.v.12/2004,Fusion 1,6 16V GHIA,blue jeans met.,r.v.5/2005,
Now:BMW X3 20xD,r.v.2010,červená met.,VW Polo 1,2TSI,7st.DSG,r.v.2011,červená žiarivá |
|
Back to top |
|
 |
romcop
|
Posted: Wed Feb 04, 2009 11:22 pm Post subject: |
|
|
dulius wrote: | romcop wrote: | Pozeral som tie stránky, ale žiadny manuál som tam nenašiel. |
ake stranky si pozeral? |
Pozeral som rozne "ford diely" a pod. ale nič som nenašiel. _________________ Ford Fusion 1.6i 16V, 74 kw,05/2003,modrá |
|
Back to top |
|
 |
MyTB

|
Posted: Thu Feb 05, 2009 8:08 am Post subject: Re: Manuál |
|
|
panmilan wrote: | Manuál k FF, taková ta knížečka asi 160 stran, se dá objednat na stránkách Fordu. |
Objednaval jsem si ji na strankach: http://www.fordoriginalnidily.cz
ale ted jsem se tam dival a ta akce uz neni  _________________ Ford Fusion 1.4 59kW Ebony (2008-2010)
Ford C-Max 1.6 74kW Gen-X (2010-2015)
Ford Tourneo Courier 1.0 EcoBoost 74kW (2015) |
|
Back to top |
|
 |
romcop
|
Posted: Thu Feb 05, 2009 9:27 pm Post subject: Re: Manuál |
|
|
MyTB wrote: | panmilan wrote: | Manuál k FF, taková ta knížečka asi 160 stran, se dá objednat na stránkách Fordu. |
ale ted jsem se tam dival a ta akce uz neni  |
Aj tak dík. _________________ Ford Fusion 1.6i 16V, 74 kw,05/2003,modrá |
|
Back to top |
|
 |
garret
|
Posted: Thu Mar 26, 2009 10:03 pm Post subject: Re: Manuál |
|
|
MyTB wrote: | panmilan wrote: | Manuál k FF, taková ta knížečka asi 160 stran, se dá objednat na stránkách Fordu. |
No teď jsem se díval a ti filutové prodávají návod za 550 kč + doprava, trošku drahé za obyčejný manuál... my co nemáme fusiona hned z výrobní linky a nemáme k němu manuál asi utřeme nos. _________________ Ford Fusion, 1,4 TDCi, 2004 |
|
Back to top |
|
 |
dulius Site Admin

|
Posted: Fri Mar 27, 2009 11:56 am Post subject: Re: Manuál |
|
|
garret wrote: | MyTB wrote: | panmilan wrote: | Manuál k FF, taková ta knížečka asi 160 stran, se dá objednat na stránkách Fordu. |
No teď jsem se díval a ti filutové prodávají návod za 550 kč + doprava, trošku drahé za obyčejný manuál... my co nemáme fusiona hned z výrobní linky a nemáme k němu manuál asi utřeme nos. |
naozaj nemas nikoho na okoli, kto ma Fusika? urcite by ti manual pozical na precitanie, resp. oskenovanie ...
resp. spytaj sa tu na fore ... niekto z blizkosti tvojho bydliska sa urcite najde ... _________________ admin Fusion webu |
|
Back to top |
|
 |
pulmilos
|
Posted: Wed Jun 24, 2009 2:10 pm Post subject: |
|
|
Ahoj, jsem novým majitelem Fusiona 1,4 Tdci r.v.2003. Dtále nikde nemůžu najít jakýkoliv návod Ten servisní jsem stáhnul, nainstaloval, ale nic se mi v něm neotvírá Nemáte někdo něco? |
|
Back to top |
|
 |
Kormi

|
Posted: Wed Jun 24, 2009 11:34 pm Post subject: |
|
|
Jak už je napsáno dříve- dej si do podpisu bydliště a snad se ozve někdo z okolí,kdo Ti s tím problémem pomůže a manuál Ti půjčí pro naskenování -manuál má přes 100 stránek a liší se pro různé typy a výbavy-nebo se obrať přímo na servis Ford ,ale jak někdo psal chtějí za něj snad 550,- Kč _________________ Ford Fusion 1,4 -16V -Ebony Blaser 1/09
MOTTO: ..je jedno čím jezdíš ,ale jezdi jako člověk |
|
Back to top |
|
 |
dulius Site Admin

|
Posted: Fri Jun 26, 2009 6:46 pm Post subject: |
|
|
ten manual Ti poslem na email  _________________ admin Fusion webu |
|
Back to top |
|
 |
pulmilos
|
Posted: Fri Jun 26, 2009 6:54 pm Post subject: |
|
|
Děkuji, jsem rád, že jsme se domluvili  |
|
Back to top |
|
 |
Marq
|
Posted: Thu Jul 30, 2009 9:25 am Post subject: |
|
|
Chlapi, prosim vas, mohl byste mi nekdo z vas poslat manual na mail ?
Dekuji. |
|
Back to top |
|
 |
|