View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
dulius Site Admin

|
Posted: Wed Nov 26, 2008 8:20 pm Post subject: Re: jupi |
|
|
makx wrote: | Ahojte vsetci, dnes sme si ho vyzdvihli.
Mame krásne Tango ... |
hehe, tak si to uzi .. spominam v maji 2006, ked som si ja kupil Tango, tie pocity boli neskutocne ...
vela stastnych km prajem _________________ admin Fusion webu |
|
Back to top |
|
 |
potnobjork
|
Posted: Mon Dec 01, 2008 8:25 pm Post subject: |
|
|
Ahoj Ado,tiez som vlastnikom FF presne takeho typu ako mas ty,len z tonic farbou..ako si snim spokojny?..ja velmi dobre..mala spotreba,velky priestor..az na jednu vec...tiez ti poslali z Fordu papier o tych skrutkach v motore,co museli menit?..t |
|
Back to top |
|
 |
majlou.x

Joined: 08 Mar 2008 Posts: 102 Location: Vysočina okr. Jihlava
|
Posted: Tue Dec 02, 2008 4:30 pm Post subject: Re: jupi |
|
|
dulius wrote: | makx wrote: | Ahojte vsetci, dnes sme si ho vyzdvihli.
Mame krásne Tango ... |
hehe, tak si to uzi .. spominam v maji 2006, ked som si ja kupil Tango, tie pocity boli neskutocne ...
vela stastnych km prajem |
Já se taky přidávám......Užij si to... _________________ Ford Fusion 1.4 16V Blazer Blue,Audio 6000 CD,PalPc,Tonovaná zadní skla......
--Fair play-- |
|
Back to top |
|
 |
MyTB

|
Posted: Wed Dec 03, 2008 12:07 pm Post subject: |
|
|
potnobjork wrote: | ...az na jednu vec...tiez ti poslali z Fordu papier o tych skrutkach v motore,co museli menit?..t |
O co go?  _________________ Ford Fusion 1.4 59kW Ebony (2008-2010)
Ford C-Max 1.6 74kW Gen-X (2010-2015)
Ford Tourneo Courier 1.0 EcoBoost 74kW (2015) |
|
Back to top |
|
 |
Palo_M3

|
Posted: Tue Dec 09, 2008 8:28 pm Post subject: |
|
|
[quote="MyTB"] potnobjork wrote: | ...az na jednu vec...tiez ti poslali z Fordu papier o tych skrutkach v motore,co museli menit?..t |
pridavam sa k otazke ... co to bolo so "skrutkami v motore" ??? _________________ Ford Focus ST
Ford Mondeo MK4FL 2.0TDCi Titanium PowerShift
EX - Ford FUSION 1.4 16V FlairX EST Automat
EX - Ford Mondeo MK4FL 1.6 EcoBoost
EX - Ford FIESTA 1.4 TDCi ChampionX - OUT |
|
Back to top |
|
 |
marchyn
|
Posted: Thu Dec 11, 2008 10:07 am Post subject: info |
|
|
igmat wrote: | u nas existuje web cez, ktory si vyberiete auto a dostanete zlavu aj na akcny model...je jasne, ze musite cestovat par kilometrov k predajcovi ale oplati sa...s predajcom som bol nad mieru spokojny...k autu mi pribalil bezpecnostnu vybavu aj so ziarovkami a este aj koberceky bolo vidiet, ze si vazia zakaznika. |
Ak môžeš, prezraď tú web stránku, kde vedia dať zľavu aj na akčný model, mám totiž veľký záujem kúpiť FFusiona. Ďakujem |
|
Back to top |
|
 |
Andilek

|
Posted: Thu Jan 01, 2009 9:20 pm Post subject: |
|
|
Ahoj,jsem tady novy,zdravim vas.
Zitra,nejpozdeji pristi tyden si jdu koupi Fusiona,jak jsem byl informovan tak cena spadla u Ebony o 20t,takze v zakladu za 250t ,vezmu k tomu par drobnosti: paket Sony s el.klim.,cerny skla,cernou metalizu,palubni pocitac,sklapeci zrcatka atd. Cena by se mela dostat nekam k 290,vezmu ho na nulovej leasing na 5 let s max akontaci.Kdyz jsem si nechal vyjet dopredu leasing na 5 let u tohoto auta,tak bych mel zaplatit asi 200t a pak 60x 3100,cena je vcetne pov.ruceni a plne pojistky (allrisk) u Generali.Pokud by mel nekdo zajem jak to probiha ci probihalo,ozvete se.Jakykoliv vas podnet ci radu uvitam,predem diky. |
|
Back to top |
|
 |
Ivašek a spol.

Joined: 29 Mar 2008 Posts: 3292 Location: Dětmarovice, okres Karviná
|
Posted: Thu Jan 01, 2009 9:27 pm Post subject: |
|
|
Andilek wrote: | Ahoj,jsem tady novy,zdravim vas.
Zitra,nejpozdeji pristi tyden si jdu koupi Fusiona,jak jsem byl informovan tak cena spadla u Ebony o 20t,takze v zakladu za 250t ,vezmu k tomu par drobnosti: paket Sony s el.klim.,cerny skla,cernou metalizu,palubni pocitac,sklapeci zrcatka atd. Cena by se mela dostat nekam k 290,vezmu ho na nulovej leasing na 5 let s max akontaci.Kdyz jsem si nechal vyjet dopredu leasing na 5 let u tohoto auta,tak bych mel zaplatit asi 200t a pak 60x 3100,cena je vcetne pov.ruceni a plne pojistky (allrisk) u Generali.Pokud by mel nekdo zajem jak to probiha ci probihalo,ozvete se.Jakykoliv vas podnet ci radu uvitam,predem diky. |
Tak to je super, zase někdo nový .
Jinak k těm tmavým oknům: nejsou moc tmave,tak at nejsi pak překvapený Ty z výroby tonovane jsou docela světlé, pokud si pak necháš dodělat folie dodatečně,můžes si dát "tmavost" jakou chceš (což je výhoda a ty folie mají i bezpečtnostní funkci-viz. http://fusion.fordclubs.org/forum/viewtopic.php?t=328&highlight=folie+++fuzaca ). _________________ Ford Fusion "4x4" EBONY, Blue Ocean, 1.4 Duratec, Comfort X, PP, fólie, 3/2008
http://picasaweb.google.sk/Ivasekaspol/FordFusion# |
|
Back to top |
|
 |
Andilek

|
Posted: Thu Jan 01, 2009 10:06 pm Post subject: |
|
|
Tak to je super, zase někdo nový .
Jinak k těm tmavým oknům: nejsou moc tmave,tak at nejsi pak překvapený Ty z výroby tonovane jsou docela světlé, pokud si pak necháš dodělat folie dodatečně,můžes si dát "tmavost" jakou chceš (což je výhoda a ty folie mají i bezpečtnostní funkci-viz. http://fusion.fordclubs.org/forum/viewtopic.php?t=328&highlight=folie+++fuzaca ).[/quote]
Ok a diky,zitra to jeste omrknu ve Fordu a uvidime. |
|
Back to top |
|
 |
Ivašek a spol.

|
Posted: Thu Jan 01, 2009 10:18 pm Post subject: |
|
|
Andilek wrote: |
Ok a diky,zitra to jeste omrknu ve Fordu a uvidime. |
jj,nemáš zač
Jeden "známý" (ma Fusiona) tedka lituje,že si dal ty tonovane-nejsou moc tmavé (trochu tmavší než čisté sklo),jde přes ně i v poho vidět .
Něco jiného by bylo,kdyby ti dal výrobce na výběr tmavost (což asi nedává )....  _________________ Ford Fusion "4x4" EBONY, Blue Ocean, 1.4 Duratec, Comfort X, PP, fólie, 3/2008
http://picasaweb.google.sk/Ivasekaspol/FordFusion# |
|
Back to top |
|
 |
Andilek

|
Posted: Thu Jan 01, 2009 10:41 pm Post subject: |
|
|
Koukal jsem na fotky aut tady na webu a jestli myslis toho cerny fusiona MYTB tak to tonovani co tam je na jeho fotkach by mi celkem vyhovovalo,uplne pocernych nepruhlednych netouzim,tak neco mezi,mezi cernyma a bilyma ,diky moc |
|
Back to top |
|
 |
Ivašek a spol.

|
Posted: Thu Jan 01, 2009 11:03 pm Post subject: |
|
|
Andilek wrote: | Koukal jsem na fotky aut tady na webu a jestli myslis toho cerny fusiona MYTB tak to tonovani co tam je na jeho fotkach by mi celkem vyhovovalo,uplne pocernych nepruhlednych netouzim,tak neco mezi,mezi cernyma a bilyma ,diky moc |
jj,myslel jsem od MyTB
No pokud ti to vyhovuje,není co řešit  _________________ Ford Fusion "4x4" EBONY, Blue Ocean, 1.4 Duratec, Comfort X, PP, fólie, 3/2008
http://picasaweb.google.sk/Ivasekaspol/FordFusion#
Last edited by Ivašek a spol. on Fri Jan 02, 2009 10:23 am; edited 1 time in total |
|
Back to top |
|
 |
Andilek

|
Posted: Fri Jan 02, 2009 12:18 am Post subject: |
|
|
[/quote]
jj,myslel jsem jako od MyTB
No pokud ti to vyhovuje,není co řešit [/quote]
Presto se ale v tom Fordu na to podivam,fotka je fotka,realita muze byt jina,ale presto diky |
|
Back to top |
|
 |
Andilek

|
Posted: Fri Jan 02, 2009 5:19 pm Post subject: |
|
|
Jestli to nekoho zajima,jestli ne tak se omlouvam.
Dnes jsem byl objednat Fusiona,objel jsem 3 prodejce,bezkonkurencne vyhral jeden na Praze 10. Verze Ebony 1.4 + metaliza,druhy klic,kuracka sada,pal.pocitac,Sada Comfort Sony s el.klima,tmave okna vzadu,sklapeci zrcatka,7 letou zaruku za 288 tisic,k tomu zadarmo povinnou vybavu (lekarna,trojuhelnik,zarovky) a Defend lock vc. montaze. Jako bonus ke koupi auta motorovou pilu gratis.Super jednani.Fakt bych mohl jen doporucit,absolutne bez chyby.Kafe,pohoda.Dodaci lhuta cca 2 mesice.Zaloha jen 10000 Kc. |
|
Back to top |
|
 |
dulius Site Admin

|
Posted: Fri Jan 02, 2009 5:31 pm Post subject: |
|
|
Andilek wrote: | Jestli to nekoho zajima,jestli ne tak se omlouvam.
Dnes jsem byl objednat Fusiona,objel jsem 3 prodejce,bezkonkurencne vyhral jeden na Praze 10. Verze Ebony 1.4 + metaliza,druhy klic,kuracka sada,pal.pocitac,Sada Comfort Sony s el.klima,tmave okna vzadu,sklapeci zrcatka,7 letou zaruku za 288 tisic,k tomu zadarmo povinnou vybavu (lekarna,trojuhelnik,zarovky) a Defend lock vc. montaze. Jako bonus ke koupi auta motorovou pilu gratis.Super jednani.Fakt bych mohl jen doporucit,absolutne bez chyby.Kafe,pohoda.Dodaci lhuta cca 2 mesice.Zaloha jen 10000 Kc. |
tak to je paradicka ... klobuk dole. Gratulujem _________________ admin Fusion webu |
|
Back to top |
|
 |
|