View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
Ivašek a spol.

Joined: 29 Mar 2008 Posts: 3292 Location: Dětmarovice, okres Karviná
|
Posted: Fri Jan 02, 2009 10:55 am Post subject: |
|
|
dulius wrote: | Dnes som dal darcek mojmu Fufikovi na Novy rok ... bol som ho 1.krat umyt na autoumyvacke, v tej novej (Oktan, hre na vypadovke na MI) ... dal som si ten najdrajsi program, cena cca 400 Sk, bol tam aj vosk, 2jite susenie, 2umyvanie, aktivna pena atd. |
Hmmm...pekny darček
U nás by se tedka mytí nevyplatilo -pěkně tady chumelí  _________________ Ford Fusion "4x4" EBONY, Blue Ocean, 1.4 Duratec, Comfort X, PP, fólie, 3/2008
http://picasaweb.google.sk/Ivasekaspol/FordFusion# |
|
Back to top |
|
 |
dulius Site Admin

|
Posted: Fri Jan 02, 2009 11:23 am Post subject: |
|
|
Ivašek a spol. wrote: | dulius wrote: | Dnes som dal darcek mojmu Fufikovi na Novy rok ... bol som ho 1.krat umyt na autoumyvacke, v tej novej (Oktan, hre na vypadovke na MI) ... dal som si ten najdrajsi program, cena cca 400 Sk, bol tam aj vosk, 2jite susenie, 2umyvanie, aktivna pena atd. |
Hmmm...pekny darček
U nás by se tedka mytí nevyplatilo -pěkně tady chumelí  |
u nas tiez nie je 100% pocasie na umyvanie, ale nevadi, uz som ho potreboval najma navoskovat, zakonzervovat pred zimou )) _________________ admin Fusion webu |
|
Back to top |
|
 |
Ivašek a spol.

|
Posted: Fri Jan 02, 2009 11:46 am Post subject: |
|
|
duliusu wrote: | nas tiez nie je 100% pocasie na umyvanie, ale nevadi, uz som ho potreboval najma navoskovat, zakonzervovat pred zimou )) |
Pred zimou??? No za chvíli bude třeba ošetřovat po zimě
Jinak u nás to nejde ani opláchnout,protože by to hned zmrzlo (celou dobu tedka mráz a ted ještě začalo pěkně sněžit ) _________________ Ford Fusion "4x4" EBONY, Blue Ocean, 1.4 Duratec, Comfort X, PP, fólie, 3/2008
|
Back to top |
|
 |
zdenal8

|
Posted: Fri Jan 02, 2009 12:13 pm Post subject: |
|
|
No tak v myčce je taky sušení ne. A že by to hned zmrzlo. Zas bych to s tim mrazem tak nedramatizoval. _________________ Tourneo Courier 1,0 EcoBoost Deep Impact
Fusion 1,4 Duratec 05/2008 Panther black - dříč na stavbě
Fiesta 1,25 Duratec 3/2011 Squeeze po totálce jako nová
www.fordfans.cz |
|
Back to top |
|
 |
dulius Site Admin

|
Posted: Fri Jan 02, 2009 1:11 pm Post subject: |
|
|
zdenal8 wrote: | No tak v myčce je taky sušení ne. A že by to hned zmrzlo. Zas bych to s tim mrazem tak nedramatizoval. |
samozrejme, v tom programe za 400 Sk bolo aj 2x susenie. _________________ admin Fusion webu |
|
Back to top |
|
 |
Ivašek a spol.

|
Posted: Fri Jan 02, 2009 1:33 pm Post subject: |
|
|
dulius wrote: | zdenal8 wrote: | No tak v myčce je taky sušení ne. A že by to hned zmrzlo. Zas bych to s tim mrazem tak nedramatizoval. |
samozrejme, v tom programe za 400 Sk bolo aj 2x susenie. |
To je jasne,ale já sem myslel ruční mytí a tam sušení není .
Do kartáčů ještě nechcem,možná zajedem do ruční myčky (ne do klasické ruční na benzince,ale máme tady ruční,kde to umyjou-postříká vysokotlakou hadicí, nastříká aktivní pěnu a pak zase spláchne...je to docela učinné ..akorát nevystříká podvozek,což doma můžu).
Jinak za 400-to máte docel drahé....co my sme vždycky jezdili po zimě na komplet program, tak to stálo kolem 150Kč..max. to bude asi 200...ale 400
BTW: Platil si ještě SK nebo už EU ???  _________________ Ford Fusion "4x4" EBONY, Blue Ocean, 1.4 Duratec, Comfort X, PP, fólie, 3/2008
|
Back to top |
|
 |
duves

|
Posted: Fri Jan 02, 2009 2:10 pm Post subject: |
|
|
Ivašek a spol. wrote: | Jinak za 400-to máte docel drahé.... |
To je tu už klasika a zvyk. Niekto zacne podnikat, tak do roka treba zacat stavat dom, nove auto treba, aj manželke.... Proste zbojnictvo. _________________ FoFu 1.4 Duratec 59 kW, RIVAL X, metaliza Tango
 |
|
Back to top |
|
 |
dulius Site Admin

|
Posted: Fri Jan 02, 2009 2:44 pm Post subject: |
|
|
Ivašek a spol. wrote: |
To je jasne,ale já sem myslel ruční mytí a tam sušení není .
Do kartáčů ještě nechcem,možná zajedem do ruční myčky (ne do klasické ruční na benzince,ale máme tady ruční,kde to umyjou-postříká vysokotlakou hadicí, nastříká aktivní pěnu a pak zase spláchne...je to docela učinné ..akorát nevystříká podvozek,což doma můžu).
Jinak za 400-to máte docel drahé....co my sme vždycky jezdili po zimě na komplet program, tak to stálo kolem 150Kč..max. to bude asi 200...ale 400
BTW: Platil si ještě SK nebo už EU ???  |
pozri, drahe, ako drahe ... bol v cene aj specialny vosk, susenia, aktivne peny, cistenie diskov a bohvie co este ... auto sa umyvalo asi 23minut ... kebyze chcem tak dokladne auto doma umyt a navoskovat, zaberie mi to 2 hodiny .. a stoji to za to? dobra otazka nie? inak cele umyvanie zacalo tym, ze mi WAPkou presiel boky a kolesa ... v priebehu mytia este pracovnik mi tm rucne striekal nejake pripravky na auto, vsimol som si to, asi nejaka specialna hmota, striekal to na predok kapoty, asi aby tie musky sli lepsie dole a tak ...
apropo, je tam nova umyvacka, su tam take platene kefy, takze som sa nebal, zeby mi to oskriabalo lak, ako niekde inde... prave preto som siel presne tam ...
platil som SK korunami, do 16.1. sa da platit v pohode SKK menou  _________________ admin Fusion webu |
|
Back to top |
|
 |
Ivašek a spol.

|
Posted: Fri Jan 02, 2009 6:34 pm Post subject: |
|
|
dulius wrote: | pozri, drahe, ako drahe ... |
Hmm..tak 23 minut ..to není klasická myčka....to věřím,že to muselo být dobře umyté ...a za takové mytí by nebylo škoda těch 4 stovek (i když to radši umyju sám doma )
A k tomu nové kartáče -to není co řešit .
Jinak mytí disků apod. je normal u plné palby...ale aby to myl i během mytí sem ještě neviděl . _________________ Ford Fusion "4x4" EBONY, Blue Ocean, 1.4 Duratec, Comfort X, PP, fólie, 3/2008
|
Back to top |
|
 |
Ivašek a spol.

|
Posted: Sat Jan 24, 2009 5:45 pm Post subject: |
|
|
Gek wrote: | Tak nikdy bych neřekl, že budu 6.12. umat Fofína v tričku venku. |
Tak já jsem taky dneska FoFíčka umyl a pořádně vysříkal (i podběhy/podvozek...) od té soli sice ne v tričku ,ale zima taky nebyla
Tak do pondělka bude čistý noo...  _________________ Ford Fusion "4x4" EBONY, Blue Ocean, 1.4 Duratec, Comfort X, PP, fólie, 3/2008
|
Back to top |
|
 |
King24

|
Posted: Sat Mar 28, 2009 10:01 pm Post subject: umyvanie |
|
|
doteraz som bol v umyvárke len cca 4-5 x za posledných 12 rokov.. a aj to min 2x s firemným autom....ktoré si tiež umyvam radšej sám ručne...
t.j. umývam si auto ručne ...počkám na pekné počasičko a pekne v kľude a hľavne dôkladne...vonku aj dnu..
aspon si ho dobre obzriem či je všetko O.K.
čo som musel do umyvárky tak to preto lebo som mal "nabitý" program a nestihol som si auto umyť sám....  _________________ Fusion Comfort, Moondust Silver, r.v. 2/2007, 80 koní v stajni Duratec |
|
Back to top |
|
 |
|