View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
HelaS Guest
|
Posted: Wed Nov 12, 2008 10:49 pm Post subject: |
|
|
Tož oni by možná přibývali, kdyby se jim odpovídalo...
Najeto od 6/08 9500 km. |
|
Back to top |
|
 |
makx
|
Posted: Fri Nov 14, 2008 7:41 pm Post subject: Z vlastnej skusenosti.. |
|
|
Zdravim takze zacnem. V Prahe je teraz isto vo Forde busy, a v Nemecku este urcite viacej. Uz mesiac cakame na Fusion a teraz nam povedali ze sa nase auto dostane do vyroby asi az v januari...
Samozrejme ponukli nejake skladové zasoby,ktoré budu do 2 tyzdnov,tak dam vediet. Bude ale priplatok za metalizu a este si teraz k tomu vsetkemu musim zmenit popis na Tango _________________ Fusion Tango, 1.4 Duratec - najazdeno uz 30.000km  |
|
Back to top |
|
 |
Fjodor
Joined: 16 Apr 2008 Posts: 298 Location: Bratislava - Michalovce
|
Posted: Fri Nov 14, 2008 8:37 pm Post subject: |
|
|
Ved akciove modely su uz vyrobene... To si si objednaval podla standardneho cennika?!? To sa neoplati! My sme kupovali v aprili, auto bolo vyrobene este v decembri... V podstate by sa malo cakat len na transport - ako suseda, ze ich fusion bol na hraniciach, ked platili zalohu... _________________ Ford Fusion 1.4i 16V Duratec, RIVAL X, vyrobene 12/2007, zakupene 04/2008, Sea Grey, PP, parkovacie senzory, folie
 |
|
Back to top |
|
 |
Ivašek a spol.

Joined: 29 Mar 2008 Posts: 3292 Location: Dětmarovice, okres Karviná
|
Posted: Fri Nov 14, 2008 8:41 pm Post subject: |
|
|
Fjodor wrote: | Ved akciove modely su uz vyrobene... To si si objednaval podla standardneho cennika?!? To sa neoplati! My sme kupovali v aprili, auto bolo vyrobene este v decembri... V podstate by sa malo cakat len na transport - ako suseda, ze ich fusion bol na hraniciach, ked platili zalohu... |
Všechny nejsou...například my jsme si nechávali vyrobit podle sebe,ale akčního EBONY...dají se koupit skladové i si nechat vyrobit podle sebe (musí se čekat)  _________________ Ford Fusion "4x4" EBONY, Blue Ocean, 1.4 Duratec, Comfort X, PP, fólie, 3/2008
http://picasaweb.google.sk/Ivasekaspol/FordFusion# |
|
Back to top |
|
 |
Fjodor
|
Posted: Fri Nov 14, 2008 8:55 pm Post subject: |
|
|
Hajzlici...!!! Ja som chcel s ESP a povedali, ze sa to neda domontovat... Vobec mi nedali moznost nechat si vyrobit "akciovy" model + ESP... A pokojne by som teda pockal, i ked to avetko mi od aprila uz tolko pomohlo a keby som ho nemal, mal by som dost velke problemy co-to poriesit... Pozicovna by ma na to vsetko vysla velmi draho... _________________ Ford Fusion 1.4i 16V Duratec, RIVAL X, vyrobene 12/2007, zakupene 04/2008, Sea Grey, PP, parkovacie senzory, folie
 |
|
Back to top |
|
 |
Ivašek a spol.

Joined: 29 Mar 2008 Posts: 3292 Location: Dětmarovice, okres Karviná
|
Posted: Fri Nov 14, 2008 8:59 pm Post subject: |
|
|
Fjodor wrote: | Hajzlici...!!! ... |
Hmmm...tak to je divné..normálně nám nechali "si udělat" vlastní model...na akciový výbavu na přání (popsano jinde,nebo níže v podpisu ) _________________ Ford Fusion "4x4" EBONY, Blue Ocean, 1.4 Duratec, Comfort X, PP, fólie, 3/2008
http://picasaweb.google.sk/Ivasekaspol/FordFusion# |
|
Back to top |
|
 |
Fjodor
|
Posted: Fri Nov 14, 2008 9:07 pm Post subject: |
|
|
Hmmm... Nevadi... Nabuduce...  _________________ Ford Fusion 1.4i 16V Duratec, RIVAL X, vyrobene 12/2007, zakupene 04/2008, Sea Grey, PP, parkovacie senzory, folie
 |
|
Back to top |
|
 |
makx
|
Posted: Fri Nov 14, 2008 11:48 pm Post subject: Ide o to ze... |
|
|
Fjodor no co neni v akcnom cenniku, to sa domontovat neda...
nepaci sa mi ze nas kontaktovali po mesiaci ze auto bude v januari, mohli skor zavolat.... Vysvetlujem si to tak ze asi niesme dost lukrativny klienti kedze platime za auto v hotovosti
Nas najprv nechali si akcne auto nakonfigurovat z akcneho cenniku, a potom sme mali mesiac cakat az auto dojde,a ked som zavolal ze kedy bude,tak mi povedali ze v januari...v podstate mi to povedali za tri dni ked som tam po 3x volal...asi aby ma nekleplo ... _________________ Fusion Tango, 1.4 Duratec - najazdeno uz 30.000km  |
|
Back to top |
|
 |
Fraga

