View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
vláďa
|
Posted: Wed Jun 25, 2008 8:09 pm Post subject: servis v Ústí nad Labem - zkušenosti |
|
|
Ahoj, nemáte někdo zkušenosti se servisem Ford v Ústí nad Labem ? |
|
Back to top |
|
 |
ikoala

|
Posted: Wed Jun 25, 2008 8:41 pm Post subject: |
|
|
za 14 dni jdu na garancku po roce, zatim jsem tam byl jen dodelavat automaticky sviceni, to mi dokonce umyli auto a pred tydnem predni a zadni zasterky, to uz auto sice neumyli, ale jinak spokojenost, taky usteckej homolka posila ty nabidky na prislusenstvi, jak je v jine sekci, tak si myslim, ze v poho...nedavaj ti najevo jako jinde, ze jsi si koupil vicemene druhy nejlevnejsi auto z nabidky fordu, pristupujou imho ke vsem stejne... |
|
Back to top |
|
 |
vláďa
|
Posted: Wed Jun 25, 2008 8:51 pm Post subject: |
|
|
ikoala wrote: | za 14 dni jdu na garancku po roce, zatim jsem tam byl jen dodelavat automaticky sviceni, to mi dokonce umyli auto a pred tydnem predni a zadni zasterky, to uz auto sice neumyli, ale jinak spokojenost, taky usteckej homolka posila ty nabidky na prislusenstvi, jak je v jine sekci, tak si myslim, ze v poho...nedavaj ti najevo jako jinde, ze jsi si koupil vicemene druhy nejlevnejsi auto z nabidky fordu, pristupujou imho ke vsem stejne... |
Dík za zprávu, zkušenosti z koupě zatím dobré, jenom to čekání na auto by mohlo být kratší. Podle zkušeností to vidí na 6-8 týdnů, tak jsem zvědavý, kdy se povozím. |
|
Back to top |
|
 |
sklima

|
Posted: Wed Jun 25, 2008 10:13 pm Post subject: |
|
|
Také mě čeká prohlídka v UL. Tak budu rád za vaše zkušenosti. Jen jsem vysledoval, že příslušenství bylo lacinější kupovat u Mlčáka v TP. |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum
|