View previous topic :: View next topic |
Aky termin 2. CSM zrazu Vam vyhovuje najviac? |
26.-28.6.2009 |
|
26% |
[ 10 ] |
3.-5.7.2009 |
|
65% |
[ 25 ] |
iny termin, vyjadrim sa v diskusii ... |
|
7% |
[ 3 ] |
|
Total Votes : 38 |
|
Author |
Message |
dulius Site Admin

|
Posted: Sun Nov 16, 2008 6:31 pm Post subject: |
|
|
fusik: dik za nazor, pekne si to napisal .. ohladom casu by som to az tak do toho 07 mesiaca netahal ... tam uz ludia budu mat mozno nejake dovolnky pri mori a podobne, myslim, ze ten zaciatok/koniec mesiaca je OK ... ved sa jedna len o vikend ... berme to tak a tesme sa  _________________ admin Fusion webu |
|
Back to top |
|
 |
BOBOR
|
Posted: Sun Nov 16, 2008 6:34 pm Post subject: |
|
|
som ani nepostrehol ten zraz! _________________ ford fusion 1.6TDCI no paráda! |
|
Back to top |
|
 |
Robert
|
Posted: Sun Nov 16, 2008 7:41 pm Post subject: Já jedu |
|
|
Ahoj - Ahoj, super nápad a jsem rád, že to dále pokračuje. Samozřejmně, pokud mi do toho ještě něco nevleze, je to přeci jen ještě dlouho dopředu, tak já jedu. Vezmu to jako výlet a vzdálenost mi nevadí, naopak - po cestě se podívám i po jiných památkách atd. Takže, těším se! Čau, Rob.
Brno |
|
Back to top |
|
 |
vlapo

|
Posted: Sun Nov 16, 2008 7:58 pm Post subject: sraz |
|
|
Zdravím. Zatím mám dovolenou v plánu ale hodlám jet 27.6.2009. Tak mi nepasuje zatím žádný z dvou termínů ale nejde o živöt. |
|
Back to top |
|
 |
Daho

Joined: 19 Mar 2008 Posts: 123 Location: Jablonec nad Nisou (CZ)
|
Posted: Sun Nov 16, 2008 8:05 pm Post subject: 2. sraz fusionistů . ) |
|
|
Ahoj všichni,
Co se týče termínu, hlasuju za první variantu, tedy 26. a 27. června 2008.
No a k místu konání: Osobně jsem loni spojil sraz s cestou do Vysokých Tater, takže bych to asi letos udělal stejně. Do Slovenského ráje je to pěkná štreka. Z Jablonce to máme + - 600 km !! Ale zase bylo by to moc pěkné místo. Osobně by mi to snad nevadilo . ) Jezdím do Tater každý rok.
Stejně si ale musíme položit otázku, jestli ta vzdálenost některé lidi neodradí? Je to fakt o hodně dál, než loni. Je jasné, že "Fusion Ultra Core Fans" dorazí, ale pro někoho to může být eventuální překážka ta vzdálenost.
Hrozenkov byla nádherná oáza a pro všechny taknějak rozumě dostupná.
Na sraz se ale těším už teď !! David _________________ Ford Fusion 1,6 16V 10/2002
Ford Ka 1,3 44Kw 02/1998 |
|
Back to top |
|
 |
Ivašek a spol.

Joined: 29 Mar 2008 Posts: 3292 Location: Dětmarovice, okres Karviná
|
Posted: Sun Nov 16, 2008 8:09 pm Post subject: Re: Ucast na zraze |
|
|
fusik wrote: |
Minulý rok, to par lidí takle měli spojene s dovolenou, což je naprosto skvěle, výborný nápad. Tak ja osobně to takhle mám v plánu už od minuleho srazu. Ale je to jen můj názor samozřejmě.
|
No taky to tak plánujeme ...že si to prodloužíme a budeme z toho mít dovolenou  _________________ Ford Fusion "4x4" EBONY, Blue Ocean, 1.4 Duratec, Comfort X, PP, fólie, 3/2008
http://picasaweb.google.sk/Ivasekaspol/FordFusion# |
|
Back to top |
|
 |
dulius Site Admin

|
Posted: Sun Nov 16, 2008 8:25 pm Post subject: Re: 2. sraz fusionistů . ) |
|
|
Daho wrote: |
Stejně si ale musíme položit otázku, jestli ta vzdálenost některé lidi neodradí? Je to fakt o hodně dál, než loni. |
nikdy nevyhoviem vsetkym, to mi je jasne ... beriem to tak, ze kto chce, pride, neverim, ze nejakych 300km naviac niekoho odradi, kto chce prist, naozaj tomu neverim ...
stale to bude mat niekto blizsie, niekto dalej ... _________________ admin Fusion webu |
|
Back to top |
|
 |
Liboro