|
Posted: Thu Nov 20, 2008 9:04 pm Post subject: Re: Ide o to ze... |
|
|
makx wrote: | Vysvetlujem si to tak ze asi niesme dost lukrativni klienti kedze platime za auto v hotovosti .. |
Nie nie ste My sme tiež neboli povedal, ze mu je jedno ako zaplatíme škoda ze to povedal uz ked som v ruke mala prachy nechala by som ho čakat minimalne tolko aby si to aj zaslužil  _________________ FF Flair X 1,6i Duratec 5/2008 Black Panther alias Čérna kočka |
|
Back to top |
|
 |
duves

|
Posted: Fri Nov 21, 2008 8:56 am Post subject: |
|
|
Im je to jedno, či leasing, alebo platiš zo svojho. Dokonca ja som pred kupou obiehal aj inych predajcov a uvažoval som nad berlingom. Lenže akcia (velmi vyhodna zlava) sa tykala iba na auta cez leasing. Ked som argumenroval, že mam svoje peniaze a platim hned, povedali mi, že to nie je žiadna výhoda. V podstate im je to jedno. _________________ FoFu 1.4 Duratec 59 kW, RIVAL X, metaliza Tango
 |
|
Back to top |
|
 |
makx
|
Posted: Tue Nov 25, 2008 9:52 am Post subject: Preberanie auta |
|
|
Ahojte, som rad ze vecsina vas uz auto preberala
Ako to je ked som si u nich uz auto zaplatil, a nakoniec som si este doobjednal zasterky a zimne gumy na diskoch. Za 2 dni auto snad uz bude a doplatit to mame v hotovosti. No a moja otazka:
Je cena 10200Kc za gumy a 2300Kc za zasterky uz aj s montazou,alebo mi pripocitaju aj nejaku montaz, napriklad 750Kc za hodinu???
Dik za info, mozno sa to tu uz preberalo lebo som cital, ale co si poriadne vsimat pri preberani? Ma niekto aktualne skusenosti? Napriklad ak najdem zavadu,mam auto vziat,alebo neprevziat a nechat opravit??
Dik za info este raz  _________________ Fusion Tango, 1.4 Duratec - najazdeno uz 30.000km  |
|
Back to top |
|
 |
Fjodor
|
Posted: Tue Nov 25, 2008 10:33 am Post subject: |
|
|
Cena by mala byt bez montaze - aspon ja som to tak mal /lapace necistot/.
Pri preberani si urcite pozri veci, ktore sa tu na fore breberaju ako nedostatky /"torpedo"-plast pod celnym sklom ci neodstava, ochranne listy na dverach ci sa neodlepuju, funkcnost zamku na palivovej nadrzi, rezervu a udaj v OEV, ci tam taky rozmer je-ak nie, daj si hned vystavit papier na svoje VIN s alternativnymi rozmermi, pri prihlaseni vozidla to priloz, policajti Ti to dopisu do OEV, interier, ci niekde nieco neodstava, exterier - poskodenie laku, funkcnost el. okien a zrkadiel... Ak som na nieco podstatne zabudol, niekto to urcite doplni...  _________________ Ford Fusion 1.4i 16V Duratec, RIVAL X, vyrobene 12/2007, zakupene 04/2008, Sea Grey, PP, parkovacie senzory, folie
 |
|
Back to top |
|
 |
MyTB

|
Posted: Tue Nov 25, 2008 11:55 am Post subject: Re: Preberanie auta |
|
|
makx wrote: | ...mozno sa to tu uz preberalo lebo som cital, ale co si poriadne vsimat pri preberani? |
Precti si TRETI stranu primo tohoto vlakna... je tam seznam nekolika bodu, uspesne jsem ho pouzil i ja + zdravy rozum (a kousek stesti) s sebou  _________________ Ford Fusion 1.4 59kW Ebony (2008-2010)
Ford C-Max 1.6 74kW Gen-X (2010-2015)
Ford Tourneo Courier 1.0 EcoBoost 74kW (2015) |
|
Back to top |
|
 |
makx
|
Posted: Tue Nov 25, 2008 12:05 pm Post subject: OK |
|
|
JJ to som cital, cele forum skoro mam precitane... podla toho ci ma to zaujimalo....
No ale este toto nemam poriesene. Co spravit ked najdem nejaku vadu? prevziat si auto ked ho potrebujem,alebo im ho nepodpisem a necham opravit? Mali ste niekto takyto problem? _________________ Fusion Tango, 1.4 Duratec - najazdeno uz 30.000km  |
|
Back to top |
|
 |
makx
|
Posted: Wed Nov 26, 2008 7:27 pm Post subject: jupi |
|
|
Ahojte vsetci, dnes sme si ho vyzdvihli.
Mame krásne Tango dufam ze aj zajtra rano ho budeme mat zatial sice iba na docasnych znackach(zelenych) ale uz zajtra budu normalne
Dakujem vsetkym za rady, zavadu som ziadnu neobjavil,skoda ze v pneuservise kam som zasiel rovno z fordu nemali dobre poistne matice na fusiona... tak sa bojim o kola.. Inac dostali sme snad Hankok-y _________________ Fusion Tango, 1.4 Duratec - najazdeno uz 30.000km  |
|
Back to top |
|
 |
|