Ford Auto Web

Fusion Forum - Forum majitelov a priaznivcov auta Ford FUSION   |  Pozri si Ford Auto Web

FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   UsergroupsUsergroups   RegisterRegister 
 ProfileProfile   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages   Log inLog in 

ake zimne pneumatiky mate?
Goto page Previous  1, 2, 3 ... 26, 27, 28 ... 40, 41, 42  Next

Post new topic   Reply to topic     Forum Index -> Podvozok, brzdy, kolesa, pneumatiky
View previous topic :: View next topic  
Author Message
Liboro

PostPosted: Wed Nov 19, 2008 5:47 am    Post subject: Reply with quote

Tak a dnes prezúvam už aj ja Laughing
Prišiel prvý sneh, takže ráno si dám 20 minút telocviku Very Happy
Inak ma to veľmi teší (myslím to vážne, nie ironicky) pretože dnes idem trasu Žilina - Trenčín,Trenčín - Piešťany, Piešťany - Žilina a budem si ju veľmi užívať...vlastne každá jazda s Fusionom je zážitok, ale dnes sa na nu obzvlášť teším Cool
View user's profile Send private message
duves

PostPosted: Wed Nov 19, 2008 8:41 am    Post subject: Reply with quote

Od piatka bude snežiť naostro, žiadna sranda, cely vikend snehove prehanky a aj prve dni buduceho tyždna budu studene.
yatess55

PostPosted: Wed Nov 19, 2008 10:23 am    Post subject: Reply with quote

Zdarec, ja som kupil pneumatiky cez internet z preauto.sk zaujala ma najmensia cena na R15 Goodyear UG 7+, v cenniku 2015,- Sk a ked prisli tak ta cena sa aj s dopravou vosla do 8000Sk, nechapal som to ale nevadi. R15 Disky som kupil orig z fordu po 1400Sk + puklice 1400Sk. Len sa mi zda ze su tie kolesa viac zastrcene do vnutra v porovnani z letnymi a pri tom ET maju oba disky rovnake.
MajoV

PostPosted: Wed Nov 19, 2008 10:46 am    Post subject: Reply with quote

duves wrote:
Mal som kupit 1,6 benzinak.

Duves, mas to auto este kratko. Prides na to, ze to staci. Len sa musi zabehnut a aj spotreba bude taka ako budes jazdit Smile A ked nam zvysia pokuty za rychlost aj ta 1.2 bude az az.
Ale zase taka 1.6tka nikdy nie je zla Smile
duves

PostPosted: Wed Nov 19, 2008 8:52 pm    Post subject: Reply with quote

Meteorolog Dr.Jurčovič sa dnes nechal počuť v TV, že napadne asi 30 cm.
Od piatka cez vikend.
Liboro

PostPosted: Wed Nov 19, 2008 9:01 pm    Post subject: Reply with quote

duves wrote:
Meteorolog Dr.Jurčovič sa dnes nechal počuť v TV, že napadne asi 30 cm.
Od piatka cez vikend.

jj počul som, dokonca by ma to potešilo:D mohla by prísť opať taká zima ako bola tak pred 2-3 rokmi Cool
Ja mám najradšej, keď je veľa snehu, mrzne (-20 a menej), je jasno, nádherná modrá obloha a svieti slnko, sneh vrždí pod nohami/kolesami...... Vtedy najradšej chodím do prírody a samozrejme (ako inak) aj veľmi rád šoférujem Fusiona Laughing
Fjodor

PostPosted: Thu Nov 20, 2008 12:59 am    Post subject: Reply with quote

Tak chladno zasa nemusi byt, ale zima bez snehu je ako je.acka bez zeny... Laughing Mam rad sneh - presne to vrzganie pod nohami a klzanie pod lyzami... Kedze FF mame od aprila, toto je zimna premiera...
Ivašek a spol.

PostPosted: Fri Nov 21, 2008 8:38 pm    Post subject: Reply with quote

Tak u nás právě začalo sněžit Cool -je mráz,vítr a padají velké vločky Laughing ..sem zvědavý,jestli to vydrží Wink

http://picasaweb.google.sk/Ivasekaspol/FordFusion#
Back to top
zdenal8

PostPosted: Fri Nov 21, 2008 9:11 pm    Post subject: Reply with quote

U nás taky začalo sněžit. Sníh vydržel asi půl hodiny a je fuč. Nějaký zbytky sou ještě na autech. Tak tu asi máme pro letošek vybráno Very Happy