|
Posted: Sun Nov 16, 2008 8:27 pm Post subject: |
|
|
Myslím, že je to tak, kto chce príde aj keby to malo byť na Sibíri.....Ja naozaj ešte neviem ako na tom budem, ale predpokladám, že v tom čase už budem pracovne vyťažený,ale rád by som prišiel:-) _________________ EX:Fusion 1,4 TDCI Comfort Family,Deep blue metalíza,r.v.12/2004,Fusion 1,6 16V GHIA,blue jeans met.,r.v.5/2005,
Now:BMW X3 20xD,r.v.2010,červená met.,VW Polo 1,2TSI,7st.DSG,r.v.2011,červená žiarivá |
|
Back to top |
|
 |
dj-double
|
Posted: Sun Nov 16, 2008 11:23 pm Post subject: |
|
|
Caaaute vsetci,no zacina sa nam to tu zasa dobre organizovat,minulorocny zraz bol super,kto nebol,precital si a videl,kto pride ma sa na co tesit,nalada,pohodka,proste vrchol pohodky,co sa tyka terminu,mne je to skoro jedno,urobime to tak aby sme v tom case nic nemali,ale 14.7.mam narodky,okolo toho terminu velmi ne,lebo to by som vas musdel vsetkych pozvat(rad).takze je jedno kedy,hlavne cim viac a s cim lepsou naladou,PS:2009 SK a 2010 CZ.tak si odlozme kazdy mesiac o 200 korun,alebo 6,63 eura viac,dakujem _________________ SKYPE - dj-double
predtym : FORD Fusion 1.4i 16V Duratec, tango cervena,2006
FIAT Doblo Panorama,1,4 16V,biely šíp,mikrobus
SUZUKI Vitara 1,4 turbo,4x4,automat, 140 koni
TOYOTA Proace City Verso benzin,biela,96KW |
|
Back to top |
|
 |
scorsese
|
Posted: Mon Nov 17, 2008 11:39 am Post subject: |
|
|
Jsem pro vybrane misto srazu a termin zatim neresim, protoze opravdu nevim, co se v te dobe bude dit, ale prelom cervna a cervence je urcite dobra volba. Stejne to bude pres vikend, takze ani moc volna v praci nebude potreba.
S ohledem na Duliusa bych ani o jinem miste pristi rok neuvazoval. Maji male mimco a dlouha cesta na zapad (Cechy) by pro ne nebyla moc idealni (pro nezasvecene). No a preci nebudeme delat CZ/SK sraz bez "velkeho sefa" (bez neho) !!
My jsme se prvniho srazu s manzelkou take zucastnily a rozhodne, pokud to jen trochu bude mozne (taky budeme mit v dobe srazu pulrocni mimco), urcite se zucastnime. Ten, kdo byl lonsky rok urcite potvrdi, ze to opravdu stoji za to a nezalezi jestli tam clovek je pul dne nebo cely vikend.
Myslim si, ze urcovani mista srazu podle systemu MORAVA/SLOVENSKO/CECHY je optimální a urcite ke vsem spravedlivy.
Nechci nikomu sahat do svedomi, ale podle nekterych prispevku, spousta lidi jezdi s autem skoro po cele Evrope a na stredni Slovensko je to daleko .....?
P.S. : jinak to neni akce povinna, ale samozrejme dobrovolna !!!  _________________ Peugeot Partner Tepee - 1,6 Vti
ex : Peugeot 308 SW - 1,6VTi
ex : Fusion 1,4 16V - modrá ocean |
|
Back to top |
|
 |
alubos
|
Posted: Mon Nov 17, 2008 1:49 pm Post subject: |
|
|
Vyhovuje termin v juni. Ak zraz bude zaciatkom jula, tak potom az o rok. Akurat cez prazdniny je v Raji podstatne viac ludi. _________________ FOFU 1,6 New Flair X, Tango, 06/2008 |
|
Back to top |
|
 |
Daho

|
Posted: Mon Nov 17, 2008 9:02 pm Post subject: |
|
|
My se asi pokusíme naplánovat na ten datum dovolenku v Tatrách a budeme tam už týden před, nebo po srazu. Doufám, tedy že Tatry zvolí, jako výletní cíl i další, když už budeme co by "kamenem dohodil". Musím říct, že je tam nádherná příroda. Stejně tak i ve Slovenském ráji. Ubytování na velice dobré úrovni. ( jezdíme už 4 roky na stejné místo a jsme moc spokojeni )
Jen doufejme, že do té doby místním moc nestoupne euro do hlavy  _________________ Ford Fusion 1,6 16V 10/2002
|
Back to top |
|
 |
Daho

|
Posted: Tue Nov 18, 2008 2:45 pm Post subject: trika |
|
|
Ještě mě tak napadá, že by jsme mohli na srazu zrealizovat akci "Trička"! Bude dostatek času je připravit a předat si je pak na místě. Samozřejně, kdo nedorazí na sraz, pošlou se poštou, ale cena se navýší o poštovné...
Co vy na to ?? David _________________ Ford Fusion 1,6 16V 10/2002
|
Back to top |
|
 |
dulius Site Admin

|
Posted: Tue Nov 18, 2008 3:56 pm Post subject: Re: trika |
|
|
Daho wrote: | Ještě mě tak napadá, že by jsme mohli na srazu zrealizovat akci "Trička"! Bude dostatek času je připravit a předat si je pak na místě. Samozřejně, kdo nedorazí na sraz, pošlou se poštou, ale cena se navýší o poštovné...
Co vy na to ?? David |
suhlasim .. mas to na starosti ... myslim, ze naj bude zalozit topic, kde das finalnu verziu tricka, cenu a vsetko a nech ti ludia zacnu posielat zavezne objednavky _________________ admin Fusion webu |
|
Back to top |
|
 |
madmax
|
Posted: Wed Nov 19, 2008 4:13 pm Post subject: |
|
|
Mne, alebo vlastne nám (pôjdem s rodinou) lepšie vyhovuje ten druhý termín.Nenecháme si to utiecť aj keď človek nikdy nevie. _________________ Ford Fusion 1.4i 16V Duratec 06/2007 - pokial ho manzelka nezlikvidovala  |
|
Back to top |
|
 |
|