Ford Auto Web

Fusion Forum - Forum majitelov a priaznivcov auta Ford FUSION   |  Pozri si Ford Auto Web

FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   UsergroupsUsergroups   RegisterRegister 
 ProfileProfile   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages   Log inLog in 

Plastový kryt předního okna
Goto page Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next

Post new topic   Reply to topic     Forum Index -> Vykurovanie, vetranie, klimatizacia
View previous topic :: View next topic  
Author Message
breit

PostPosted: Tue Sep 30, 2008 7:16 pm    Post subject: Reply with quote

Takže v servisu to nasadili a nejspíš i nějak upevnili, protože teď se ta lišta ani nehne. Mezírka cca 3mm je tam pořád, ale je pod ní nějaký tmel či lepidlo, takže takto by to asi mělo být.
Přístup servisu byl super. O Fusíka se mi stará Ford Charouz Mělník.
Liboro

PostPosted: Tue Sep 30, 2008 8:55 pm    Post subject: Reply with quote

3,5 roka, cca.115 tis km a lista odstava v norme, do 3-4 milimetrov, taktiez sa mi to nezdalo,skusal som ju odtiahnut ale nepodarilo sa, drzi ako doslova ako pribita, pod nou je este taka prichytavacia lista,v ktorej je zacvaknuta,inak absolut ziadny problem,myslim, ze je to normalne
View user's profile Send private message
bosh007

PostPosted: Thu Oct 02, 2008 8:35 pm    Post subject: Reply with quote

Takže jsem dovezl Fusíka ze servisu a bez problému praveno.Sice tam zůstala mezírka cca 3mm,ale již drží a neodstává 2 cm.V servise o tomto problému dobře věděli a že se to často na letošních modelech objevuje.... Shocked
Ivašek a spol.

PostPosted: Wed Oct 29, 2008 3:08 pm    Post subject: Reply with quote

Tak jsme objednaní na příští týden ve Fordu.Ríkal,že nám to vymění+přilepí,že kdyby to jenom vyměnil,tak tam jsme za měsíc zase.Ale věděl o co jde,ani se na to nedíval Very Happy ...takže už tam asi někdo byl. Ale musíme tam auto 24hodin nechat kvůli zaschnutí Sad .

http://picasaweb.google.sk/Ivasekaspol/FordFusion#
Back to top
Shedir

PostPosted: Wed Oct 29, 2008 11:54 pm    Post subject: Reply with quote

Tá lišta bola moja 1.závada na FF - všimol som si to asi po týždni od kúpy, išlo mi to odtiahnuť v strede asi 3cm. U kamoša to držalo napevno a tak som šiel do servisu - objednali ma o pár dní a na počkanie urobili - dostal som info, že to bolo treba iba zatlačiť, aby to zaskočilo do niečoho pod tým. Asi za 2 týždne to vyskočilo znovu a myslím, že to potom v servise prilepili a už pol roka je s tým pokoj.
Back to top
nexter

PostPosted: Thu Nov 06, 2008 3:31 pm    Post subject: Reply with quote

S tou listou som mal problem aj ja. V servise to spravili, teraz je tam tak 2 mm medzera od okna.
Ivašek a spol.

PostPosted: Thu Nov 06, 2008 5:51 pm    Post subject: Reply with quote

Tak jsme si přivezli FoFíka ze servisu (Ford Dankar)...lišta je vyměněná a přilepená Wink ..mezera cca ty 2mm,ja tady všichni píšou... Rolling Eyes

P.S. Dokonce nám ho i umyli!!!!! Smile

http://picasaweb.google.sk/Ivasekaspol/FordFusion#
Back to top
beagle

PostPosted: Sat Nov 08, 2008 12:49 pm    Post subject: Reply with quote

máme fofu necelý měsíc mezera je jak tady píšeta taky 2-3mm a zatím drží po celé délce uvidíme co to udělá přes zimu a v létě
Fjodor

PostPosted: Sun Nov 09, 2008 11:48 pm    Post subject: Reply with quote

Hmmm, tak uz som aj ja v klube... Evil or Very Mad KUA, to je kvalitka... Crying or Very sad Tento tyzden tam zajdem a rovno vyreklamujem aj odliepajucu sa listu na lavych zadnych dverach...
Fraga

PostPosted: Thu Nov 20, 2008 9:36 pm    Post subject: Reply with quote

Príspevok prenesený. Včera (04.11.2008) som bola v servise, s poskodeným tienidlom, a zároven som sa spýtala, či ta umelohmotná vec na čelnom skle ma tak odstávať ako odstáva na mojom aute. Technik mi povedal, že nie, ze je to vada, ktorá je častá u nových Fusionov, hlavne po lete a treba to podlepiť. Tak som objednaná na 14.11. na "podlepenie torpéda" Robili to už niekomu? Dufam, ze mi na aute nič nevymenia Sad a ostane bez škrabanca. Sad

Tak mne to TORPÉDO jak sa to vola - Dulius keby som našla taku temu tak to dam hned sem, šlo odtiahnut tak na 5 centi tiez mi povedali, ze sa to robí hlavne po lete ked na to svieti slnko, ale ze sa to podlepí a už to bude drzať. Auto bolo v servise 4 hod dve robota a dve schnuť. Som spokojna autulo vyzera v poriadku. Problem mam este s tym tienidlom teraz okrem toho, ze je tam vadny materiál mi ešte aj vyskakuje zo záražky predtým to nerobilo ach jo... Confused čakam kedy zavolajú, že to vymenia... Inak zatiaľ spokojnosť Wink
Fjodor

PostPosted: Thu Nov 20, 2008 10:12 pm    Post subject: Reply with quote

Tak, objednany na piatok bud. tyzden... A kedze si auto budu nechavat, povedal som im, nech sa pozru aj na ventilaciu - to fukanie na nohy... Dam potom v prislusnom vlakne vediet... Wink

Last edited by Fjodor on Thu Nov 20, 2008 11:27 pm; edited 1 time in total
Back to top
MajoV

PostPosted: Thu Nov 20, 2008 10:55 pm    Post subject: Reply with quote

Fjodor wrote:
Tak, objednany na piatok bud. tyzden... A kedze si auto budu nechavat, povedal som im, nech sa pozru aj na ventilaciu - to fukanie na nohy... Dam potom v prislom vlakne vediet... Wink

Som velmi zvedavi. A nedaj sa odbyt.
Fraga

PostPosted: Sun Nov 23, 2008 1:03 am    Post subject: Reply with quote

NO do kelu na to som sa zabudla spýtat, ale zase teraz v piatok som tam bola znovu a tienidlo vymenené aj s tou sponou do ktorej sa to zacvakáva, takže spokojnost.
Fjodor

PostPosted: Fri Nov 28, 2008 9:31 am    Post subject: Reply with quote

Tak, auto je v servise... Cca 4 hodky to musi schnut + dalsie reklamacie = popoludni by malo byt hotove... Ide o vyrobnu chybu, takze absolutne ziadne problemy s reklamaciou... Ze tam daju ine, lepsie lepidlo a uz by sa to nemalo uvolnit...
TREK

PostPosted: Tue Dec 09, 2008 6:03 pm    Post subject: Reply with quote

vyriesil som odlepenu listu pod prednym sklom svojsky.
Odlepil som ju celu ,odmastil sklo aj plast a prilepil obojstrannu lepiacu pasku na exterierove pouzitie.
Medzera ziadna a prezilo to par peknych prietrzi aj krupobitie,a pozeral som pred par dnami na to a mraz tomu tiez nic nespravil.
Ak bude mat niekto zaujem som mu ochotny to nahodit tiez .
Je to zbitocna kravina ist koly tomu do servisu .
To iste som spravil aj s plastovymy listamy okolo auta,nakolko nie vsetky drazali napevno.
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail
Post new topic   Reply to topic     Forum Index -> Vykurovanie, vetranie, klimatizacia All times are GMT + 1 Hour
Goto page Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next
Page 4 of 7

Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum