| View previous topic :: View next topic |
| Author |
Message |
Ivašek a spol.

Joined: 29 Mar 2008 Posts: 3292 Location: Dětmarovice, okres Karviná
|
|
| Back to top |
|
 |
dulius Site Admin

|
Posted: Sun Jan 11, 2009 4:31 pm Post subject: |
|
|
citujem z diskusie: "Naplanovali to nadherne. Bohuzial pravdepodobne kvoli voli v riadeni to neposlali na 40% kapoty ale hrana narazu sa obtiskla v 3/4 svetlometu, z fotiek je to vidiet. Navyse skodovka nemala rezervne kolo, to je jak robit dnesny crash test a odobrat z vozidla nejaku sucast deformacnej zony "
takze asi to nebude OK test ... inak ked sa niekomu nepaci, ze ludia chodia na cestach na starych skodovkach, nech im kupi nieco lepsie, lebo ti ludia na lepsie auta nemaju ... _________________ admin Fusion webu |
|
| Back to top |
|
 |
Ivašek a spol.

|
Posted: Sun Jan 11, 2009 4:52 pm Post subject: |
|
|
| dulius wrote: |
citujem z diskusie: ... |
jo,to je pravda,ale když si přečteš celou diskusi,tak se dozvíš,že podle hasičů tak dopadá většina nehod ..asi proto to tak dělali
Nebo jak tam psal Foli-vem stodvacítku a něco jiného a zkus ty auta srazit,jak to pak dopadne
Ale to nejde jen o to,to jde o celkovou bezpečnost těchto aut...jen se podívej na youtube, jak tam jsou různé videa "crashů" stodvacítek apod.
A myslím,že dneska není problém si koupit aspon tu Felicii
Ale to je jen můj názor...  _________________ Ford Fusion "4x4" EBONY, Blue Ocean, 1.4 Duratec, Comfort X, PP, fólie, 3/2008
http://picasaweb.google.sk/Ivasekaspol/FordFusion# |
|
| Back to top |
|
 |
Ivašek a spol.

|
Posted: Sun Jan 11, 2009 5:40 pm Post subject: |
|
|
| pavluto wrote: | | Hele Ivašku kolik ti je let? |
Proč????
No já mám 14 a "opravdový" Ivašek má 45 ..ale píšu tu já "mladej"
A kolik máš teda ty?  _________________ Ford Fusion "4x4" EBONY, Blue Ocean, 1.4 Duratec, Comfort X, PP, fólie, 3/2008
|
| Back to top |
|
 |
Ivašek a spol.

|
Posted: Sun Jan 11, 2009 7:03 pm Post subject: |
|
|
| pavluto wrote: | | No ja jen tak,žes ještě nevydělal korunu,neplatil učty a nemaš ani tu 120 škodulku.Mě je 36 let.To neber ve zlem ale o životě víš ještě hovno.Ber to normalně nechcu kritizovat,ale nevíš jak sou lidi na tom s financema a co všechno zaplatit musí.Jestli se tě to dotklo,tak sy spomen až budeš v kryzi nekdy.Čus |
Jakto že ne? ty to nevíš! já sem si už nake korunky vydělal
A jak sem psal: i tu 120 škodulku bych si v poho mohl koupit-nima problema
Zas taky debil nesem,abych nevěděl aspon něco o financích-to bych tu nic takoveho nepsal
Chápu,že si řekneš,že názor 14-letého "děcka" tě nezajímá
Neberu to ve zlém-chápu tě..a ty to taky doufám nebereš ve zlém
a P.S. A neSpomenu sY jak budu v krYzi ,možná tak: neVZpomenu sI v krIzi - o tom zas (abych nebyl sprostý) nevíš nic ty ...sorry jestli se tě to dotklo,vím že to je kruté ale takový je život (i když o něm hovno vím...) _________________ Ford Fusion "4x4" EBONY, Blue Ocean, 1.4 Duratec, Comfort X, PP, fólie, 3/2008
|
| Back to top |
|
 |
roks

|
Posted: Sun Jan 11, 2009 7:40 pm Post subject: |
|
|
[quote="Ivašek a spol."] | dulius wrote: |
citujem z diskusie: ... |
tedy nechci se nějak zastávat škodulí ale pár jsem jich měl,nejdéle jsem měl 125,skoro 10 let mi sloužila a bez větších investic,najel jsem s ní nějakých 150 000 km,nikdy mě nikde nenechala ,je jasné,že se nedá srovnávat bezpečnost s dnešnímy vozy a ty různé crash testy,které můžeme vidět jsou podle mě silně tendenční...podle nich by musel každý majitel škůdky při sebemším šťouchanci minimálně přijít o nohy...no a vzhledem k tomu kolik těchto aut u nás jezdilo a ještě jezdí zas tolik beznohých není,jenže je třeba uvažovat nad tím,že pro někoho je to jediné dosažitelné přibližovadlo a určitě je to lepší než třeba Trabant nebo podobné vozítka,to jen tak na okraj těchto diskuzí  _________________ Ford C Max Titanium ,2,0 TDCI ,136 k, černá metalíza
EX Ford Fusion Ebony 1,4 , 80k,červená colorado,05/2008
 |
|
| Back to top |
|
 |
sedlaq

|
Posted: Sun Jan 11, 2009 7:45 pm Post subject: |
|
|
Ivašku juniore - máš tam daleko víc gramatických chyb než ten, koho za to kritizuješ! To, ale sem na fórum nepatří, zrovna tak jako tvoje pubertální názory. Penízky, které ti dala babička za vinšování nejsou tebou vydělané, akorát jsi je zaplať bože neprokouřil. Doufám, že to tady admin brzy smaže, včetně mého příspěvku, neboť jsme všichni OT. _________________ Fusion 1,4 Champion Ebony 6/2007, červená Colorado - prodáno
Mitsubishi SpaceStar 1,3 8/2000, zelená
Dacia Duster Arktica 4x4 dCi 4/2013 stříbrná |
|
| Back to top |
|
 |
Ivašek a spol.

|
Posted: Sun Jan 11, 2009 7:47 pm Post subject: |
|
|
| roks wrote: |
tedy nechci se nějak zastávat škodulí ale pár jsem jich měl... |
jj,to je pravda...chápu,že na nové auto každý nemá ...ale tak to je už jeho problém-je pravda,že pokud sejme někdo Passatem,Q7,apod. někoho ve 120,tak vždycky na tom bude hůř ten ve stodvacítce ...takže to je jeho problém..kdo chce,at si jezdí v těchhle rakvích,nikomu to neberu  _________________ Ford Fusion "4x4" EBONY, Blue Ocean, 1.4 Duratec, Comfort X, PP, fólie, 3/2008
|
| Back to top |
|
 |
Ivašek a spol.

|
Posted: Sun Jan 11, 2009 7:53 pm Post subject: |
|
|
| sedlaq wrote: | | Ivašku juniore - máš tam daleko víc gramatických chyb než ten, koho za to kritizuješ! To, ale sem na fórum nepatří, zrovna tak jako tvoje pubertální názory. Penízky, které ti dala babička za vinšování nejsou tebou vydělané, akorát jsi je zaplať bože neprokouřil. Doufám, že to tady admin brzy smaže, včetně mého příspěvku, neboť jsme všichni OT. |
Já nemluvím o "penízkách od babičky" !!! ..mluvím o normáně vydělaných pěnězích klasickou prací
Ale to je jedno..už to neřeším
P.S. A které gramatické chyby máš na mysli? zkratky jako "sem,nesem" jsou normální...a to nic není,pokud chceš abych tady začal psát stylem,jakým si my mladí (tím nenarážím na tvůj věk ) píšem,tak klidně..ale polovinu výrazu myslím chápat nebudete
Snažím se psát co nejlépe a nejspisovněji i s čárky/háčky.
Ale měkké a tvrdé i/y si nepletu  _________________ Ford Fusion "4x4" EBONY, Blue Ocean, 1.4 Duratec, Comfort X, PP, fólie, 3/2008
|
| Back to top |
|
 |
roks

|
Posted: Sun Jan 11, 2009 8:42 pm Post subject: |
|
|
[quote="Ivašek a spol."] | sedlaq wrote: | Ivašku juniore - máš tam Ale to je jedno..už to neřeším
P.S. A které gramatické chyby máš na mysli? zkratky jako "sem,nesem" jsou normální...a to nic není,pokud chceš abych tady začal psát stylem,jakým si my mladí (tím nenarážím na tvůj věk ) píšem,tak klidně..ale polovinu výrazu myslím chápat nebudete
Snažím se psát co nejlépe a nejspisovněji i s čárky/háčky.
Ale měkké a tvrdé i/y si nepletu  |
nedá mi to abych si nerýpl....mám dojem,že bych ti rozuměl i kdyby jsi psal stylem mladých...mám syna zhruba ve tvém věku ....
no nic piš dál spisovně ať i my stařešinové z toho něco máme
ale musím tě pochválit,protože tady na foru diskutuješ určitě častěji než Ivašek senior ...ach jo,to ten můj junior za mě nenapíše nic  _________________ Ford C Max Titanium ,2,0 TDCI ,136 k, černá metalíza
 |
|
| Back to top |
|
 |
Liboro

|
Posted: Sun Jan 11, 2009 8:52 pm Post subject: |
|
|
Ludia, no a čo, že má Ivašek junior 14-rokov, to znamená, že keď toho toľko nezažil, že nemôže mať svoj názor a že jeho názory sú automaticky zlé???Ja si to nemyslím...a nemám rád, keď aj mna tak "škatuľkujú"
Myslím, že by sme sa mali naučiť rešpektovať názory iných,aj mladších.Ale to platí všeobecne na spoločnosť, nechcem tým nikoho uraziť.
K téme, áno škodovky sú dnes daleko od nových bezpečnostných ale emisných predpisov,no musíme si uvedomiť, že aj tie najmladšie maju minimálne 20 rokov.(rv.1989).Takže ich nemôžeme porovnávať s dnešnými vozidlami a keď zdôrazníme fakt, že konstrukčne pochádzali z 60-tych rokoch, nie je čo riešiť. Každý kto také auto má, musí aj tak s ním jazdiť.
P.S. Ja mám necelých 21 rokov, Škoda 105 Škoda 125 boli autá mojej "mladosti" Nikdy nás nikde nenechala, a ani starkého 1000 MB ročník 1966 vždy došla bezproblémov do svojho cieľa a to mala vyše pol miliona kilometrov. A už som to tu písal, že ja mať Škodu 100, či BMW 7, stále je to moje auto a udržiavam ho v 100% technickom stave a tak podľa možností daného auta by som aj jazdil. _________________ EX:Fusion 1,4 TDCI Comfort Family,Deep blue metalíza,r.v.12/2004,Fusion 1,6 16V GHIA,blue jeans met.,r.v.5/2005,
Now:BMW X3 20xD,r.v.2010,červená met.,VW Polo 1,2TSI,7st.DSG,r.v.2011,červená žiarivá |
|
| Back to top |
|
 |
roks

|
Posted: Sun Jan 11, 2009 9:17 pm Post subject: |
|
|
| Liboro wrote: | | Ludia, no a čo, že má Ivašek junior 14-rokov, to znamená, že keď toho toľko nezažil, že nemôže mať svoj názor . |
nikdy bych nekritizoval Ivaška za to,že má svůj názor a je dobře,že ve svém věku přemýšlí i o věcech bezpečnosti silničního provozu,tady spíš jde o to,že píchl do autíček,které mě provázeli už od mých řidičských začátků,opravdu jsem jich pár vystřídal od 1000MB až po 125L a Felicii......
za těch 22 let co jezdím jsem pár aut vystřídal a samozřejmě i cizích(Renault,Opel,Ford) a stejně nedám na škůdky z motorem vzadu dopustit  _________________ Ford C Max Titanium ,2,0 TDCI ,136 k, černá metalíza
 |
|
| Back to top |
|
 |
Ivašek a spol.

|
Posted: Sun Jan 11, 2009 9:23 pm Post subject: |
|
|
ROKS: Ja to neberu jako rýpnutí...je to OK ...no třeba ty bys rozuměl,ale myslím,že většina ne (tím nechci nikoho urážet )
LIBORO: Díky, apon někdo mě chápe
Je to všechno o té toleranci- napíšu tu jen svůj názor a hned se na mě strhne bitka,že to je špatně atd.
Prostě kdo chce,at si jezdí v čem chce,já to nikomu neberu (jde o jeho bezpečnost/zdraví)
P.S. Moje auta mladosti byli Favority,Felicie ..Felinku sme i měli-neříkám,že je to špatné auto,ale ta bezpečnost už je tam horší  _________________ Ford Fusion "4x4" EBONY, Blue Ocean, 1.4 Duratec, Comfort X, PP, fólie, 3/2008
http://picasaweb.google.sk/Ivasekaspol/FordFusion#
Last edited by Ivašek a spol. on Sun Jan 11, 2009 9:30 pm; edited 1 time in total |
|
| Back to top |
|
 |
Ivašek a spol.

|
Posted: Sun Jan 11, 2009 9:27 pm Post subject: |
|
|
| roks wrote: | | nikdy bych nekritizoval Ivaška za to,že má svůj názor... |
Přesně o to tu jde....já ti nevnucuju,že 120 apod. jsou strašné auta,neměl bys s nimi jezdit atd. atd. atd. ..prostě sem jenom vyjádřil svůj názor
Když máš k nim jistý "citový" vztah,tak OK, nevadí mi to  _________________ Ford Fusion "4x4" EBONY, Blue Ocean, 1.4 Duratec, Comfort X, PP, fólie, 3/2008
|
| Back to top |
|
 |
roks

|
Posted: Sun Jan 11, 2009 10:05 pm Post subject: |
|
|
| Ivašek a spol. wrote: | | roks wrote: | | nikdy bych nekritizoval Ivaška za to,že má svůj názor... |
Přesně o to tu jde....já ti nevnucuju,že 120 apod. jsou strašné auta,neměl bys s nimi jezdit atd. atd. atd. ..prostě sem jenom vyjádřil svůj názor
Když máš k nim jistý "citový" vztah,tak OK, nevadí mi to  |
teda jsem rád,že to bereš takhle,každý má na svůj názor právo,já mám svůj a ty taky...tak je to ok  _________________ Ford C Max Titanium ,2,0 TDCI ,136 k, černá metalíza
 |
|
| Back to top |
|
 |
|