Ford Auto Web

Fusion Forum - Forum majitelov a priaznivcov auta Ford FUSION   |  Pozri si Ford Auto Web

FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   UsergroupsUsergroups   RegisterRegister 
 ProfileProfile   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages   Log inLog in 

Servisne prehliadky - konkretne udaje a ceny
Goto page Previous  1, 2, 3 ... 9, 10, 11 ... 44, 45, 46  Next

Post new topic   Reply to topic     Forum Index -> Nákup auta, servisy, vrakoviská
View previous topic :: View next topic  
Author Message
duves

PostPosted: Fri Feb 20, 2009 5:14 pm    Post subject: Reply with quote

TREK wrote:
chcel som sa ta spitat len koly tomu ,ze mam objednany sportovy vzduchovy filter a chcem aby mi ho tam nahodili,musim sa asi s nimi dohodnut. Nech sa fofikovy lepsie dycha.
Inak dnes som mu dal pekne do tela v BA na Peknej ceste,hore je plno snehu a par krat som ho pekne posadil na brucho a len tak tak ,ze som ho dostal s lopatkou von na cestu.Proste krasa a este k tomu so studenym motorom ,az mi je to luto.

Peknu cestu poznam, byvam kusok od nej.
Ivašek a spol.

PostPosted: Fri Feb 20, 2009 5:17 pm    Post subject: Reply with quote

sir.lukas wrote:

Takze zatim jsem rozhodnuty pro tu Vendryni, jeste mi rekli ze neni problem se na cemkoliv domluvit. Zkratka jednani s potencionalnim zakaznikem jak ma byt. Samozrejme dalsi zkusenosti pripojim po prohlidce.

Tak pak dej vědět! Wink
Taky nás čeká v březnu garančka a rozhodujem se mezi DANKARem a tou Vendryní Cool
MaV určitě ne Laughing (v mejlu psali taky 5-6 tis. podle oleje Twisted Evil )

http://picasaweb.google.sk/Ivasekaspol/FordFusion#
Back to top
View user's profile Send private message
TREK

PostPosted: Sun Feb 22, 2009 12:28 pm    Post subject: Reply with quote

No ja robim v Slovenskej Grafii,a tam len na parkovisku je najmenej 5 Fufikou. Samozrejme ze som bol prvy co si ho kupil a ostatny ho kupovali hned pomne. Ten sportovy filter uz mam doma a musiim sa priznat ,ze sa mi nechce cakat mesiac do garancky pokial mi ho vymenia. Asi pojdem do Fordu SZILKAR na Vajnorskej-otvoreny v lete 2008 a uvidim co ponuknu a ako sa vyfarbia.

Last edited by TREK on Mon Feb 23, 2009 1:41 pm; edited 1 time in total
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail
duves

PostPosted: Mon Feb 23, 2009 8:45 am    Post subject: Reply with quote

TREK wrote:
Asi pojdem do Fordu SZILKAR na Vajnorskej-otvoreny v lete 2008 a uvidim co ponuknu a ako sa vyfarbia.

Kde tam sidlia? Ja som pozeral na webe a nenasiel som odkaz.
TREK

PostPosted: Mon Feb 23, 2009 1:34 pm    Post subject: Reply with quote

Szilcar sidli na spojnici Vajnorskej a Roznavskej ,ak ides po Roznavskej smerom od Zlatych ,tak pri benzinovej pumpe ,ktora je na pravej strane odbocis a to je Vajnorska 134/A kde sidlia.
Pojdes rovno a po pravej strane uvidiis sklenenu nizku budovu,to je spolocna budova a priestory Szilcaru a neakej tuningovej firmicky.
Vnutri to je samy luxus a maju aj peknu kaviarnicku.navzajom si dohadzuju klientov-moj pripad. Mam aj kontaktne udaje ktore my napisal na papier ,nakolko som tam bol asi druhy den po otvoreni a este nemali vyzitky. KONTAKT:Ing Drobnák,0911 900 795 pripadal mi ako veduci-mozno majitel?
Back to top
Miko

PostPosted: Thu Feb 26, 2009 10:10 pm    Post subject: Reply with quote

Pred mesiacom prva garancka, isiel som k Rasinovi do HO, mam to rovnako ako do Tren.Turnej. Vymenili filtre, doliali ostrek, skontrolovali karos a lak zrecyklovali stary olej, lebo som mal vlastny. Naklady aj s olejom cca 117€. Summit motors BA napisali orientacne 170€. Trocha rozdiel, nie?
duves

PostPosted: Fri Feb 27, 2009 11:02 am    Post subject: Reply with quote

Miko wrote:
Summit motors BA napisali orientacne 170€. Trocha rozdiel, nie?

Ano, Summit aj mne avizoval 170 eur, tak bola Trnava za 104.
MajoV

PostPosted: Tue Mar 03, 2009 11:29 am    Post subject: Reply with quote

TREK wrote:
Szilcar sidli na ...KONTAKT:Ing Drobnák,0911 900 795 pripadal mi ako veduci-mozno majitel?

Aky je ten szilcar v BA? Nie su drahi? Nemaju nahodou nejaky web?
ikoala

PostPosted: Tue Mar 03, 2009 2:57 pm    Post subject: 2. prohlidka - Usti nad Labem - Homolka Reply with quote

Zdravim,
tak jsem byl na druhe servisce po 40.000km, na prvni jsem zaplatil trosku vice, cca 5500, tak jsem jim chtel dat druhou-posledni sanci. Puvodni cena navrhovana pri odevzdani auta byla 5690 s moznosti navyseni do 6000, nakonec za 3 hodky volali a cena 3700, takze docela spokojenost...
duves

PostPosted: Tue Mar 03, 2009 8:02 pm    Post subject: Reply with quote

Ja som dnes kontroloval hladinu oleja. Hladina je o.k., ale neviem prečo kvazi novy olej už zapacha po spalinach, tak to fakt neviem. Som počul inak kadečo, že ak tam nie je pritomny klient, tak....možno sa ani olej nevymeni.
Ivašek a spol.

PostPosted: Tue Mar 03, 2009 8:12 pm    Post subject: Reply with quote

duves wrote:
Som počul inak kadečo, že ak tam nie je pritomny klient, tak....možno sa ani olej nevymeni.

jj,taky sme slyšeli...už sem to tu psal Wink
Proto chcem být u toho...už jsme předběžně objednáni do té Vendryně (tam to je možné) Cool

http://picasaweb.google.sk/Ivasekaspol/FordFusion#
Back to top
Liboro

PostPosted: Tue Mar 03, 2009 8:39 pm    Post subject: Reply with quote

No ja som nebol pri servise (musel som ísť na cviká do školy) ale prvé čo som pozeral pri preberaní auta bola farba oleja a bol evidentne nový. Sevisák len prevracal oči, asi tam dávno nemali človeka, čo si tak dôkladne popozeral auto. A bolo mi čudné, že najazdili 3 kilometre, bez dokladov a môjho súhlasu.
Čo ma ale vytočilo viac, že zámky nagebzili nejakou bielou somarinou a "zasrali s tým" všetko dokola...
Inak zatial pohoda, až na cenu, keď počúvam, koľko to stojí Vás tak ja neviem prečo je to V ZA toľko.
Neviem tak sa spýtam, je rozdiel medzi servisnou prehliadkou(po 20 tisic km) a kvázi servisnou po roku? Kedže jazdíme pomerne dosť, nikdy sa nevmestíme do jedného roka, vždy je skôr 20 tis.km, je možné, že práve preto je to drahšie? Že pri 20 tisícovej to urobia a pri tej "ročnej" to len skontrolujú a dajú razítko, preto je to lacnejšie? Rolling Eyes
TREK

PostPosted: Wed Mar 04, 2009 7:30 am    Post subject: Reply with quote

MajoV Ak ti mam uprimne povedat neviem co tam stoji servis ani nic konkretne,nakolko som isiel do tej tuningovej firmicky kupit elektrony a ked som rozpraval s chlapikom o diskoch tak prisiel ku mne pan a podal mi na klasickom trhacom blocku udaje ktore som pisal v predoslom prispevku so slovami ,ze akurat otvaraju novu predajnu a servis FORD ,nakolko som nemal vtedy auto viac ako pol roka ,nemal som dovod pitat sa viac a ak mam napisat pravdu tak ma ani nenapadlo sa nic viac spitat.Vobec som netusil ze prave tam narazim na predajcu Ford.Disky som samozrejme tiez nekupil a tak aspon viem kde skusim servis Ford .Su v podstate novo vybaveny s novymi pristrojmi a strojmi a dufam ,ze ma nesklamu.Webovku som nenasiel ale ak si das vyhladavat "Szilcar Bratislava " v googli tak by ti to malo najst .tot vse
Back to top
duves

PostPosted: Wed Mar 04, 2009 11:30 am    Post subject: Reply with quote

Liboro wrote:
... že práve preto je to drahšie? Že pri 20 tisícovej to urobia a pri tej "ročnej" to len skontrolujú a dajú razítko, preto je to lacnejšie? Rolling Eyes

Neviem prečo, ale mam zafixovane, že sa vypytovali, či je to garančka po roku, alebo po 20 tisic km. Je dosť možné, že ten olej tam nechali povodny. Len blbe je to, že bez pečiatky stracame zaruku.

No, mal som farbu oleja skontrolovať v servise tiež. Moja chyba.
Ako vravim, dalsia vymena oleja bude inde a za mojej asistencie.
gaston

PostPosted: Wed Mar 04, 2009 4:20 pm    Post subject: Reply with quote

Takže dnes mám za sebou 1. garančku (po roce).. Šel jsem tam , kde jsem Fušona koupil - Detax Jičín (teď to má Ford Charouz).

Velmi mě překvapila cena : 2642,- ... což si myslím vzhledem k předchozím příspěvkům je více než dobrá částka...

prohlídka: 600,-
výměna pylového filtru: 360,-
filtr oleje: 167,-
filtr pylový: 468,-
olej Ford 5W-30-60L 4litry: 596,-
+DPH = 2642,- Kč
Post new topic   Reply to topic     Forum Index -> Nákup auta, servisy, vrakoviská All times are GMT + 1 Hour
Goto page Previous  1, 2, 3 ... 9, 10, 11 ... 44, 45, 46  Next
Page 10 of 46

Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum