View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
Hanysek
|
Posted: Wed Aug 20, 2008 7:23 am Post subject: Vnitřní zásuvka |
|
|
Nevite nahodou jestli je vnitrni zasuvka osvelena?mi se to nejak nezda,jelikoz mi nesviti od zacatku co auto mam.vzdyt osvetlenou zasuvku meli auta uz pred 20ti lety,tak proc to neni ve fofu??? |
|
Back to top |
|
 |
Honano
|
Posted: Wed Aug 20, 2008 9:07 am Post subject: |
|
|
Zásuvka svítí,pokud jsou rozvícena světla obrysová světla..... |
|
Back to top |
|
 |
bosh007

|
Posted: Wed Aug 20, 2008 2:56 pm Post subject: |
|
|
Mno taky s tím nemám problém.......  _________________ Fusion Ebony 1,4 16V;Grey Sea,Violet Tanzanite........prostě zlatíčko |
|
Back to top |
|
 |
Hanysek
|
Posted: Wed Aug 20, 2008 3:15 pm Post subject: |
|
|
Aha,takze asi mam od novoty spalenou zarovku  |
|
Back to top |
|
 |
Hanysek
|
Posted: Fri Nov 14, 2008 7:38 am Post subject: |
|
|
Dostal jsem zajimave zdeleni z Fordu na tu nesvitici zarovku.Je to pry tim,ze ona tam neni,pokud nemam koupenou kurackou sadu,takze pokud si koupim popelnik a zapalovac,tak to zacne sviti.To je ale kravina,nemyslite Tohle mi bylo zdeleno v jednom nejmenovanem Ford servisu Maly a Velky garancnim technikem  |
|
Back to top |
|
 |
breit

Joined: 16 Jun 2008 Posts: 103 Location: Praga mater urbium
|
Posted: Fri Nov 14, 2008 8:15 am Post subject: |
|
|
no pokud vím, tak mě to taky nesvítí. kuřáckou sadu nemám.
kravina to teda ale je, jestli to dávaj fakt jen ke kuřácké sadě... _________________ FUSION Ebony, Frozen White, 1.4i 16V 59kw Duratec, 06/2008 |
|
Back to top |
|
 |
MajoV
|
Posted: Fri Nov 14, 2008 10:56 am Post subject: |
|
|
No ja mam fajciarsky balik, ale mam to vybrate kedze nefajcim a preto tam mam dieru. Co by malo akoze svietit? Zapalovac asi ano ale zasuvka ? Samotna diera? Je k tomu este akoze popolnik ale tam davam flasu na pitie... btw. Mam to v aute len kvoli nudzi keby na nejakej chate neboli zapalky tak to pomoze mozno. _________________ Ford Fusion Flair |
|
Back to top |
|
 |
zdenal8

|
Posted: Fri Nov 14, 2008 11:31 am Post subject: |
|
|
Taky nemám kuřáckou sadu a taky mi tam nic nesvítí. Nějak ani nevim, co by tam jako mělo svítit. Ta plastová záslepka? A jakej vliv by na to měla kuřácká sada? Když je tam jedinej rozdíl, že tam místo záslepky dáš zapalovač.
OT: No ale nejvíc mě dostalo, když mi zapadla ta záslepka pod sedačku a nemohl sem jí najít. Ptal sem se ve fordu kolik stojí nová a on hned, jestli nechci radši zapalovač, že ten kousek plastu stojí skoro stejně jako ten zapalovač. Ale kolik to bylo už nevim. Něco kolem 180 Kč???? Radši sem prolezl celý auto a záslepku nakonec našel. _________________ Tourneo Courier 1,0 EcoBoost Deep Impact
Fusion 1,4 Duratec 05/2008 Panther black - dříč na stavbě
Fiesta 1,25 Duratec 3/2011 Squeeze po totálce jako nová
www.fordfans.cz |
|
Back to top |
|
 |
Liboro

|
Posted: Fri Nov 14, 2008 5:02 pm Post subject: |
|
|
Ja mám sadu, ale nesvieti mi nič,v staršom modeli, nebola osvetlená
Inak to nie je až taká blbosť s tou fajčiarskou sadou, kedže to môžu napájať zo zásuvky,resp. s rovnakého kábla...a pokiaľ nemáš zapaľovač, z čoho ti to zapoja:-D Neviem ako je to vo Fusione bez fajčiarskej sady,ale vo VW Golf je to tak, že bez fajčiarskej sady nejde ani 12V zásuvka, ktorá tam je tým pádom na okrasu  _________________ EX:Fusion 1,4 TDCI Comfort Family,Deep blue metalíza,r.v.12/2004,Fusion 1,6 16V GHIA,blue jeans met.,r.v.5/2005,
Now:BMW X3 20xD,r.v.2010,červená met.,VW Polo 1,2TSI,7st.DSG,r.v.2011,červená žiarivá |
|
Back to top |
|
 |
Ivašek a spol.

Joined: 29 Mar 2008 Posts: 3292 Location: Dětmarovice, okres Karviná
|
Posted: Fri Nov 14, 2008 5:36 pm Post subject: |
|
|
Liboro wrote: | Neviem ako je to vo Fusione bez fajčiarskej sady,ale vo VW Golf je to tak, že bez fajčiarskej sady nejde ani 12V zásuvka, ktorá tam je tým pádom na okrasu  |
Ve Fusione bez "fajčiarskej sady" 12V zásuvka funguje ...zkoušeli jsme-máme "autolampičku" do 12V zásuvky  _________________ Ford Fusion "4x4" EBONY, Blue Ocean, 1.4 Duratec, Comfort X, PP, fólie, 3/2008
http://picasaweb.google.sk/Ivasekaspol/FordFusion# |
|
Back to top |
|
 |
Hanysek
|
Posted: Fri Nov 14, 2008 8:22 pm Post subject: |
|
|
Mi taky zasuvka funguje normalne,ale prece by mela po rozsviceni svetel taky svitit,at vim kde ta zasuvka v noci je a kam treba strcit nabijecku na mobil.zatim je to prvni auto u ktereho jsem videl,ze to nesviti. |
|
Back to top |
|
 |
|