View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
Fjodor
Joined: 16 Apr 2008 Posts: 298 Location: Bratislava - Michalovce
|
Posted: Wed Feb 04, 2009 7:15 pm Post subject: |
|
|
JJ, to je mozne, ale tiez je mozne, ze niekto pochopil, ze nie vsetko, co pride zo zapadu, je dobre, tak to ide od vychodu...  _________________ Ford Fusion 1.4i 16V Duratec, RIVAL X, vyrobene 12/2007, zakupene 04/2008, Sea Grey, PP, parkovacie senzory, folie
 |
|
Back to top |
|
 |
Palo_M3

|
Posted: Wed Feb 04, 2009 7:16 pm Post subject: |
|
|
dulius wrote: |
tu na vychode to robia ... ja ked idem do Kosic cez zopar dedin, tak minimalne z troch dedin uz 40ky zmizli, ostali len prazdne tyce  |
jj, Kosice Olsany a Svinica ich mala dole hned prvy den, ale este ich je dost takych, ktore by nemuseli byt ...
a tie tyce su pravda ... je to zabavne ...  _________________ Ford Focus ST
Ford Mondeo MK4FL 2.0TDCi Titanium PowerShift
EX - Ford FUSION 1.4 16V FlairX EST Automat
EX - Ford Mondeo MK4FL 1.6 EcoBoost
EX - Ford FIESTA 1.4 TDCi ChampionX - OUT |
|
Back to top |
|
 |
Ivašek a spol.

Joined: 29 Mar 2008 Posts: 3292 Location: Dětmarovice, okres Karviná
|
Posted: Wed Feb 04, 2009 7:17 pm Post subject: |
|
|
MyTB wrote: |
No jestli byly ty znacky z hliniku, tak asi vim kam se podely  |
Co víš ..třeba tam na Slovensku to není jak u nás v Karviné  _________________ Ford Fusion "4x4" EBONY, Blue Ocean, 1.4 Duratec, Comfort X, PP, fólie, 3/2008
http://picasaweb.google.sk/Ivasekaspol/FordFusion# |
|
Back to top |
|
 |
vls

|
Posted: Sun Feb 08, 2009 5:49 pm Post subject: |
|
|
v MT na prietahu mestom mame raritku :
bola tam vsade 60-ka a malokto ju dodrziaval, tak na najhorsej krizovatke za par melonov osadili tie znacky na zltozelenom reflexnom velkom podklade, asi tri sady postupne na prijazde k nej. je to inak fakt na prd krizovatka, kazdy na hlavnej sa snazi stihat koniec zelenej ci oranzovej, a tak tam tatko mojho kamosa s polskym krpatym fiatikom odtlacil z hlavnej aviu. sedel som blizko v robote a robili sme si ciarky na skrinu skoro kazdy den ked tam niekto nabural.
ale k veci
teraz ides 50 ako uplny "uj" na rovnej stvorprudovej ceste a naraz ta zacnu v troch davkach osvecovat znacky "spomal!!!" "60 km/h"
teda posladnych par sto metrov pred krizovatkou to mozes vlastne mierne osolit...
bezpecnost predovsetkym!!
vote for "uj" za poslanca a na ministerstvo dopravy!!
 _________________ Toyota Corolla 1.8 Hybrid 122 k, e‐CVT comfort Style Tech, Celestine grey
Suzuki SX4 Scross 2WD, 1.0 Premium 6AT, sphere blue pearl
Peugeot 3008 1.6VTi Active, red rubis
VW Golf Plus 1,4 Trendline, red tornado
Ford Fusion 1,25 Rival, colorado red |
|
Back to top |
|
 |
dulius Site Admin

|
Posted: Sun Feb 08, 2009 8:45 pm Post subject: |
|
|
vls wrote: |
ale k veci
teraz ides 50 ako uplny "uj" na rovnej stvorprudovej ceste a naraz ta zacnu v troch davkach osvecovat znacky "spomal!!!" "60 km/h"
teda posladnych par sto metrov pred krizovatkou to mozes vlastne mierne osolit... |
toto mi nevadi, toto sa vyriesi, to bolo aj v telke, ze niekde su nezmyselne znacky, to mesiaca sa to ma opravit ... seru ma ine veci na tom zakone, ale to je skoda reci, je mi z toho vsetkeho na grc !!! jezisi, v nemecku, kde maju 3x vyssie platy maju nizsie pokuty ... toto je idiotizmus ... vo vlade na cele s Kalinakom si z nas obcanov robia idiotov a srandu ... a o com to je ? O NICOM INOM, LEN O NAPLNENIE STATNEJ KASY _________________ admin Fusion webu |
|
Back to top |
|
 |
vls

|
Posted: Wed Feb 18, 2009 3:52 pm Post subject: |
|
|
su to borci, vcera tam to spomalenie z 50 na 60 uz nebolo,
asi citaju toto forum...  _________________ Toyota Corolla 1.8 Hybrid 122 k, e‐CVT comfort Style Tech, Celestine grey
|
Back to top |
|
 |
Liboro

|
Posted: Mon Mar 09, 2009 7:19 pm Post subject: |
|
|
Čo sa týka používania radarových detektorov počul som zaujímavy názor.
Podľa zákona sa nemsie používať zariadenie umožnujúce odhalenie tech.zariadení používaných na úseku dohľadu nad bezpečnosťou a plynulosťou cestnej premávky.
Lenže radarový detektor neodhalí zariadenie (radar) ale len upozorní vodiča na fakt, že v okolí vozidla sa nachádzajú elektromagnetické vlny:-D
Zaujímavé a niečo na tom bude  _________________ EX:Fusion 1,4 TDCI Comfort Family,Deep blue metalíza,r.v.12/2004,Fusion 1,6 16V GHIA,blue jeans met.,r.v.5/2005,
Now:BMW X3 20xD,r.v.2010,červená met.,VW Polo 1,2TSI,7st.DSG,r.v.2011,červená žiarivá |
|
Back to top |
|
 |
Fjodor
Joined: 16 Apr 2008 Posts: 298 Location: Bratislava - Michalovce
|
Posted: Mon Mar 09, 2009 8:34 pm Post subject: |
|
|
jj, a preto ti, ktori to pouzivaju, alebo pouzivali, tvrdia, ze mali aj vela falosnych poplachov - napr. v okoli niektorych cerpacich stanic a pod...  _________________ Ford Fusion 1.4i 16V Duratec, RIVAL X, vyrobene 12/2007, zakupene 04/2008, Sea Grey, PP, parkovacie senzory, folie
 |
|
Back to top |
|
 |
Liboro

|
Posted: Mon Mar 09, 2009 8:51 pm Post subject: |
|
|
Presne tak , ja skor použivam taktiku "zloženia" prístroja, resp. odpojenia kábla, používanie je defacto nedokázateľné a umiestenie vo vozidle spôsobom umožnujucim použitie, ked ho dám dole (resp.) schovam kábel, už nie je umiestnený tak
Ale je pravda, že už vyše mesiaca som ,,antiradar" nepoužil, kedže do BA chodím na spotrebu a po meste mi je zbytočný
Čo sa týka falošných poplachov, novšie prístroje sú už odrušené.. _________________ EX:Fusion 1,4 TDCI Comfort Family,Deep blue metalíza,r.v.12/2004,Fusion 1,6 16V GHIA,blue jeans met.,r.v.5/2005,
Now:BMW X3 20xD,r.v.2010,červená met.,VW Polo 1,2TSI,7st.DSG,r.v.2011,červená žiarivá |
|
Back to top |
|
 |
vls

|
Posted: Fri Mar 13, 2009 8:31 pm Post subject: |
|
|
nadvazujem na vlastne dva prispevky vyssie.
tu krizovatku znackuju fakt breineri a ikváči.
pri povodnej 60 v meste tam dali drahe spomalujuce znacky aby sa dodrziavala, potom po prechode na 50 v meste tam svietilo "spomal na 60 km/h" a teraz tam dali 70 km/h.
ja sa teda tesim, ale je to fakt na prd krizovatka a uz cakam, kedy tie odmontovane a v srote roztavene spomalujuce znacky znova ukuju nazad, lebo ludia sa tam budu hlusit ako na beziacom pase...
 _________________ Toyota Corolla 1.8 Hybrid 122 k, e‐CVT comfort Style Tech, Celestine grey
|
Back to top |
|
 |
Liboro

|
Posted: Fri Mar 13, 2009 8:38 pm Post subject: |
|
|
No v Žiline to tiež dávali taký exoti....Na výjazde smer Bratislava dali 70-tku a 30 metrov za nou je začiatok obce....potom zabudli jednu tabuľu, na dvojpruhu dali len napravo, čiže v ľavom (rýchlom) by sa malo ísť len 50-tkou a čerešnička je, koniec, kde celým Strážovom je 70-tka,ktorú zruší križovatka pri reštaurácii Maracana a na 6 prúdovej ceste, kde nie sú domy, chodci, priechody a pod. (už výjazd z mesta) by sa malo spomaliť na 50 - tku, lebo tam nie je tabuľa 70 a tabuľa koniec obce je až cca o 600 metrov.
K starému obchvatu sa radšej nevyjadrujem. _________________ EX:Fusion 1,4 TDCI Comfort Family,Deep blue metalíza,r.v.12/2004,Fusion 1,6 16V GHIA,blue jeans met.,r.v.5/2005,
|
Back to top |
|
 |
MyTB

|
Posted: Fri Mar 13, 2009 9:10 pm Post subject: |
|
|
Musim se pochlubit, uz 3dny jsem "hrdym" majitelem detektoru radaru Beltronics 940 Vector. Muzu rict, ze je to bomba
Mala informace pro Karvinaky & okolni: diky detektoru jsem zjistil, ze merici tabule v Havirove-Suche (pred krizovatkou Prostredni Sucha - Dvur) a 2 merici tabule s kamerami na zacatku Detmarovic z obou smeru (z Karvine i z Orlove) pracuji na frekvenci "K", ktera neni schvalena Ceskym metrologickym institutem, tedy na zaklade zmereni temito tabulemi NEMUZETE byt pokutovani a kamery v Detmarovicich jsou tam asi jen pro srandu kralikum  _________________ Ford Fusion 1.4 59kW Ebony (2008-2010)
Ford C-Max 1.6 74kW Gen-X (2010-2015)
Ford Tourneo Courier 1.0 EcoBoost 74kW (2015) |
|
Back to top |
|
 |
Liboro

|
Posted: Fri Mar 13, 2009 9:22 pm Post subject: |
|
|
MyTB wrote: | Musim se pochlubit, uz 3dny jsem "hrdym" majitelem detektoru radaru Beltronics 940 Vector... |
Vitaj v klube My máme Beltronics 960 Vector, myslím, že sú tam minimálne rozdiely.
Hlavne treba vedieť, kde sa môže chodiť rýchlejšie a kde nie. Takže veľa km s rozvahou a bez pokút
P.S. Kde ho máš v aute? Ja som ho premiestnil vplyvom nového zákona, kde je "zakázaný", zdola nahor k zrkadlu, je už veľmi málo viditeľný voľným okom, no už je tam horší príjem, keď som to testoval, stalo sa mi, že zareagoval až ked som bol už v radarovom lúči....inak vtedy to bola dobrá provokácia, 5-6 krát som v priebehu 10 minút prešiel predpisovo okolo nich . _________________ EX:Fusion 1,4 TDCI Comfort Family,Deep blue metalíza,r.v.12/2004,Fusion 1,6 16V GHIA,blue jeans met.,r.v.5/2005,
|
Back to top |
|
 |
Ivašek a spol.

Joined: 29 Mar 2008 Posts: 3292 Location: Dětmarovice, okres Karviná
|
Posted: Fri Mar 13, 2009 9:35 pm Post subject: |
|
|
MyTB wrote: |
Mala informace pro Karvinaky & okolni: diky detektoru jsem zjistil, ze merici tabule v Havirove-Suche (pred krizovatkou Prostredni Sucha - Dvur) a 2 merici tabule s kamerami na zacatku Detmarovic z obou smeru (z Karvine i z Orlove) pracuji na frekvenci "K", ktera neni schvalena Ceskym metrologickym institutem, tedy na zaklade zmereni temito tabulemi NEMUZETE byt pokutovani a kamery v Detmarovicich jsou tam asi jen pro srandu kralikum  |
jj, tyhle informační tabule NESMÍ měřit (měřit jo,ale ne fotit a dávat pokuty)....slouží pouze pro zaznamenávání udajů pro statistiky a počtu projetých aut,provozu atd. ...a ty kamery (které jsou v Dětmarovicích u těch tabulí) jsou asi jen falešné makety
No a další věc je ,že od nového roku obec bez cedulí "Radar" nesmí měřit..a tyhle značky u takových tabulí nebývají
Takže jsou to opravdu jenom "informační tabule"  _________________ Ford Fusion "4x4" EBONY, Blue Ocean, 1.4 Duratec, Comfort X, PP, fólie, 3/2008
http://picasaweb.google.sk/Ivasekaspol/FordFusion# |
|
Back to top |
|
 |
MyTB

|
Posted: Sat Mar 14, 2009 12:17 pm Post subject: |
|
|
Liboro wrote: | ...my máme Beltronics 960 Vector, myslím, že sú tam minimálne rozdiely... ...P.S. Kde ho máš v aute? |
Jj, 940 a 960 jsou softwarove totozne modely
PS: prilepeny prisavkama par centimetru nad palubni deskou... u nas zakazane nejsou (a na Slovensku snad taky ne?) _________________ Ford Fusion 1.4 59kW Ebony (2008-2010)
Ford C-Max 1.6 74kW Gen-X (2010-2015)
Ford Tourneo Courier 1.0 EcoBoost 74kW (2015) |
|
Back to top |
|
 |
|