www.fordfans.cz
Back to top
duves

PostPosted: Fri Nov 21, 2008 9:54 pm    Post subject: Reply with quote

Quote:
Ak sa dnes niekomu zdá, že je počasie veľmi nepríjemné, prší, fúka, nízka teplota..... tak v priebehu víkendových dní budeme na dnešný upršaný piatok len spomínať, a v dobrom.
Od severu začína prúdiť do našej oblasti studený pôvodom arktický vzduch. Dážď bude v priebehu noci postupne prechádzať do sneženia aj v nižších nadmorských výškach a nad ránom poklesne hranica sneženia až do nížin.
Sobotné ráno bude zasnežené na Kysuciach, Orave, na Spiši, ale aj v okolí Trenčína, Prievidze, Banskej Bystrice..... Okrem snehu počítame v sobotu ráno aj s citeľne nižšou teplotou, od 0 °C do – 4°C. Prudšiemu poklesu teploty zabráni len silný severozápadný vietor 4 až 9 m/s, v nárazoch na juhozápade krajiny až 15 – 20 m/s. Silný vietor bude cez deſ ešte umocſovať pocit chladu, bude znižovať našu pocitovú teplotu. V sobotu cez deſ už nemôžeme čakať vyššiu maximálnu teplotu ako -5 až 0 °C, len na juhu najmä stredného Slovenska, môžu byť miesta s teplotou okolo +2 °C. Pri silnom vetre sa môžu tvoriť aj snehové jazyky a záveje.
V nedeľu očakávame už na celom území Slovenska snehové prehánky, aj keď pravdepodobnejšie budú na severe a východe krajiny. Zostane veľmi chladno a naďalej aj veterno. Nočná teplota poklesne na -3 až -7 st, v horských dolinách a kotlinách až do -13 °C.
Nedeľný deſ bude studený, s maximálnou teplotou -5 °C na severe, na juhu očakávame 0°C.
Celodenný mráz na Slovensku očakávame aj v ďalších dſoch.
V pondelok popoludní začne od juhu až juhozápadu oblačnosť pribúdať a na večer môžeme očakávať trvalé sneženie. To sa od juhu rozšíri v priebehu noci nad celé Slovensko a utorkové ráno bude romanticky biele. Treba len dúfať, že cestári sú skutočne dobre pripravení na zimu a že ich nezaskočí. No, uvidíme...Príležitosť na reparát budú mať hneď zo stredy na štvrtok, kedy sa takáto južná situácia opäť zopakuje.
Po celý tento týždeſ musíme počítať s nočnou teplotou pod nulou na celom Slovensku, denná teplota sa začne pomaličky dvíhať až vo štvrtok a v piatok. V tieto dni by sme na juhu mohli mať maximálnu teplotu +2 až +3 st, na severe zostane stále len okolo -3 °C.
Všetko nasvedčuje tomu, že ročné obdobie plné snehuliakov, červených nosov od mrazu, ale aj snehových závejov a poľadovice skutočne naplno začína.

zdroj: http://www.shmu.sk/sk/?page=1352#x45
Liboro

PostPosted: Sat Nov 22, 2008 5:00 pm    Post subject: Reply with quote

Zima je tu, dnes som šiel Žilina Čičmany...celú cestu sa išlo 60-70 extrémne husté sneženie, hmla a z+adovatelá vrstva ujazdeného snehu a naši cestári zaspali...ale v Čičmanoch už bolo nádherne, najužnejšia obec žilinského okresu ale nech Vás to nemýli je zároven aj najvyššie položenou (nv:860 m)a situovaná v horách...krásne svietilo slnko, napadaný sneh(15-20 cm), zima....no radosť tam byť, škoda, že som nemal foťákSmile
Som si dnes zas ,,užíval" s Fusionom Laughing
majlou.x

PostPosted: Sat Nov 29, 2008 7:40 pm    Post subject: Reply with quote

Tak ty Good Yeary ultra 7+ drží hoodně dobře...jen když je břečka a jedu do zatáčky tak to v 50km rychlosti trochu sklouzne,ale to dělá asi každá zimní guma.... Wink

--Fair play--
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail
ocean

PostPosted: Sun Nov 30, 2008 12:46 pm    Post subject: ach, tí vodiči Reply with quote

Veľmi som si investíciu do zimných gúm a diskov tento týždeň neužil, vďaka nezodpovedným vodičom, ktorí stále jazdia na letných - zima ich prekvapila, čo čakali? - do križovatky sa báli, či ubrzdia, z križovatky nemohli výjsť, čo kopček, to problém, mimo mesta a rovinke tak 50-60tka. Som rád, že som vyviazol tento týždeň zdravý a s celým Fusíkom. Dúfam, že sa všetci dostanú čo najskôr na rad do servisu.
Prajem všetkým len to najlepšie.
nexter

PostPosted: Fri Dec 05, 2008 10:09 am    Post subject: Reply with quote

Konecne mi prisli plechace 6Jx15 H2 ET52,5 na zimu co som objednal 1 300 Sk/kus, dnes by mali dorazit aj Matadory MP59 Nordicca 1 415 SK/kus. Myslim ze za tu cenu nebolo co ine riesit. Dokopy 10 860 samozrejme + ventily a natiahnutie gumy na disk.
zdenal8

PostPosted: Fri Dec 05, 2008 3:51 pm    Post subject: Reply with quote

No koukám stejné pneu jako mam já. Zatim sem s nima celkem spokojen. Ale když je teda nad nulou a mokrá silnice, tak bych řekl, že jsou na tom mnohem líp ty letní goodyear GT se kterejma sem to auto koupil.

www.fordfans.cz
Back to top
Post new topic   Reply to topic     Forum Index -> Podvozok, brzdy, kolesa, pneumatiky All times are GMT + 1 Hour
Goto page Previous  1, 2, 3 ... 26, 27, 28 ... 40, 41, 42  Next
Page 27 of 42

Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum